Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

«Παρακολουθούσαμε καιρό τον Πρόμπιερτς»

Ο πρόεδρος του Άρη, Θανάσης Αθανασιάδης, μιλώντας στην πολωνική εφημερίδα «Super Express», εξήγησε τους λόγους που έκαναν την διοίκηση να εμπιστευθεί τον Μίχαλ Πρόμπιερτς.
Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:
Για ποιον λόγο αποφάσισε ο Άρης να προσλάβει τον Μίχαλ Πρόμπιερτς
«Παρακολουθούσαμε πολύ καιρό τον Πρόμπιερτς. Γνωρίζαμε τα αποτελέσματα της δουλειάς από το πρόσφατο παιχνίδι που έδωσε ο Άρης με την Γιαγκελόνια (σ.σ.: τότε εκεί δούλευε ο Πρόμπιερζ) στο Europa League. Ξέραμε τα στοιχεία του και τον τρόπο με τον οποίο εργάζεται. Είχαμε μάθει ότι οφείλουν πολλά σε εκείνον και την ομάδα που είχε χτίσει».
Για τα στοιχεία του Πολωνού τεχνικού
«Είχαμε κάποιους άλλους υποψήφιους από διάφορες χώρες της Ευρώπης. Μας αρέσει η μέθοδός του, γνωρίζουμε πως είναι υποστηρικτής της σκληρής δουλειάς και φαίνεται πως είναι ο άνθρωπος που ψάχνουμε. Περιμένουμε μεγάλα πράγματα από τον προπονητή μας».
Για το αν είναι ο νέος Γκμοχ
«Αν και η κατάσταση του Άρη δεν είναι εύκολη, εμείς πιστεύουμε ότι μπορεί να τα καταφέρει πολύ καλά. Δεν θέλω να μιλήσω πάρα πολύ τη δεδομένη χρονική στιγμή, ας περιμένουμε να δούμε πώς θα πάνε τα πράγματα. Δεν ξέρω αν θα καταφέρει να έχει ανάλογα αποτελέσματα με αυτά του Γκμοχ, όμως αν τα καταφέρει θα είναι καλό, αφού εμείς πιστεύουμε στις δυνατότητές του».

Δεν υπάρχουν σχόλια: