Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Μπήκαμε στο μυαλό τους!!

Ο Θανάσης Λιοντζόπουλος προσπάθησε να μπει στο μυαλό των Ερνέστο Βαλβέρδε και Ζεσουάλδο Φερέιρα. Τι μπορεί να τους προβληματίζει τις ημέρες πριν από τη "μητέρα των μαχών"; Τι διλήμματα έχουν;

Μπήκαμε στο μυαλό τους!
Κάποιες από τις ερωτήσεις και διλήμματα που ψάχνουν απαντήσεις στο ψυχολογικό διάστημα κάποιων ημερών πριν από το ντέρμπι Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού.
ΕΡΝΕΣΤΟ ΒΑΛΒΕΡΔΕ
1. Πώς θα γίνει να ξαναφορέσει γάντια ο Νικοπολίδης; Που σημαίνει, δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη οι Κοστάνζο και Μέγερι.
Στην αρχή μίλησαν για τον αντι-Νικοπολίδη αναφερόμενοι στον Αργεντίνο Κοστάνζο. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε μολονότι έβλεπε ότι ο κίπερ του Ολυμπιακού έτρωγε γκολ… όρθιος, εντούτοις επέμεινε στη χρησιμοποίησή του. Και, αφού είδε κι απόειδε, έριξε στα βαθιά τον 21χρονο Μέγερι χρησιμοποιώντας τον βασικό στη Γερμανία με την Ντόρτμουντ. Ο μικρός έκανε ό,τι μπορούσε και αμέσως βαφτίστηκε… τερματοφυλακάρα! Λίγα 24ωρα μετά τα χαμόγελα πάγωσαν όταν με αντίπαλο τον Αρη ο Μέγερι δέχτηκε 2 γκολ για τα οποία είχε (και αυτός) ευθύνη! Και ο χρόνος από εκείνη την ώρα άρχισε να μετράει αντίστροφα για τις μεταγραφές του Ιανουαρίου. Κι ας λένε, σωστά- για το καλό του συλλόγου- ότι η απόφαση θα παρθεί τον Δεκέμβρη. Η απόλυτη εμπιστοσύνη στα μάτια του κόσμου άρχισε να λιώνει, όπως το σαπούνι στο ζεστό νερό!
Διαβάστε όλο το θέμα στο gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: