Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Έπεσε η νέα "γραμμή"

Αποφασίστε για να ξέρουμε με τι να πρωτοδιασκεδάσουμε. Που οφείλεται το γεγονός ότι οι ..."γκαλάκτικος" είναι στο -2 από το "τσίρκο του άσχετου γέρου" (όπως κατά κόρον γράφατε οι πιο σκληροπυρηνικοί το καλοκαίρι)! Γράφει ο Δημήτρης Στρατής.
Έπεσε η νέα "γραμμή"
Σκάσαμε στα γέλια διαβάζοντας ότι το "σύστημα" (!!!) ευνοεί τον Παναθηναϊκό (ποιον, τον ακέφαλο ΠΑΟ που "ζηλεύει" τον φραγκάτο και οπαδό Μαρινάκη;).
Σηκώσαμε με απορία τους ώμους όταν διαβάσαμε ότι η εντυπωσιακή απόδοση των παικτών του Φερέιρα οφείλεται σε ...φαρμάκωμα. Μάλλον θα έχει μείνει χούι στους διαχρονικά συμπλεγματικούς από τη σεζόν 1999-2000, όταν αντί να βγάλουν το σκασμό και να "πανηγυρίσουν" στα μουλωχτά ακόμα ένα τίτλο, έβγαλαν ανακοίνωση την επόμενη μέρα του 2-2 στο ΟΑΚΑ αναρωτιόμενοι για τη φυσική κατάσταση των παιδιών του Γιάννη Κυράστα, αντί να ευχαριστούν τον Ύψιστο που εκείνη τη μέρα δεν έφυγαν από την Καλογρέζα με πέντε στην πλάτη.
Στο τέλος της σεζόν όντως τιτλούχοι έβαζαν τον Αλέκο Αλεξανδρή να λέει ότι την καλύτερη μπάλα εκείνη τη χρονιά την είχε αποδώσει ο...Ηρακλής! Χθες το "Ευαγγέλιο" των Ολυμπιακών ανέφερε πρωτοσέλιδα ότι ο Παναθηναϊκός είναι...τυχερός και (ω του θαύματος!) η νέα "γραμμή" υιοθετήθηκε σε χρόνο dt!
Χρόνια τώρα η ίδια ιστορία. Να περιμένεις να διαβάσεις στις εφημερίδες (!!!) αυτά που θα "παπαγαλίσεις" την επόμενη μέρα στο καφενείο, στο γραφείο, στην παρέα σου! Πρώτος έσυρε το χορό ο Βασίλης Καραπιάλης (κρίμα γιατί ήταν και παικτάρα στα νιάτα του) με δηλώσεις του στο ραδιόφωνο ενώ από σήμερα ακολουθούν το χορό οι υπόλοιποι.
Περισσότερα στο leoforos.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: