Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Καταγγέλλει τον Αμπντουραχμάνι η Νίκη Βόλου!!

κληρή ανακοίνωση κατά του Σέρχιο Αμπντουραχμάνι εξέδωσε την Τρίτη η διοίκηση της Νίκης Βόλου και καταγγέλει πως ο ποδοσφαιριστής επιχείρησε με τη συμπεριφορά του να βάλει «βόμβα» στα θεμέλια της ομάδας. Ως εκ τούτου, δεν θα συνεχίσει να βρίσκεται στις τάξεις του συλλόγου.
Καταγγέλλει τον Αμπντουραχμάνι η Νίκη Βόλου
«Η ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ είναι στην δυσάρεστη θέση να καταγγείλει τον ποδοσφαιριστή Σέρχιο Αμπντουραχμάνι.
Η ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ θέλησε να επενδύσει στο πρόσωπό του, εκείνος όμως δεν θέλησε να γίνει ποτέ μέλος της οικογένειάς μας. Όχι μόνο δεν θέλησε να ενταχθεί σ' αυτή, αντίθετα με μυθεύματα που ξεπερνούν τα όρια της πιο νοσηρής φαντασίας, προσπάθησε να βάλει βόμβα στα θεμέλια της νέας Νίκης που χτίζουμε όλοι μαζί, διοίκηση - τεχνική ηγεσία - παίκτες - κόσμος, με πολύ κόπο και μόχθο!
Τα θεμέλια του οικοδομήματος της νέας Νίκης μας, προς απογοήτευση του νεαρού ποδοσφαιριστή, είναι γερά και δεν ακούστηκε ούτε καν... κρότος από την άνανδρη αυτή "βομβιστική" ενέργεια του.
Η ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ είναι δυνατή, είναι πανίσχυρη και οι εποχές που παίκτες αμφιβόλου αξίας και προελεύσεως παρέλαζαν με χαρακτηριστική ευκολία σ' αυτή, ρουφώντας της το αίμα, πέρασαν ανεπιστρεπτί!
Η ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ διαβεβαιώνει τον υπέροχο κόσμο της, πως ο συγκεκριμένος παίκτης θα πάρει από την ΠΑΕ ό,τι του αναλογεί και να είναι βέβαιος ότι τέτοιες συμπεριφορές, δεν θα τις ανεχτεί από κανέναν!
Όσο για το κλίμα που επικρατεί στη ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ και για το αν αυτό επιτρέπει την αγωνιστική εξέλιξη ενός νέου ποδοσφαιριστή, λαμπρό παράδειγμα είναι του Διεθνή ποδοσφαιριστή Σωκράτη Παπασταθόπουλου.
Η ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ είναι μεγάλη και θέλει ανάλογους παίκτες, με ήθος και αξία!».

Δεν υπάρχουν σχόλια: