Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Φίγκο:«Θα βοηθήσει ο Βιεϊρίνια»


act0907833

Ένας από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές που έχουν περάσει από το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, ο Λουίς Φίγκο, κλήθηκε να σχολιάσει τις επιλογές του Ομοσπονδιακού προπονητή της Εθνικής Πορτογαλίας Πάουλο Βέντο, όπου ανάμεσα σε αυτούς βρίσκεται και ο Αντελίνο Βιεϊρίνια.
Ακόμη, ο Πορτογάλος σταρ σχολίασε τα παιχνίδια της Πορτογαλίας με τη Βοσνία για πρόκριση στα τελικά του EURO. Ακόμη, ο κεντρικός αμυντικός της Ρεάλ Μαδρίτης Ρικάρντο Καρβάλιο ζήτησε τη συμπαράσταση των συμπατριωτών τους, τονίζοντας ότι περιμένει να βρεθεί 60.000 κόσμος στο Ντα Λουζ βοηθώντας την προσπάθεια του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας τους.
Συγκεκριμένα, δήλωσε ο Φίγκο:
Για τους αγώνες προκριματικών με τη Βοσνία: «Απ’ όσο θυμάμαι στην εποχή μου δεν είχαμε παίξει με τη Βοσνία, αλλά πιστεύω ότι θα είναι πιο δύσκολο, απ’ ότι ήταν η πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής».
Για τις κλήσεις των Βιεϊρίνια και Ελισέου: «Αυτές είναι αποφάσεις της τεχνικής ηγεσίας που κρίνει ότι είναι οι κατάλληλες για να βοηθήσουν την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Δεν υπάρχει κάτι περισσότερο να πούμε γι΄αυτό. Πρέπει να υποστηρίξουμε την Εθνική και δεν πρέπει να κριτικάρουμε τόσο πολύ τις αποφάσεις που λαμβάνονται».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: