Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Το περίσσιο, χαλάει και το… ίσιο!!

Έτσι μου έλεγαν οι γονείς μου, το περίσσιο χαλάει και το ίσιο. Οτιδήποτε σε υπερβολή δηλαδή, πετυχαίνει το αντίθετο αποτέλεσμα. Σχολιάζει ο... ΑλανιΆΡΗΣ.
Το περίσσιο, χαλάει και το… ίσιο!
Το τελευταίο χρονικό διάστημα όλες οι συνιστώσες του ΑΡΗ έχουν μπει, δικαίως προφανώς ως ένα σημείο λόγω των αγωνιστικών αποτελεσμάτων, της αγωνιστικής παρουσίας αλλά και της νοοτροπίας που επέδειξε η ποδοσφαιρική ομάδα, στο στόχαστρο της οξείας κριτικής.
Στο στόχαστρο, πέρα του πρώην πλέον προπονητή και των ποδοσφαιριστών, μπήκε η Διοίκηση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, άνθρωποι που στελεχώνουν σε διάφορα πόστα την ομάδα, δημοσιογράφοι του ρεπορτάζ του ΑΡΗ, ραδιοφωνικοί παραγωγοί του ΑΡΗΣ FM, η Λέσχη Φίλων ΑΡΗ, κ.λπ. Δικαιολογημένα, ως ένα σημείο, καθώς η απογοήτευση του λαού του ΑΡΗ κάπου πρέπει να εκτονωθεί, κάπου να διοχετευθεί, κάπου να ξεθυμάνει.
Όλα όμως έχουν όρια. Εγώ διαισθάνομαι ότι όλοι οι οποίοι βρέθηκαν στο μάτι του κυκλώνα έχουν πλήρως συνειδητοποιήσει τις ευθύνες, τις περιστάσεις και τις αλλαγές που πρέπει να πραγματοποιηθούν. Κάποιες μάλιστα αλλαγές, όπως αυτή του προπονητή, έχουν ήδη γίνει. Συνεπώς πρέπει κάποια στιγμή να περισσεύσουν οι φωνές, να καταλαγιάσουν οι ευθυνολογίες και οι κριτικές και να επικεντρωθούμε στον ένα και μοναδικό στόχο που αυτή τη στιγμή έχει σημασία. ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΗ.
Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο στο allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: