Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Τι Παπαδήμος, τι Καραδήμος…

Τη στιγμή που τα πολιτικά ρεπορτάζ φέρνουν τον Λουκά Παπαδήμο προ των πυλών της πρωθυπουργίας, κάποιοι με δόση ειρωνείας για τις πολιτικές εξελίξεις των τελευταίων ημερών ισχυρίζονται πως προτιμότερος θα ήταν ο …Λουκάς Καραδήμος.
Τι Παπαδήμος, τι Καραδήμος…
Ο παλαίμαχος, πλέον, άσος ο οποίος αγωνίστηκε σε Καβάλα, ΠΑΟΚ, Ατρόμητο και Κέρκυρα, αποδείχτηκε πως έχει αρκετό χιούμορ για να αποδεχτεί τον παραλληλισμό. «Τι Παπαδήμος, τι Καραδήμος; Το ίδιο πράγμα έτσι;», είπε αστειευόμενος στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6, ενώ δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα.
«Μου φαίνεται πως τελικά οι πολιτικοί μόνο το καλό της χώρας δεν θέλουν. Πραγματικά δεν ξέρω πού αποσκοπούν με τις κινήσεις τους», πρόσθεσε.
Όσο για το νέο του ρόλο, είπε: «Είμαι γενικός διευθυντής στην Καλλιθέα. Έχουμε ξεκινήσει καλά, αλλά το πρωτάθλημα της Football League είναι τόσο περίεργο που μπορείς να δεις μία ομάδα να αλλάζει στόχους ανά πάσα στιγμή. Είναι περίεργη φέτος και η δομή της κατηγορίας, καθώς ήρθαν στην κατηγορία ομάδες από τη χαμηλότερη κατηγορία χωρίς να έχουν κάνει ανάλογο προγραμματισμό», ενώ στάθηκε και στην οικονομική κρίση:
«Η κατάσταση είναι όπως σε όλο τον κόσμο. Όταν υπάρχει κρίση, επηρεάζεται και το ποδόσφαιρο. Ειδικά η Football League».

Δεν υπάρχουν σχόλια: