Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Λεπτομέρειες που προκαλούν απορίες...!!

Tο δελτίο Τύπου που είδε το φως της δημοσιότητας σχετικά με τις προθέσεις του Πρίγκιπα έχει σφραγίδες και υπογραφές, ωστόσο αν το συγκρίνουμε με τα προηγούμενα έγραφα που φέρονταν να έχουν ως αποστολέα τον Πρίγκιπα Σουλτάν, υπάρχουν και πάλι κάποια... περίεργα σημεία.
Λεπτομέρειες που προκαλούν απορίες...
1) Η υπογραφή στο Δελτίο Τύπου του Πρίγκιπα παρουσιάζει σημαντικές διαφορές από αυτήν στον έγγραφο με το οποίο εξέφραζε το ενδιαφέρον του για την ΠΑΕ, το οποίο είχε μεταφέρει ο Βλάσης Τσάκας στο Δ.Σ του Παναθηναϊκού.
2) Οι παραλλαγές στο όνομα συνεχίζονται. Αλλιώς ήταν γραμμένο το πλήρες όνομά του στο διαβατήριο που είχε δει το φως της δημοσιότητας, αλλιώς στο έγγραφο προς την ΠΑΕ, αλλιώς στο σημερινό δελτίο Τύπου.
3) Μία σφραγίδα είναι ίδια όχι μόνο στο περιεχόμενο, αλλά και στο σχήμα. Στο έγγραφο προς την ΠΑΕ ήταν στρογγυλή, στο δελτίο Τύπου είναι οβάλ.
4) Ο δικηγόρος Παναγιώτης Πετρόπουλος έλαβε με e-mail το πληρεξούσιο. Σύμφωνα με νομικούς κύκλους αυτό σημαίνει ότι προβλέπεται χρήση μόνο από τον ίδιο τον Πετρόπουλο, καθώς για να αποκτήσει πλήρη ισχύ χρειάζεται να έχει το γνήσιο της υπογραφής από πρεσβεία ή προξενείο.
5) Οι... περίεργες εκφράζεις που θυμίζουν ελληνικά συνεχίζονται, όπως ας πούμε το «οur offer is in full force».
Πηγή: leoforos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: