Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Σπαντάτσιο κατά Μπόλονι!

"Εγώ είμαι έτοιμος, δεν ξέρω γιατί δεν παίζω. Αν δεν πάρω ευκαιρίες, θα μιλήσω με τη διοίκηση!", δήλωσε ο Ζουλιάνο Σπαντάτσιο αφήνοντας σαφείς αιχμές κατά του Λάζλο Μπόλονι.
Σπαντάτσιο κατά Μπόλονι!
Ο Βραζιλιάνος μέσος  μίλησε στην ρουμανική ιστοσελίδα "prosport.ro".
Αναλυτικά:
-Ζουλιάνο πως τα πηγαίνεις στην Ελλάδα;
"Καλύτερα μπορώ να πω. Δυστυχώς χάσαμε το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά είμαι χαρούμενος, γιατί επέστρεψα με καλή φυσική κατάσταση".
-Παρατηρήσαμε ότι αυτήν τη φορά έπαιξες...
"Την Κυριακή έπαιξα για 20 λεπτά και πιστεύω ότι τα πήγα πολύ καλά. Δυστυχώς, δεν έχω αγωνιστεί σε πολλά παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ, αλλά αυτή είναι η απόφαση του προπονητή. Επιλέγει πάντα τους πιο έτοιμους παίκτες".
-Φαίνεσαι πάντως πολύ υπομονετικός στα 30 σου.
"Είμαι ακόμα νέος, έχω μπροστά μου τουλάχιστον πέντε χρόνια ποδοσφαίρου. Αισθάνομαι υγιής. Η απουσία μου από το γήπεδο, είναι επειδή προφανώς ο κ. Μπόλονι πιστεύει ότι ακόμα δεν είμαι έτοιμος, δεν ξέρω το γιατί.
Ήρθα στην Ελλάδα όταν ήμουν σε μία διαμάχη με την προηγούμενη μου ομάδα και αφού δεν έπαιζα, ήμουν πίσω στην προετοιμασία. Τώρα, όμως, είμαι στο 100% της κατάστασής μου και έχω συμμορφωθεί με οποιαδήποτε απόφαση, ελπίζω όμως να υπάρχει μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου, να πάρω μία ευκαιρία, αλλιώς...".
-Αλλιώς;
"Ισως να χρειαστεί να έχω κάποιες συζητήσεις με τη διοίκηση το χειμώνα και αν μου πουν ότι δεν με χρειάζονται, τότε θα φύγω άμεσα. Δεν είναι και ότι καλύτερο για κανέναν παίκτη, να κάθεται στον πάγκο. Αλλά υπάρχει κάτι εν τω μεταξύ που μπορεί να αλλάξει την κατάσταση".
-Θα γύριζες στη Ρουμανία;
"Ναι. Οποιαδήποτε στιγμή. Σκεφτούν τον καιρό που ήμουν εκεί και ακόμα και αν έγινα «τρελός» με όσα συνέβησαν με τη Ραπίντ, δεν θα σταματήσω να σκέφτομαι την επιστροφή στη Ρουμανία".
-Η Ραπίντ είναι μία επιλογή;
"Ποτέ μη λες ποτέ".
sportdog gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: