Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

"Έχω μπει στην τελική ευθεία και μακάρι να πάνε όλα καλά"

Αν υπήρχε βραβείο όσκαρ «o πιο άτυχος αθλητής της Ευρώπης», ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος θα το έπαιρνε με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο. «Ό,τι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό» είπε ο Έλληνας φόργουορντ μιλώντας στο gazzetta.gr.
"Έχω μπει στην τελική ευθεία και μακάρι να πάνε όλα καλά"
Είσαι, μακράν του δεύτερου, ο πιο άτυχος Έλληνας αθλητής. Εδώ και τρία χρόνια οι τραυματισμοί δεν σε αφήνουν να ησυχάσεις και να δώσεις στον Ολυμπιακό αυτά που θέλεις και μπορείς. Πλέον, έχεις μπει στην τελική ευθεία για τη-νέα-μεγάλη επιστροφή. Σε πόσο καιρό θα είσαι απόλυτα έτοιμος;
«Σε περίπου 15-20 ημέρες θα μπω στο πρόγραμμα της ομάδας και θα αρχίσω προπονήσεις με τους συμπαίκτες μου. Τώρα το πότε θα είμαι απόλυτα έτοιμος δεν το γνωρίζω. Ο συγκεκριμένος τραυματισμός είναι περίεργος και δεν ξέρεις πως θα αντιδράσει το πόδι, οπότε περιμένω και δουλεύω καθημερινά ώστε να επιστρέψω δυνατός στο παρκέ. Δεν θέλω να λέω μεγάλα λόγια. Έχω μπει στην τελική ευθεία και μακάρι όλα να πάνε καλά».
Λογικά λοιπόν θα μπεις στο πρόγραμμα των υπολοίπων λίγες ημέρες πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Όπως και πέρσι...
«(Γέλια) Δεν το είχα σκεφτεί. Πέρσι όντως επέστρεψα και αγωνίστηκα στο ματς με τον Παναθηναϊκό, αλλά τελικά δεν μας βγήκε σε καλό. Ούτε το πρωτάθλημα πήραμε ενώ εγώ μετά από λίγο καιρό τραυματίστηκα πάλι. Οπότε δεν πήγε γούρι (γέλια). Εύχομαι πλέον τα πράγματα να είναι καλύτερα και να τελειώσουν οι ατυχίες».
Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: