Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Στεφανίδης: «Λάθη πολλών ετών πληρώνει ο Άρης»

Στο «Αθλητικό Metropolis» μίλησε ο επικεφαλής του συνδέσμου «Άρης Ενότητα», κ.Στεφανίδης, ο οποίος μίλησε για λάθη που έγιναν τόσα χρόνια και τα πληρώνει τώρα ο Άρης.
Αναλυτικά τα όσα είπε στην εκπομπή «Έτσι απλά»
«Ο Άρης είναι σε δύσκολη θέση, και τον έφτασαν εδώ οι πολιτικές των τελευταίων ετών, αλλά και τα λάθη που έκανε η διοίκηση το καλοκαίρι. Πέρσι τέτοιο καιρό γλεντούσαμε με τη νίκη κόντρα στην Ατλέντικο και φέτος πονάνε τα μάτια μας. Στην ομάδα υπήρχε κάποιος καλός κορμός και έγιναν άσκοπες κινήσεις, το σίγουρο είναι ότι με 37 ποδοσφαιριστές δεν μπορούμε να κάνουμε μεταγραφές το Γενάρη.
Μεγάλο λάθος είναι αυτό που γίνεται κάθε καλοκαίρι, πάμε για πρωτάθλημα και κύπελλο, μεγάλο λάθος, δεν πρέπει να μιλάς ποτε, γιατί τα μεγάλα λόγια φέρνουν μεγάλες απογοητεύσεις».

Ζήνδρος: «Έπρεπε να αλλάξει προπονητή ο Άρης»

Στο «Αθλητικό Metropolis» μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη, Γιώργος Ζήνδρος. Ο σκόρερ του τελευταίου γκολ απέναντι στην Περούτζια(0-3) αναφέρθηκε στην τότε αλλά και την τώρα κατάσταση της ομάδας.
Αναλυτικά τα όσα είπε στην εκπομπή «Έτσι απλά»
Για την τότε πορεία του Άρη: «Εμείς τύχαμε σε μια πολύ καλή φουρνιά, δουλεύαμε πολύ και δικαιωνόμασταν. Το μόνο μείον εκείνης της ομάδας είναι ότι δεν πήραμε το πρωτάθλημα».
Για τον φετινό Άρη: «Μετά την περσινή πορεία στο τέλος της χρόνιας, με τις πέντε νίκες, περιμέναμε πολλά πράγματα, δυστυχώς όμως απογοητευτήκαμε.
Πάντως πιστεύω ότι ήταν επιβεβλημένη η αλλαγή του προπονητή, η αλλαγή συνήθως βοηθάει τις ομάδες.
Το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να δουλέψει ο προπονητής είναι σίγουρα τα στημένα, με τον Ολυμπιακό δέχτηκε τρία γκολ από στημένα. Ελπίζω η διακοπή του πρωταθλήματος να τον βοηθήσει».

«Ή στην εθνική Σερβίας ή στον Ολυμπιακό»

Σέρβικο δημοσίευμα αναφέρει πως ο Ολυμπιακός καλοβλέπει τον Σίνισα Μιχαΐλοβιτς για αντικαταστάτη του Ερνέστο Βαλβέρδε, χωρίς όμως να διευκρινίζει το πότε...
«Ή στην εθνική Σερβίας ή στον Ολυμπιακό»
Θέμα προπονητή ανακάλυψαν οι Σέρβοι για τον Ολυμπιακό, καθώς η ιστοσελίδα «sportskacentrala.com» σε σημερινό της ρεπορτάζ ισχυρίζεται πως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν στο στόχαστρο τους τον Σίνισα Μιχαΐλοβιτς!

Οι Σέρβοι αναφέρουν αρχικά πως μετά την αποχώρησή του από την Φιορεντίνα, ο 42χρονος τεχνικός είναι το φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Σερβίας, ωστόσο ο ίδιος με δήλωσή του ξεκαθαρίζει πως δεν έχει κάτι επίσημο στα χέρια του από την Ομοσπονδία της χώρας.

Την δήλωση αυτή λοιπόν, ακολουθεί το εξής σχόλιο: «Όπως και να έχει, αν θέλετε να δείτε τον Μιχαϊλοβιτς προπονητή στην πρώτη ομάδα της Σερβίας θα πρέπει να βιαστείτε, γιατί ο Ολυμπιακός θα ήταν πολύ χαρούμενος να τον έχει στον πάγκο του»!

Εμείς δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε αν οι Σέρβοι ξέρουν κάτι παραπάνω και απλώς σας παραθέτουμε το δημοσίευμα. Άλλωστε, δεν διευκρινίζεται και το πότε ο Ολυμπιακός θα ήθελε τον Μιχαΐλοβιτς στον πάγκο του.

Άμεσα ή το καλοκαίρι που πιθανότατα θα αναχωρήσει για την Ισπανία ο Ερνέστο Βαλβέρδε;

 

Κινούνται δικαστικά κατά ΕΠΟ και Ηρακλή...!!

Εννέα ποδοσφαιριστές που φόρεσαν την «κυανόλευκη» φανέλα έδωσαν εντολή σε γνωστό δικηγόρο να κινήσει τις νομικές διαδικασίες κατά φυσικών προσώπων που διοίκησαν το τελευταίο χρονικό διάστημα τον Ηρακλή, αλλά και κατά της ομοσπονδίας.
Κινούνται δικαστικά κατά ΕΠΟ και Ηρακλή...
Ο γνωστός νομικός, Γιώργος Παναγόπουλος με δηλώσεις του αναφέρθηκε στο αίτημα των πελατών του λέγοντας τα εξής:«Συμπαραστάθηκα στον Ηρακλή για να σωθεί, όμως από λάθος χειρισμούς έγινε το μεγαλύτερο σκάνδαλο της αθλητικής δικαιοσύνης και έπεσε στη Δ’ Εθνική. Βρήκαν ως εξιλαστήριο θύμα τον Ηρακλή, που αγωνίστηκε νομικά για να σωθεί, αλλά όπως φάνηκε υπήρχαν και πολλές κερκόπορτες.
Ο Ηρακλής δεν είχε πλήρη φάκελο, ο κ. Παντελή δεν υπέβαλε τίποτα στην ΕΕΑ, ο φάκελος ήταν άδειος, δεν είχε ούτε εγγυητική. Έκανε λάθη ο Ηρακλής, διοικητικά και οικονομικά. Είχε 100 δικηγόρους και δεν μπορούσε να ξέρει τι πρέπει να κάνει.
Ας έμενε τουλάχιστον στη Β΄ ή στη Γ’. Αυτό που έκανε ήταν αυτοκτονία. Η ΕΠΟ ουσιαστικά ασέλγησε σε ένα νεκρό, έκανε επίδειξη ισχύος σε έναν νεκρό».
Για τις νομικές του κινήσεις ως εκπρόσωπος εννιά πρώην παικτών του Ηρακλή επεσήμανε: «Θα κινηθούμε κατά φυσικών προσώπων, κατά όποιου βάσει του νόμου 2725 έχει ευθύνες. Όπου έχει ευθύνες το δ.σ. της ομοσπονδίας, θα κινηθούμε και κατά της ΕΠΟ. Δεν έχει ξαναγίνει αυτό, αλλά όσα έκανε η ΕΠΟ φέτος ήταν εγκλήματα. Ο ΠΣΑΠ ήταν ο πρώτος που έπρεπε να κινηθεί απέναντι σε όλα αυτά που δυσφήμησαν το ελληνικό ποδόσφαιρο».
Ο κ. Παναγόπουλος αναφέρθηκε και στη διαδικασία εξαγοράς ΑΦΜ από μία ομάδα για να ανέβει κατηγορία: «Ήμουν από την αρχή κάθετος ότι δεν μπορεί να γίνει αυτό, δεν έχει νομική φύση , το απαγορεύει με διάταξη η ΕΠΟ, από εγκύκλιο της FIFA. Δεν μπορεί να γίνει και πιστεύω ότι θα σκόνταφτε στην αδειοδότηση της ΕΠΟ, αλλά και στην ΕΕΑ.
Είναι υποχρεωτική η παραμονή στη Δ’ Εθνική για έναν χρόνο, ενώ τα ιδιωτικά χρέη θα ταλανίζουν τους παράγοντες και τον κόσμο που εμπλέκονταν όλα αυτά τα χρόνια με τις αγωγές που θα κάνουμε. Θα στραφούμε και κατά της ομοσπονδίας για το έγκλημα που διέπραξε, γιατί χάρη στις δικές της ενέργειες διαλύθηκε ο Ηρακλής και δεν εξασφαλίστηκαν τα δικαιώματα των παικτών».
Πηγή: gazzetta.gr

"Έχω μπει στην τελική ευθεία και μακάρι να πάνε όλα καλά"

Αν υπήρχε βραβείο όσκαρ «o πιο άτυχος αθλητής της Ευρώπης», ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος θα το έπαιρνε με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο. «Ό,τι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό» είπε ο Έλληνας φόργουορντ μιλώντας στο gazzetta.gr.
"Έχω μπει στην τελική ευθεία και μακάρι να πάνε όλα καλά"
Είσαι, μακράν του δεύτερου, ο πιο άτυχος Έλληνας αθλητής. Εδώ και τρία χρόνια οι τραυματισμοί δεν σε αφήνουν να ησυχάσεις και να δώσεις στον Ολυμπιακό αυτά που θέλεις και μπορείς. Πλέον, έχεις μπει στην τελική ευθεία για τη-νέα-μεγάλη επιστροφή. Σε πόσο καιρό θα είσαι απόλυτα έτοιμος;
«Σε περίπου 15-20 ημέρες θα μπω στο πρόγραμμα της ομάδας και θα αρχίσω προπονήσεις με τους συμπαίκτες μου. Τώρα το πότε θα είμαι απόλυτα έτοιμος δεν το γνωρίζω. Ο συγκεκριμένος τραυματισμός είναι περίεργος και δεν ξέρεις πως θα αντιδράσει το πόδι, οπότε περιμένω και δουλεύω καθημερινά ώστε να επιστρέψω δυνατός στο παρκέ. Δεν θέλω να λέω μεγάλα λόγια. Έχω μπει στην τελική ευθεία και μακάρι όλα να πάνε καλά».
Λογικά λοιπόν θα μπεις στο πρόγραμμα των υπολοίπων λίγες ημέρες πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Όπως και πέρσι...
«(Γέλια) Δεν το είχα σκεφτεί. Πέρσι όντως επέστρεψα και αγωνίστηκα στο ματς με τον Παναθηναϊκό, αλλά τελικά δεν μας βγήκε σε καλό. Ούτε το πρωτάθλημα πήραμε ενώ εγώ μετά από λίγο καιρό τραυματίστηκα πάλι. Οπότε δεν πήγε γούρι (γέλια). Εύχομαι πλέον τα πράγματα να είναι καλύτερα και να τελειώσουν οι ατυχίες».
Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο gazzetta.gr

Θα... τρελαθούν στον ΠΑΟΚ!!

Τα προβλήματα στον ΠΑΟΚ δεν έχουν τέλος! Ο Γιώργος Φωτάκης, που βρίσκεται στην αποστολή της Εθνικής, αισθάνθηκε και πάλι ενοχλήσεις στον προσαγωγό...
Θα... τρελαθούν στον ΠΑΟΚ!
Οι ενοχλήσεις αυτές δεν του επέτρεψαν να λάβει μέρος στην προπόνηση του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στον Άγιο Κοσμά και έκανε ατομικό.

Το πιθανότερο είναι να μην παίξει στο φιλικό με την Ρωσία, ωστόσο αυτό είναι το... μικρότερο κακό. Το σοβαρά έχουν να να κάνουν με τον «Δικέφαλο» και το γεγονός πως ακόμα ένας ποδοσφαιριστής δηλώνει τραυματίας!

πηγή: sportdog.gr

Κι όμως, κατάφεραν να πετάξουν! (ΒΙΝΤΕΟ)

Έχετε σκεφτεί πόσο διαφορετική θα ήταν η ζωή μας, αν μπορούσαμε να πετάξουμε; Δείτε ένα φοβερό βίντεο με δύο «τρελούς» Γάλλους, που μπορεί να μην πετάνε ακριβώς, αλλά σίγουρα ξεπερνάνε τα ανθρώπινα όρια…
Κι όμως, κατάφεραν να πετάξουν! (ΒΙΝΤΕΟ)
Είναι το trailer από την ταινία “I Believe I Can Fly”, μια ταινία-αφιέρωμα στον απίστευτο κόσμο του free-flight. Ο Tancrède Melet και ο Julien Millot είναι οι πρωτοπόροι του sport που αποκαλείται “highlining” – ένας φοβερός συνδυασμός αναρρίχησης και ισορροπίας στο κενό.

Με τη δεξιότητα και την εμπειρία τους ως ορειβάτες, οι δύο αθλητές πιέζουν πέρα από τα όρια του ανθρωπίνως δυνατού.

Δείτε
το ΦΟΒΕΡΟ βίντεο παρακάτω:







Η Σαμάνθα Φοξ είπε ''touch me'' στους Έλληνες! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Σε ελληνική ντισκοτέκ εμφανίστηκε την Κυριακή 6 Νοεμβρίου η Σαμάνθα Φοξ, η οποία μάγεψε και... άγγιξε με τη φωνή της τους θαμώνες του μαγαζιού!
Η Σαμάνθα Φοξ είπε ''touch me'' στους Έλληνες! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)
Η Βρετανίδα απόλυτη σταρ των 80's βρέθηκε στην Discotheque Boom Boom στην Καλλιθέα, για μία και μοναδική live εμφάνιση με την ελληνική μπάντα των Zante Dilemma με τους οποίους συνεργάστηκε πρόσφατα ερμηνεύοντας το κομμάτι «Midnight Lover».
Φυσικά δεν παρέλειψε να τραγουδήσει το «Touch Me», το τραγούδι το οποίο συντηρεί το μύθο της ζωντανό, καθώς και άλλα μικρότερης εμβέλειας hits της γενιάς της!
Περιττό να σημειωθεί ότι άγγιξε τους θαμώνες και ξύπνησε μνήμες από μία πιο ρομαντική εποχή. Τότε που φωτογραφιζόταν γυμνή στο Play boy.
Δείτε μερικές από τις φωτογραφήσεις της και ακούστε το Touch me.




Κοίτασμα – μαμούθ στην Κύπρο!!

Έως και 10 τρισεκατομμύρια κυβικά πόδια υπολογίζονται οι ποσότητες του φυσικού αερίου που βρέθηκαν στο περίφημο οικόπεδο 12 της Κυπριακής ΑΟΖ.
Κοίτασμα – μαμούθ στην Κύπρο
Οι εργασίες της πλατφόρμας "Όμηρος" της Νoble Εnergy στο "Οικόπεδο 12" της κυπριακής ΑΟΖ θα ολοκληρωθούν στις 16 Νοεμβρίου και στις 18 Νοεμβρίου (δύο ακριβώς μήνες μετά την αγκυροβόληση στο συγκεκριμένο οικόπεδο) αυτή θα ξεκινήσει τη μετακίνησή της προς το Ισραήλ.
Εξ άλλου, στα 10 τρισ. κυβικά πόδια φυσικού αερίου υπολογίζουν το περιεχόμενο του κοιτάσματος "Αφροδίτη" στο "Οικόπεδο 12" οι ειδικοί της Νoble Εnergy, σύμφωνα με τις προτελευταίες εκτιμήσεις, με βάση τις μετρήσεις που έγιναν στο φρεάτιο, σε σχετικά πολύ μικρή απόσταση από το φλοιό του κοιτάσματος. Θα ακολουθήσουν νέες μετρήσεις τις αμέσως επόμενες μέρες όταν ολοκληρωθεί η γεώτρηση και θα γίνουν συμπληρωματικές μετρήσεις, την ερχόμενη εβδομάδα.
Το φυσικό αέριο κοστολογείται σε mBtu (millions British thermal unit) και το υπολογιζόμενο απόθεμα αντιστοιχεί με περίπου 10 δισ. mBtu.
Σύμφωνα με τις σημερινές τιμές πώλησης στα χρηματιστήρια, η τιμή μονάδας του mBtu είναι 3,8 δολάρια. Δηλαδή, η αξία του φυσικού αερίου είναι 38 δισ. δολάρια στη διεθνή αγορά.
ΠΗΓΗ: newsit.gr

Σαμαράς: «Δεν υπογράφω» - Όλι Ρεν: «Τότε δεν έχει 6η δόση»!

Σοβαρή εμπλοκή υπάρχει στο θέμα των γραπτών εγγυήσεων που ζητούν οι ευρωπαίοι εταίροι μας για να μας δώσουν την έκτη δόση στην Ελλάδα, αλλά και να συνεχιστεί το πρόγραμμα για τη νέα δανειακή σύμβαση, καθώς ο κ. Σαμαράς ξεκαθάρισε σε έντονο ύφος πως δεν προτίθεται να υπογράψει ένα τέτοιο χαρτί.
Μάλιστα, για τις γραπτές εγγυήσεις ήταν ξεκάθαρος και ο κ. Βενιζέλος στο υπουργικό ο οποίος είχε ξεκαθαρίσει και ποιοί πέντε πρέπει να υπογράψουν, έτσι ώστε να μας εμπιστευτεί η τρόικα και να αποταμιευτεί επιτέλους η έκτη δόση, πριν η Ελλάδα κηρύξει στάση πληρωμών.

Ο κ. Σαμαράς σε οργισμένο ύφος αναφέρει πως υπάρχει εθνική αξιοπρέπει και σημειώνει: "Έχω από καιρού και επανειλημμένα εξηγήσει γιατί, προκειμένου να προστατευτούν η ελληνική οικονομία και το ευρώ, έχει γίνει “αναπόφευκτη” η εφαρμογή των αποφάσεων της 26ης Οκτωβρίου.Τις δηλώσεις αυτές δεν επιτρέπω σε κανέναν να τις θέτει σε αμφιβολία".

Στην τοποθέτηση του κ. Σαμαρά άμεση ήταν η απάντηση του Όλι Ρεν από τις Βρυξέλλες, ο οποίος σχεδόν αστραπιαία ξεκαθάρισε ότι χωρίς υπογραφή δεν υπάρχει έκτη δόση.

Κληθείς να σχολιάσει την τελευταία δήλωση στην οποία προέβη πριν από λίγη ώρα ο Πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, ο Όλι Ρεν επανέλαβε ότι η μονομερής εξαγγελία για τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος, διέρρηξε τις σχέσεις εμπιστοσύνης της Ελλάδας με την ευρωζώνη και η εμπιστοσύνη αυτή πρέπει να αποκατασταθεί. Στο πλαίσιο αυτό, πρόσθεσε ο Όλι Ρεν, οι εταίροι της Ελλάδας στην ευρωζώνη αναμένουν όχι μόνο έγγραφες δεσμεύσεις από την κυβέρνηση συνεργασίας και εθνικής ενότητας, αλλά και εκείνες τις δράσεις που αποτελούν προαπαιτούμενο για την 6η δόση, την έναρξη των διαπραγματεύσεων για την οριστικοποίηση του δεύτερου προγράμματος και τη συμμετοχή των ιδιωτών. «Είναι ουσιαστικό να αποκατασταθεί το κοινωνικό συμβόλαιο μεταξύ της Ελλάδας και της ευρωζώνης».

Πάντως, κύκλοι της Νέας Δημοκρατίας μιλώντας στο NewsIt αναφέρουν πως αυτή η δήλωση του κ. Σαμαρά έγινε προκειμένου να έρθει μία ώρα νωρίτερα η δανειακή σύμβαση στη Βουλή, να κυρωθεί από τους βουλευτές τόσο του ΠΑΣΟΚ όσο και της Νέας Δημοκρατίας και έτσι η νέα κυβέρνηση πλέον να μην είναι απαραίτητη και να προκηρυχθούν εκλογές.

Φαίνεται πως αυτή η τοποθέτηση δείχνει άλλη μία κόκκινη γραμμή της Νέας Δημοκρατίας και για πολλούς θεωρείται πως είναι μία δήλωση για εσωκομματική κατανάλωση μιας και δέχεται τρομερές πιέσεις από το εσωτερικό του κόμματος κυρίως για τη συμμετοχή των πολιτικών προσώπων από πλευράς Ν.Δ. στη νέα κυβέρνηση.

Βουλευτές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μέσω του NewsIt, δεν κρύβουν τον προβληματισμό τους και στρέφονται πια ανοιχτά κατά του αρχηγού τους γιατί συμφωνούν με συμμετοχή πολιτικών προσώπων στην κυβέρνηση συνεργασίας.

Πηγή: Newsit.gr
 

Επιστρέφει ο Μιχαλήτσος!!

Ο πρώην προπονητής του Άρη, Γιάννης Μιχαλήτσος, από σήμερα αναλαμβάνει χρέη τεχνικού συμβούλου σε μια προσπάθεια των ανθρώπων του Αρη να ενισχύσουν όσο το δυνατόν περισσότερο το ποδοσφαιρικό τμήμα.
Επιστρέφει ο Μιχαλήτσος!
Άλλωστε, η μακρόχρονη προσφορά του Γιάννη Μιχαλήτσου στον Αρη είναι γνωστή, καθώς πρόκειται για έναν άνθρωπο που όποτε κι αν κλήθηκε να βοηθήσει την ομάδα ήταν παρών, ενώ είναι από τους πλέον αρμόδιους, ώστε να παρέχει τις υπηρεσίες του στο νέο προπονητή δίνοντάς του παράλληλα μια καλύτερη εικόνα των ποδοσφαιριστών και του κλίματος που επικρατεί στους Κίτρινους.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:
"Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι από σήμερα αναλαμβάνει χρέη τεχνικού συμβούλου της ομάδας ο Γιάννης Μιχαλήτσος στα πλαίσια της περαιτέρω προσπάθειας ενίσχυσης του αγωνιστικού τμήματος".
Πηγή: allaboutaris.com

ΑΕΚ, επίτηδες σου το κάνουν; (ΒΙΝΤΕΟ)

Αν ο δικέφαλος ήταν κινεζικό ζώδιο (φοριούνται κάτι τέτοια εκεί), η αντίστοιχη Λίτσα Πατέρα θα ‘λεγε πως «δεν είναι καλή εποχή, χρυσή μου».
ΑΕΚ, επίτηδες σου το κάνουν; (ΒΙΝΤΕΟ)
Διότι δεν είναι μόνο ότι η ΑΕΚ έχει τα -διαφόρων ειδών- δικά της…
Είναι ότι βλέπει και «δικά της παιδιά» να βρίσκουν, το ένα μετά το άλλο, την υγειά τους αφού έφυγαν μακριά της.
Μαντούκα, Σέζαρ, Μπλάνκο και Μίτσελ βρήκαν όλοι δίχτυα τη βδομάδα που πέρασε...
Η τραγική ειρωνεία -που πάντα λάτρευε η ΑΕΚ- θέλει τους αντικαταστάτες τους (Λεονάρντο-Μπέλεκ-Βάργκας) να ‘ναι οι μόνες αχτίδες φωτός της εβδομάδας που τέλειωσε.
Η πραγματικότητα θέλει τους Μαντούκα, Σέζαρ, Μπλάνκο και Μίτσελ να φέρνουν ασυναίσθητα σε πολλά κιτρινόμαυρα χείλη το «στερνή μου γνώση να σ’ είχα πρώτα»!
Το ξεκίνησε την Τρίτη ο Μαντούκα -συνεχίζοντας την ευρωπαϊκή «μαγεία» του ΑΠΟΕΛ και την επιβεβαίωση του Ντούσαν Μπάγεβιτς που έκρινε πως δεν είχε άλλα να προσφέρει…
Το συνέχισε το βράδυ του Σαββάτου ο Ζούλιο Σέζαρ -θυμίζοντας τη γλύκα σε επίπεδα ζαχάρου του αριστερού του ποδιού και πόσο σωστά έπραξε η διοίκηση Νικολαΐδη που τον άφησε ελεύθερο το 2008…
Το επιδείνωσε τα ξημερώματα της Κυριακής ο Μπλάνκο -επιβεβαιώνοντας το φονικό δικό του ένστικτο και το εκπληκτικό ένστικτο της νυν διοίκησης ότι «θα βρούμε άλλον να βάζει τα γκολ του»…
Και το… αποτελείωσε το βράδυ της Κυριακής ο Μίτσελ -βάζοντας σωστά το δικό του κεφάλι και ανασύροντας σ’ εκείνα των ΑΕΚτζήδων καλοκαιρινά «μην ανησυχείτε, τον έχουμε κλεισμένο»…
ΠΗΓΗ: sport-fm.gr









Ένα πολύ ωραίο... αυτογκόλ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Με ένα πολύ ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ, ο Ζάρκο Μάρκοβιτς της ρουμανικής Γκαζ Μετάν "κρέμασε" τον... τερματοφύλακα του στο ματς με τη Βασλούι, πετυχαίνοντας ένα εντυπωσιακό αυτογκόλ!
Ένα πολύ ωραίο... αυτογκόλ! (ΒΙΝΤΕΟ)

«Εγώ πάω να κοιμηθώ…»

Αυτό δήλωσε ο Βαγγέλης Βενιζέλος όταν ρωτήθηκε τι γίνεται με τη νέα κυβέρνηση!
«Εγώ πάω να κοιμηθώ…»
Συνάντηση πλέον της μιας ώρας είχε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κ. Ευ. Βενιζέλος με τον πρώην Πρόεδρο της Βουλής κ. Απ. Κακλαμάνη στο γραφείο του δεύτερου στο ισόγειο του Κοινοβουλίου. Δεν υπήρξε καμία δήλωση, φυσικά, μετά το πέρας της συνάντησης, ενώ ο κ. Βενιζέλος εξερχόμενος όταν ρωτήθηκε τι θα γίνει με την νέα κυβέρνηση απάντησε σιβυλλικά: «Εγώ πάω να κοιμηθώ τώρα»! Οι δημοσιογράφοι επέμειναν και ο αντιπρόεδρος επανέλαβε: «Εγώ πάω να κοιμηθώ γιατί πρέπει να επιβιώσω κιόλας…».
Πηγή: in.gr

Έχεις γενέθλια κι είσαι Ολυμπιακός;Πήγαινε στο ΣΕΦ!!

Σε μια πρωτότυπη ενέργεια προχώρησε η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνοντας σειρά δώρων σε όσους επιλέξουν να παρακολουθήσουν την ημέρα των γενεθλίων τους αγώνα των «ερυθρολεύκων» στην Ευρωλίγκα.
Έχεις γενέθλια κι είσαι Ολυμπιακός;Πήγαινε στο ΣΕΦ!
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:
«Σε όλους τους αγώνες της ομάδας μας στην Euroleague, τρεις τυχεροί που θα έχουν τα γενέθλια τους την ημέρα του αγώνα και θα έχουν δηλώσει συμμετοχή, θα απολαμβάνουν μια αξέχαστη εμπειρία δίπλα στην αγαπημένη τους ομάδα. Θα τους περιμένει μια μοναδική σειρά προνομίων αλλά και η δυνατότητα να διεκδικήσουν ένα μεγάλο δώρο για κάθε εντός έδρας αγώνα του Ολυμπιακού για την διοργάνωση της Euroleague.

Ο κάθε τυχερός θα έχει τη δυνατότητα να συνοδεύεται από έναν φίλο ή μια φίλη του, να παρακολουθήσει τον αγώνα δίπλα στο παρκέ, να συμμετάσχει στον διαγωνισμό του ημιχρόνου διεκδικώντας είτε μια κάρτα διαρκείας στα court-seats για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, είτε ένα ταξίδι με την ομάδα μας στο εξωτερικό, να γνωρίσει από κοντά τους παίκτες και τις cheerleaders μας και να φωτογραφηθεί μαζί τους, να επισκεφθεί τα αποδυτήρια της ομάδας και να παρακολουθήσει τη συνέντευξη τύπου των προπονητών, ενώ και το Official Olympiacos BC Store θα προσφέρει στον κάθε συμμετέχοντα ένα πακέτο δώρων με διάφορα συλλεκτικά προϊόντα της ομάδας μας.

Μια μοναδική, αξέχαστη και ολοκληρωτική εμπειρία!!.

Όσοι λοιπόν έχουν τα γενέθλια τους στις παρακάτω ημερομηνίες και επιθυμούν να συμμετέχουν στο νέο αυτό πρόγραμμα της ΚΑΕ Ολυμπιακός, δεν έχουν παρά να δηλώσουν συμμετοχή, μέχρι και μια ημέρα πριν τον κάθε αγώνα, στέλνοντας μια φωτοτυπία της Ταυτότητας τους μαζί με ένα τηλέφωνο επικοινωνίας στο 210-4527601 (fax) ή στο info@olympiacosbc.gr με την ένδειξη «Ερυθρόλευκα Γενέθλια». Σε περίπτωση που σε κάποιον αγώνα υπάρξουν παραπάνω από 3 συμμετοχές θα πραγματοποιηθεί κλήρωση και οι νικητές θα ενημερωθούν από την ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Οι υπόλοιποι αγώνες μέχρι το τέλος της Α΄Φάσης της Euroleague είναι οι εξής:
16 Νοεμβρίου: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – Nancy
23 Νοεμβρίου: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – Bizkaia Bilbao
8 Δεκεμβρίου: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – Caja Laboral
15 Δεκεμβρίου: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Cantu

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στο 210-4527600».

 

Εξοφλεί το «χρέος» η ΑΕΚ!!


Έστω αυτό που (την έχουν οδηγήσει να) μπορεί…

Με την ελπίδα να βρεθεί ο επενδυτής ή μέτοχος που θα δώσει την ίδια κατάληξη και στο οικονομικό, τουλάχιστον το αγωνιστικό «χρέος» της ΑΕΚ θα εξοφληθεί προσεχώς.

Το παιχνίδι, λοιπόν, που χρωστάει η «Ένωση» απ’ την 1η αγωνιστική λόγω της κλήρωσης με την «ομάδα Β» (που αποδείχθηκε τελικά ο Λεβαδειακός) θα γίνει πιθανότατα στις 23 Νοεμβρίου στο ΟΑΚΑ.

Έστω κι αν θα χρειαστεί, λοιπόν, να φτάσει τέλη Νοέμβρη για να παίξει το ματς της πρεμιέρας, η ΑΕΚ κατά πάσα πιθανότητα δεν θα χρειαστεί να περιμένει κι άλλο για να κλείσει τους… λογαριασμούς της με το πρόγραμμα της Σούπερ Λίγκας.

Κι αυτό διότι απομένει μεν να επικυρωθεί και επίσημα από τη διοργανώτρια (η έγκριση των ημερομηνιών για τους αναβληθέντες αγώνες θα είναι ένα απ’ τα θέματα της ημερήσιας διάταξης στον Δ.Σ. της Τετάρτης), ωστόσο θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως το παιχνίδι με τους Βοιωτούς θα γίνει στις 23 Νοέμβρη.

Κάτι που σημαίνει πως η ΑΕΚ (μετά την επιστροφή στη δράση λόγω της διακοπής) θα δώσει δυο σερί παιχνίδια εντός έδρας (με Αστέρα στις 19/11 και Λεβαδειακό στις 23/11), πριν πάει στο Αγρίνιο για το ματς με τον Παναιτωλικό στις 26/11.

πηγή: sport-fm.gr

Επανεξέταση ζητά ο Πανελλήνιος!!


Επανεξέταση ζητά ο Πανελλήνιος
Αίτηση επανεξέτασης του φακέλου του, ώστε να πάρει την αδειοδότηση για τη συμμετοχή στην Α1 μπάσκετ, κατέθεσε την Τρίτη (8/11) στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ο Πανελλήνιος.

Επίσης, η ΚΑΕ ζητά τόσο από τον ΕΣΑΚΕ όσο και από την ΓΓΑ, να δημοσιοποιηθούν οι λόγοι για τους οποίους δεν της δόθηκε το πιστοποιητικό για το φετινό πρωτάθλημα.

πηγή: sport-fm.gr

Επιστολή στη FIFA ο Άγγλος υπουργός Αθλητισμού!!


Επιστολή στη FIFA ο Άγγλος υπουργός Αθλητισμού
Θέση στο ζήτημα που έχει προκύψει με την επιθυμία της αγγλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας να φορέσουν παπαρούνες στις φανέλες οι παίκτες των «τριών λιονταριών» και την αντίστοιχη άρνηση της FIFA να το επιτρέψει, πήρε ο Χιου Ρόμπερτσον. Ο υπουργός Αθλητισμού της Αγγλίας ζήτησε από τη FIFA να αλλάξει γνώμη.

Δείτε το στο www.england365.gr

Πρόστιμο μαμούθ στον Τουρέ!!


Πρόστιμο μαμούθ στον Τουρέ!
Να σπάσει κάθε ρεκόρ σε επιβολή προστίμου σε ποδοσφαιριστή έχει βαλθεί η Μάντσεστερ Σίτι. Η διοίκηση της ομάδας αποφάσισε να «κόψει» έξι εβδομαδιαίους μισθούς από τον Κόλο Τουρέ, για το παράπτωμά του με τα χάπια αδυνατίσματος της γυναίκας του, που έβγαλαν θετικό δείγμα σε αντι-ντόπινγκ κοντρόλ.

Το πρόστιμο αυτό του 1,5 μήνα ξεπερνά ακόμη και εκείνο του Κάρλος Τέβες (1 μήνα) που είχε προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων στο Νησί μέχρι να αναγκαστούν οι «πολίτες» να το ρίξουν στο μισό (2 εβδομάδες).

Ο λόγος των αντιδράσεων είναι ότι μία ομάδα επιτρέπεται να τιμωρήσει έναν παίκτη της χρηματικά μέχρι το ποσό των δύο εβδομαδιαίων μισθών στο συμβόλαιό του. Η Σίτι όμως δεν έδειξε να πτοείται και οι έξι εβδομάδες στον Τουρέ αποτελούν νέο ρεκόρ. Σίγουρη θεωρείται η αντίδραση του συνδέσμου επαγγελματιών ποδοσφαιριστών στην Αγγλία.

Η κριτική ήταν ήδη έντονη από τη στιγμή που κλήθηκε σε απολογία ο παίκτης από την ομάδα του για ένα γεγονός που συνέβη αρκετούς μήνες νωρίτερα και ενώ έχει ήδη τιμωρηθεί με έξι μήνες αποκλεισμό από κάθε αγωνιστική δραστηριότητα, ποινή την οποία έχει άλλωστε εκτίσει.

πηγή: sport-fm.gr

«Παρακολουθούσαμε καιρό τον Πρόμπιερτς»


athanasiadis

Ο πρόεδρος του Άρη, Θανάσης Αθανασιάδης, μιλώντας στην πολωνική εφημερίδα «Super Express», εξήγησε τους λόγους που έκαναν την διοίκηση να εμπιστευθεί τον Μίχαλ Πρόμπιερτς.
Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:
Για ποιον λόγο αποφάσισε ο Άρης να προσλάβει τον Μίχαλ Πρόμπιερτς
«Παρακολουθούσαμε πολύ καιρό τον Πρόμπιερτς. Γνωρίζαμε τα αποτελέσματα της δουλειάς από το πρόσφατο παιχνίδι που έδωσε ο Άρης με την Γιαγκελόνια (σ.σ.: τότε εκεί δούλευε ο Πρόμπιερζ) στο Europa League. Ξέραμε τα στοιχεία του και τον τρόπο με τον οποίο εργάζεται. Είχαμε μάθει ότι οφείλουν πολλά σε εκείνον και την ομάδα που είχε χτίσει».
Για τα στοιχεία του Πολωνού τεχνικού
«Είχαμε κάποιους άλλους υποψήφιους από διάφορες χώρες της Ευρώπης. Μας αρέσει η μέθοδός του, γνωρίζουμε πως είναι υποστηρικτής της σκληρής δουλειάς και φαίνεται πως είναι ο άνθρωπος που ψάχνουμε. Περιμένουμε μεγάλα πράγματα από τον προπονητή μας».
Για το αν είναι ο νέος Γκμοχ
«Αν και η κατάσταση του Άρη δεν είναι εύκολη, εμείς πιστεύουμε ότι μπορεί να τα καταφέρει πολύ καλά. Δεν θέλω να μιλήσω πάρα πολύ τη δεδομένη χρονική στιγμή, ας περιμένουμε να δούμε πώς θα πάνε τα πράγματα. Δεν ξέρω αν θα καταφέρει να έχει ανάλογα αποτελέσματα με αυτά του Γκμοχ, όμως αν τα καταφέρει θα είναι καλό, αφού εμείς πιστεύουμε στις δυνατότητές του».


πηγή: metrosport.gr

«To νέο ανέκδοτο λέγεται… κάθαρση»


panagopoulos

Ο γνωστός νομικός, Γιώργος Παναγόπουλος, μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή Revolution για το θέμα υποβιβασμού του Ηρακλή, αλλά και την αποκαλούμενη «κάθαρση» στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Αποκάλυψε ότι εκπροσωπώντας ήδη εννιά πρώην παίκτες του «γηραιού» κινεί τις νομικές διαδικασίες κατά φυσικών προσώπων που διοίκησαν το τελευταίο χρονικό διάστημα τον Ηρακλή, αλλά και κατά της ομοσπονδίας.
Για το θέμα του Ηρακλή υπογράμμισε: «Συμπαραστάθηκα στον Ηρακλή για να σωθεί, όμως από λάθος χειρισμούς έγινε το μεγαλύτερο σκάνδαλο της αθλητικής δικαιοσύνης και έπεσε στη Δ’ Εθνική. Βρήκαν ως εξιλαστήριο θύμα τον Ηρακλή, που αγωνίστηκε νομικά για να σωθεί, αλλά όπως φάνηκε υπήρχαν και πολλές κερκόπορτες. Ο Ηρακλής δεν είχε πλήρη φάκελο, ο κ. Παντελή δεν υπέβαλε τίποτα στην ΕΕΑ, ο φάκελος ήταν άδειος, δεν είχε ούτε εγγυητική. Έκανε λάθη ο Ηρακλής, διοικητικά και οικονομικά. Είχε 100 δικηγόρους και δεν μπορούσε να ξέρει τι πρέπει να κάνει. Ας έμενε τουλάχιστον στη Β΄ ή στη Γ’. Αυτό που έκανε ήταν αυτοκτονία. Η ΕΠΟ ουσιαστικά ασέλγησε σε ένα νεκρό, έκανε επίδειξη ισχύος σε έναν νεκρό».
Για τις νομικές του κινήσεις ως εκπρόσωπος εννιά πρώην παικτών του Ηρακλή επεσήμανε: «Θα κινηθούμε κατά φυσικών προσώπων, κατά όποιου βάσει του νόμου 2725 έχει ευθύνες. Όπου έχει ευθύνες το δ.σ. της ομοσπονδίας, θα κινηθούμε και κατά της ΕΠΟ. Δεν έχει ξαναγίνει αυτό, αλλά όσα έκανε η ΕΠΟ φέτος ήταν εγκλήματα. Ο ΠΣΑΠ ήταν ο πρώτος που έπρεπε να κινηθεί απέναντι σε όλα αυτά που δυσφήμησαν το ελληνικό ποδόσφαιρο».
Ο κ. Παναγόπουλος αναφέρθηκε και στη διαδικασία εξαγοράς ΑΦΜ από μία ομάδα για να ανέβει κατηγορία: «Ήμουν από την αρχή κάθετος ότι δεν μπορεί να γίνει αυτό, δεν έχει νομική φύση , το απαγορεύει με διάταξη η ΕΠΟ, από εγκύκλιο της FIFA. Δεν μπορεί να γίνει και πιστεύω ότι θα σκόνταφτε στην αδειοδότηση της ΕΠΟ, αλλά και στην ΕΕΑ. Είναι υποχρεωτική η παραμονή στη Δ’ Εθνική για έναν χρόνο, ενώ τα ιδιωτικά χρέη θα ταλανίζουν τους παράγοντες και τον κόσμο που εμπλέκονταν όλα αυτά τα χρόνια με τις αγωγές που θα κάνουμε. Θα στραφούμε και κατά της ομοσπονδίας για το έγκλημα που διέπραξε, γιατί χάρη στις δικές της ενέργειες διαλύθηκε ο Ηρακλής και δεν εξασφαλίστηκαν τα δικαιώματα των παικτών».
«Αστεία η κάθαρση»
Για την προσπάθεια κάθαρσης στο ελληνικό ποδόσφαιρο ο Γιώργος Παναγόπουλος ήταν ιδιαίτερα καυστικός: «Είναι αστεία η κάθαρση, το νέο ανέκδοτο της σύγχρονης ιστορίας μετά το μνημόνιο είναι η κάθαρση στο ποδόσφαιρο. Είναι ιλαροτραγωδία. Αποφάσισαν ότι φταίνε μόνο η Ηλιούπολη, η Καβάλα και ο Βόλος. Όλα αυτά τα αίσχη που έγιναν αποτελούν ντροπή και για τους αθλητικούς εισαγγελείς, αφού οι επιτροπές πέταξαν στα σκουπίδια τις κλήσεις τους και αυτοί παραμένουν στις θέσεις τους. Το μόνο που γνωρίζει ο κ. Παπανδρέου είναι από το αμερικάνικο ποδόσφαιρο. Δε γνωρίζουν οι πολιτικοί τι συνέβη, ο κ. Αηδόνης δεν γνώριζε για ποιο λόγο έπεσαν Καβάλα και Βόλος, δε γνωρίζει ο άνθρωπος. Αν ήθελε η Πολιτεία να φέρει την κάθαρση, θα είχε διώξει τα άτομα στις επιτροπές εφέσεων και θα έφεραν τακτικούς δικαστές βάσει του νόμου 2725. Τώρα για τις όποιες ποινές θα περιμένουμε τα ποινικά δικαστήρια σε πέντε χρόνια. Οι ξένοι βλέπετε ότι σε θέματα δικαιοσύνης είναι άτεγκτοι, είδατε τι έγινε με τη Φενέρμπαχτσε. Δεν μπορεί η ΕΠΟ να επικαλείται το αυτοδιοίκητο και όλοι να παρακολουθούμε τις παράλογες αποφάσεις της. Στημένοι αγώνες χωρίς συμμετοχή ομάδων και παικτών δεν έχει ξαναγίνει μιλάμε για διακωμώδηση του ελληνικού ποδοσφαίρου, οι συνταξιούχοι δικαστές ξεφτιλίζονται», ολοκλήρωσε.


πηγή: metrosport.gr

Δοκιμάζεται στην Βέρντερ ο Γκαλίτσιος!!


galitsios_151107

Από το… μικροσκόπιο του Τόμας Σαφ στην Βέρντερ Βρέμης θα περάσει τις επόμενες μέρες ο Γιώργος Γκαλίτσιος ο οποίος αν πείσει το τεχνικό επιτελείο της γερμανικής ομάδας θα αποκτηθεί. Ο Έλληνας ακραίος αμυντικός που είχε μείνει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό, είχε απασχολήσει την ομάδα της Βρέμης και το καλοκαίρι ωστόσο η περίπτωσή του τότε δεν προχώρησε.
Ο Γκαλίτσιος θα λάβει μέρος και στο σημερινό φιλικό παιχνίδι της Βέρντερ με την Μπραουνσβάιγκ προκειμένου ο Σαφ και οι συνεργάτες του να έχουν μία ολοκληρωμένη άποψη πριν κάνουν την εισήγησή τους στην διοίκηση της ομάδας.
«Μας ενδιέφερε και το καλοκαίρι. Θα δοκιμαστεί και αν μας ικανοποιήσει θα αποκτηθεί», επιβεβαίωσε στην «Bild» ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, Κλάους Άλοφς.
Εκτός από τον Γκαλίτσιο, χρόνο συμμετοχής στο σημερινό φιλικό προκειμένου να δοκιμαστεί θα πάρει και ο Τσέχος τερματοφύλακας, Ράντεκ Πετρ.


πηγή: metrosport.gr