Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Ελληνοβούλγαρος ο «άνθρωπος κλειδί» για τα στημένα!

Διεθνές ένταλμα σύλληψης έχει εκδοθεί για έναν Ελληνοβούλγαρο που φέρεται να «έστησε» πριν εφτά χρόνια το Πανιώνιος – Δυναμό Τυφλίδας και ο οποίος έχει στενές σχέσεις με παράγοντες του ελληνικού ποδοσφαίρου, οι οποίοι εμπλέκονται στο σκάνδαλο των «στημένων» στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Ελληνοβούλγαρος ο «άνθρωπος κλειδί» για τα στημένα!
Αυτό αναφέρθηκε το βράδυ της Δευτέρας στην εκπομπή «ΔΙΚΗ» του ΣΚΑΪ, όπου ο Κυριάκος Θωμαΐδης υποστήριξε ότι ο άνθρωπος που βρισκόταν πίσω από τον φημολογούμενο στημένο αγώνα Πανιώνιος – Τιφλίδας το 2004 για το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ, ήταν ο Κώστας Χατζηιβάνοφ.

Πρόκειται για έναν Ελληνο-Βούλγαρο, για τον οποίο έχει εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης.

Μάλιστα, αναφέρθηκε στην εκπομπή, πως ο συγκριμένος άνθρωπος έχει συχνότατες επαφές με ανθρώπους του ελληνικού ποδοσφαίρου, οι οποίοι και εμπλέκονται στο σκάνδαλο των στημένων αγώνων στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Μάλιστα, σημειώθηκε πως από το τηλέφωνό του έχουν γίνει αρκετές κλήσεις σε κινητά στην Ελλάδα!

Επίσης, στην ίδια εκπομπή ειπώθηκε πως ένταλμα σύλληψης έχει εκδοθεί και για έναν Κινέζο, τον Τανγκ Σι Ένγκ, για τον οποίο γίνεται λόγος στις συνομιλίες των «στημένων», ενώ πρόσφατα συνελήφθη ένας Ινδονήσιος, ο Εστ Πεμάλ, ο οποίος επίσης εμπλεκόταν με τα «στημένα». Μάλιστα, ο τελευταίος έχει ήδη… ανοίξει το στόμα του και οι Αρχές έχουν πάρει πολλές και σημαντικές πληροφορίες από αυτόν!

Δεν υπάρχουν σχόλια: