Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

"O Λέτο κλότσαγε, διότι τον έκανε γιο-γιο ο Τοροσίδης!"

Ο Σάββας Θεοδωρίδης αποκάλυψε τι γινόταν στις προπονήσεις του Ολυμπιακού με τον "παικταρά" Λέτο και τον Τοροσίδη!
"O Λέτο κλότσαγε, διότι τον έκανε γιο-γιο ο Τοροσίδης!"
Διαβάστε αναλυτικά όσα ειπε στο "ΦΩΣ":
Για τον Λέτο: "Εγώ επέμενα τότε ότι δεν έπρεπε να χαθεί ο Λέτο από τον Ολυμπιακό και ότι είναι παικταράς. Τα περσινά όμως με τον Τοροσίδη στο Καραϊσκάκη έχουν παρελθόν. Έπαιζαν «μπουνιές» στις προπονήσεις, ο Λέτο κλότσαγε, διότι τον έκανε γιο-γιο ο Τοροσίδης. Και τσατιζόταν ο Λέτο. Εγώ πιστεύω ότι ο Αβραάμ ή ο Τοροσίδης είναι ότι πρέπει για το Καραϊσκάκη πάνω στον Λέτο, διότι είναι γρήγοροι, ψυχωμένοι και πάνε πρώτοι πάνω στην μπάλα".
Για τον Μόνχε: "Περιμένω να τον δω 2-3 φορές ακόμα με τον Ολυμπιακό. Είδα όμως στο ντεμπούτο του και μάλιστα σε μια δύσκολη έδρα, έναν παικταρά, ο οποίος είναι γρήγορος, δυνατός, σκληρός, μπαίνει στις φάσεις, δείχνει με το καλημέρα ότι αντέχει το βάρος αυτής της φανέλας. Τέτοιους παίκτες γουστάρω".
Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: "Ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω. Δεν θα κερδίσει ο Παναθηναϊκός. Τέτοια θέλει ο Ολυμπιακός, να είναι στην τσίτα, πιεσμένος. Και με ισοπαλία θα είναι ευχαριστημένος ο Παναθηναϊκός, αφού θα παραμένει δύο βαθμούς μπροστά μας και θα έχει βγάλει ΑΕΚ, Τούμπα, Καραϊσκάκη. Και εμείς όμως έχουμε βγάλει ΑΕΚ, Χαριλάου και θα έχουμε παίξει και με τον Παναθηναϊκό, αρκεί να τον κερδίσουμε. Αν μπει ο Ολυμπιακός όπως πρέπει στο Καραϊσκάκη, κοιτάξτε μην εκπλαγείτε από το εύρος της νίκης μας. Και έχω εμπιστοσύνη στον Βαλβέρδε ότι θα κάνει τις σωστές κινήσεις".
Για τον Μπάλας Μέγιερι: "Δεν θέλω να κάνω παρέμβαση στη δουλειά των δημοσιογράφων, όμως κάνουν κακό στους νέους παίκτες όταν με το παραμικρό τους γράφουν διθυράμβους. Που τον είδαν τον μεγάλο γκολκίπερ Μέγιερι στην Ντόρτμουντ; Φτάσαμε δηλαδή στον Ολυμπιακό όποιος δεν είναι στήλη άλατος κάτω από τα δοκάρια μας, όποιος του έρχεται η μπάλα στα χέρια και δεν τα τρυπάει, να τον λέμε σπουδαίο τερματοφύλακα. Και κάνουν έτσι τους φιλάθλους μας να πιστεύουν άλλα πράγματα και έπειτα έρχεται πιο γρήγορα η απογοήτευση. Άσε που φουσκώνουν τα μυαλά των παικτών. Ο Μέγιερ έχει ευθύνες και στα δύο γκολ στον Άρη".

Δεν υπάρχουν σχόλια: