Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

«Ή στην εθνική Σερβίας ή στον Ολυμπιακό»

Σέρβικο δημοσίευμα αναφέρει πως ο Ολυμπιακός καλοβλέπει τον Σίνισα Μιχαΐλοβιτς για αντικαταστάτη του Ερνέστο Βαλβέρδε, χωρίς όμως να διευκρινίζει το πότε...
«Ή στην εθνική Σερβίας ή στον Ολυμπιακό»
Θέμα προπονητή ανακάλυψαν οι Σέρβοι για τον Ολυμπιακό, καθώς η ιστοσελίδα «sportskacentrala.com» σε σημερινό της ρεπορτάζ ισχυρίζεται πως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν στο στόχαστρο τους τον Σίνισα Μιχαΐλοβιτς!

Οι Σέρβοι αναφέρουν αρχικά πως μετά την αποχώρησή του από την Φιορεντίνα, ο 42χρονος τεχνικός είναι το φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Σερβίας, ωστόσο ο ίδιος με δήλωσή του ξεκαθαρίζει πως δεν έχει κάτι επίσημο στα χέρια του από την Ομοσπονδία της χώρας.

Την δήλωση αυτή λοιπόν, ακολουθεί το εξής σχόλιο: «Όπως και να έχει, αν θέλετε να δείτε τον Μιχαϊλοβιτς προπονητή στην πρώτη ομάδα της Σερβίας θα πρέπει να βιαστείτε, γιατί ο Ολυμπιακός θα ήταν πολύ χαρούμενος να τον έχει στον πάγκο του»!

Εμείς δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε αν οι Σέρβοι ξέρουν κάτι παραπάνω και απλώς σας παραθέτουμε το δημοσίευμα. Άλλωστε, δεν διευκρινίζεται και το πότε ο Ολυμπιακός θα ήθελε τον Μιχαΐλοβιτς στον πάγκο του.

Άμεσα ή το καλοκαίρι που πιθανότατα θα αναχωρήσει για την Ισπανία ο Ερνέστο Βαλβέρδε;

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: