Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Πρόστιμο μαμούθ στον Τουρέ!!


Πρόστιμο μαμούθ στον Τουρέ!
Να σπάσει κάθε ρεκόρ σε επιβολή προστίμου σε ποδοσφαιριστή έχει βαλθεί η Μάντσεστερ Σίτι. Η διοίκηση της ομάδας αποφάσισε να «κόψει» έξι εβδομαδιαίους μισθούς από τον Κόλο Τουρέ, για το παράπτωμά του με τα χάπια αδυνατίσματος της γυναίκας του, που έβγαλαν θετικό δείγμα σε αντι-ντόπινγκ κοντρόλ.

Το πρόστιμο αυτό του 1,5 μήνα ξεπερνά ακόμη και εκείνο του Κάρλος Τέβες (1 μήνα) που είχε προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων στο Νησί μέχρι να αναγκαστούν οι «πολίτες» να το ρίξουν στο μισό (2 εβδομάδες).

Ο λόγος των αντιδράσεων είναι ότι μία ομάδα επιτρέπεται να τιμωρήσει έναν παίκτη της χρηματικά μέχρι το ποσό των δύο εβδομαδιαίων μισθών στο συμβόλαιό του. Η Σίτι όμως δεν έδειξε να πτοείται και οι έξι εβδομάδες στον Τουρέ αποτελούν νέο ρεκόρ. Σίγουρη θεωρείται η αντίδραση του συνδέσμου επαγγελματιών ποδοσφαιριστών στην Αγγλία.

Η κριτική ήταν ήδη έντονη από τη στιγμή που κλήθηκε σε απολογία ο παίκτης από την ομάδα του για ένα γεγονός που συνέβη αρκετούς μήνες νωρίτερα και ενώ έχει ήδη τιμωρηθεί με έξι μήνες αποκλεισμό από κάθε αγωνιστική δραστηριότητα, ποινή την οποία έχει άλλωστε εκτίσει.

πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: