Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Εξοφλεί το «χρέος» η ΑΕΚ!!


Έστω αυτό που (την έχουν οδηγήσει να) μπορεί…

Με την ελπίδα να βρεθεί ο επενδυτής ή μέτοχος που θα δώσει την ίδια κατάληξη και στο οικονομικό, τουλάχιστον το αγωνιστικό «χρέος» της ΑΕΚ θα εξοφληθεί προσεχώς.

Το παιχνίδι, λοιπόν, που χρωστάει η «Ένωση» απ’ την 1η αγωνιστική λόγω της κλήρωσης με την «ομάδα Β» (που αποδείχθηκε τελικά ο Λεβαδειακός) θα γίνει πιθανότατα στις 23 Νοεμβρίου στο ΟΑΚΑ.

Έστω κι αν θα χρειαστεί, λοιπόν, να φτάσει τέλη Νοέμβρη για να παίξει το ματς της πρεμιέρας, η ΑΕΚ κατά πάσα πιθανότητα δεν θα χρειαστεί να περιμένει κι άλλο για να κλείσει τους… λογαριασμούς της με το πρόγραμμα της Σούπερ Λίγκας.

Κι αυτό διότι απομένει μεν να επικυρωθεί και επίσημα από τη διοργανώτρια (η έγκριση των ημερομηνιών για τους αναβληθέντες αγώνες θα είναι ένα απ’ τα θέματα της ημερήσιας διάταξης στον Δ.Σ. της Τετάρτης), ωστόσο θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως το παιχνίδι με τους Βοιωτούς θα γίνει στις 23 Νοέμβρη.

Κάτι που σημαίνει πως η ΑΕΚ (μετά την επιστροφή στη δράση λόγω της διακοπής) θα δώσει δυο σερί παιχνίδια εντός έδρας (με Αστέρα στις 19/11 και Λεβαδειακό στις 23/11), πριν πάει στο Αγρίνιο για το ματς με τον Παναιτωλικό στις 26/11.

πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: