Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Από του Χάρου τα δόντια, στην πόρτα του Παναθηναϊκού!!

Ο Σέρχιο Σάντσες πλησιάζει στον Παναθηναϊκό και το sport-fm.gr σάς παρουσιάζει τον στόπερ που δεν τα έβαλε μόνο με τους κορυφαίους φορ της Ισπανίας, αλλά και με μια πάθηση που απείλησε τη ζωή του.

Από του Χάρου τα δόντια, στην πόρτα του Παναθηναϊκού

inner

Σε αυτή την κατηγορία ανήκει και ο Σέρχιο Σάντσες. Ο 29χρονος αμυντικός, που βρίσκεται προ των πυλών του Παναθηναϊκού, είδε μια πολλά υποσχόμενη καριέρα που ανοιγόταν μπροστά του να οδηγείται σε καταστροφή. Ο Καταλανός στόπερ μετά από το «αγροτικό» του στη δεύτερη ομάδα της Εσπανιόλ (που τον ανέδειξε από το φυτώριό της), τη δεύτερη ομάδα της Ρεάλ και τη Ράσινγκ Σανταντέρ, είδε τους κόπους μιας ζωής να ανταμείβονται όταν το καλοκαίρι του 2009 ανάγκασε τη Σεβίλλη να δαπανήσει 4 εκατ. ευρώ για την απόκτησή του.

inner

Καθιερώθηκε γρήγορα και πρόλαβε να κάνει δώδεκα συμμετοχές μέχρι να χάσει τον κόσμο κάτω από τα πόδια του λίγες μέρες πριν μπει το 2010. «Σε έναν έλεγχο ρουτίνας οι γιατροί διέγνωσαν μια ανωμαλία στην καρδιά και έκριναν πως πρέπει να κάνω πιο λεπτομερείς εξετάσεις. Στις 31 Δεκεμβρίου, μου ανακοίνωσαν πως έχω ανεύρυσμα αορτής. Μου είπαν αμέσως να διακόψω κάθε αγωνιστική δραστηριότητα, γιατί αν συνέχισα να παίζω, υπήρχε μεγάλος κίνδυνος να πεθάνω», είχε δηλώσει ο ίδιος.

Δύο χρόνια μετά το θάνατο του Αντόνιο Πουέρτα της Σεβίλλης στο γήπεδο και λίγους μήνες μετά την κατάρρευση του Ντάνι Τζάρκε της Εσπανιόλ σε φιλικό, ο Σάντσες που συνδεόταν με τις δύο πολύπαθες ομάδες, δεν είχε άλλη επιλογή από το να υπακούσει. Έστω και με πόνο ψυχής. «Έπρεπε να εγκαταλείψω κάτι που ήταν η ζωή μου και για το οποίο αγωνιζόμουν από μικρό παιδί. Ήταν πολύ δύσκολο για μένα και την οικογένειά μου», ομολογεί.

«Σκεφτείτε πώς αισθανόμαστε με όσα περάσαμε στην ομάδα με τον Πουέρτα… Πρέπει όμως να ενεργήσουμε σοφά. Η ζωή του παιδιού είναι πάνω από όλα», είπε ο τότε προπονητής του και μετέπειτα της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ.

Ο Σάντσες με την αμέριστη στήριξη της διοίκησης της Σεβίλλης επισκέφτηκε πολλούς γιατρούς εντός κι εκτός Ισπανίας για να πάρει κι άλλες γνώμες, προτού καταλήξει στην αναπόφευκτη επέμβαση. «Ήταν μια πολύ περίπλοκη υπόθεση. Σε όλο τον κόσμο υπήρχαν μόλις 17 αντίστοιχες περιπτώσεις ασθένειας και εγώ ήμουν ο μόνος ζωντανός», δηλώνει ο-όπως αποδεικνύεται-τυχερός στη μεγάλη ατυχία του αμυντικός.

inner

Στις 19 Μαΐου του 2010, στην πόλη Λίμπεκ της Γερμανίας, αφήνεται στα χέρια του Χανς Σίβερς. «Ο άνθρωπος αυτός μού έδωσε πίσω τη ζωή μου», θυμάται με αγαλλίαση ο Σέρχιο Σάντσες. «Όταν ξύπνησα από τη νάρκωση είδα την τότε σύντροφό μου να κλαίει από χαρά και κατάλαβα ότι όλα είχαν πάει καλά».

Ο δρόμος για την επιστροφή στη δράση, ωστόσο, δεν ήταν στρωμένος με ροδοπέταλα. Χρειάστηκε πολύς χρόνος και μια σειρά από εξονυχιστικές εξετάσεις μέχρι στις 28 Δεκεμβρίου να ανάψουν οι γιατροί το πράσινο φως για να επιστρέψει στα γήπεδα. Ο Σάντσες επέστρεψε σαν να μην έλειπε ποτέ, έκανε δώδεκα συμμετοχές με τη Σεβίλλη και το καλοκαίρι εκείνο μετακόμισε έναντι 2,8 εκατ. ευρώ στη γειτονική Μάλαγα υπογράφοντας για τέσσερα χρόνια. Σε αυτή την τετραετία «έγραψε» συνολικά 96 συμμετοχές (21, 26, 28, 21 ανά σεζόν) δείχνοντας πως έχει πλέον αφήσει άπαξ και δια παντός πίσω του το πρόβλημα που λίγο έλειψε να του στερήσει τη ζωή.

inner

Το 2012 βρήκε και την προσωπική ευτυχία στο πρόσωπο της πανέμορφης Ελίζαμπεθ Ρέγες, Μις Ισπανία του 2006, άλλοτε συντρόφου του Σέρχιο Ράμος και του διάσημου ταυρομάχου Φρανθίσκο Ριβέρα, αλλά και τρίτη το 2008 στην ισπανική version του Dancing with the Stars. Οι δυο τους παντρεύτηκαν το περσινό καλοκαίρι και είναι αχώριστοι.

inner

Η τομή στο στήθος του πλέον είναι το μόνο που έχει μείνει να του θυμίζει την περιπέτεια που πέρασε και να πιστοποιεί πως ο Σάντσες πέρα από μαχητής στα γήπεδα, είναι πάνω από όλα ένας μαχητής της ζωής.

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού υποδέχθηκαν τη νέα φανέλα!!


Με αγωνία περίμεναν αρκετοί οπαδοί του Ολυμπιακού την πρωτοποριακή παρουσίαση της νέας φανέλας της ομάδας, δημιουργώντας μία όμορφη και ξεχωριστή ατμόσφαιρα.

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού υποδέχθηκαν τη νέα φανέλα
Το θέμα που έκανε η επίσημη ιστοσελίδα των Πειραιωτών

Η παρουσίαση της νέας adidas φανέλας του Ολυμπιακού έλαβε χώρα στον Ιστιοπλοϊκό, στον Πειραιά, σε ένα πολύ όμορφο event με προσκεκλημένους τους εκπροσώπους των ΜΜΕ και όχι μόνο. Τα αποκαλυπτήρια έγιναν με τρόπο μοναδικό, για τους παρευρισκόμενους, οι οποίοι είχαν τη δυνατότητα να θαυμάσουν τη νέα «πανοπλία» του Ολυμπιακού μας για την ερχόμενη σεζόν.

Ωστόσο, πέρα από τους ποδοσφαιριστές μας, οι οποίοι υπερήφανα θα φορούν τη νέα φανέλα τη σεζόν 2015-16, θα τη φορά και ο κόσμος μας! Στις εξέδρες του Καραϊσκάκη πρέπει να κυριαρχεί το κόκκινο και το λευκό, ενώ οι φίλαθλοι θα τραγουδούν για τον Θρύλο! Σε μια τόσο σημαντική παρουσίαση, ο κόσμος της ομάδας μας δεν υπήρχε περίπτωση να μείνει… απ’ έξω!

inner

Λίγη ώρα αφότου το ιστιοφόρο αποκάλυψε τη φανέλα στον Ιστιοπλοϊκό, αναχώρησε για να κάνει ένα… σύντομο ταξιδάκι! Πλέοντας παραλιακά, από το Μικρολίμανο προς την Καστέλλα, έφτασε στην Πλατεία Αλεξάνδρας, στα γραφεία του Ολυμπιακού μας! Εκεί είχε συγκεντρωθεί πλήθος κόσμου, περιμένοντας να δει τη νέα εμφάνιση του Θρύλου.

inner

Από τις 19:30 περίπου οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού άρχισαν να συρρέουν στο σημείο συνάντησης και να τραγουδούν συνθήματα για την αγαπημένη τους ομάδα! Όταν τα αποκαλυπτήρια έγιναν… λίγο πιο δίπλα, στον Ιστιοπλοϊκό, ήρθε η ώρα και για τον κόσμο μας να θαυμάσει τη νέα adidas φανέλα!

inner

Το ιστιοφόρο φάνηκε, καθώς ερχόταν από το Μικρολίμανο και η αγωνία κορυφώθηκε. Φτάνοντας μπροστά στα γραφεία του Ολυμπιακού, οι φίλαθλοι άναψαν καπνογόνα, δημιουργώντας μία ωραία ατμόσφαιρα υποδοχής! Τραγούδησαν ξανά δυνατά για τον Θρύλο που αγαπούν και έβγαλαν αμέτρητες φωτογραφίες!

inner

Η νέα φανέλα αποκαλύφθηκε, έτσι, στον κόσμο του Ολυμπιακού με τρόπο ιδιαίτερο και πρωτότυπο, γεμίζοντας τους φιλάθλους μας με ακόμη μεγαλύτερη προσμονή για να τη φορέσουν και να φωνάξουν δυνατά «Θρύλε σ’ αγαπώ»! *Πηγή: sport-fm.gr*

Αχώριστοι Μπενζεμά και Rihanna!


Σε… άλλο επίπεδο έχει προχωρήσει η σχέση του Καρίμ Μπενζεμά με τη Rihanna. Φήμες ακόμη και για γάμο του επιθετικού της Ρεάλ με την ποπ σταρ.

Αχώριστοι Μπενζεμά και Rihanna
Πριν από λίγες μέρες έμοιαζε ένα από τα πολλά σενάρια που κυκλοφορούν και αποδεικνύονται… φούμαρα. Όμως φαίνεται πως η φημολογία περί δεσμού του Καρίμ Μπενζεμά με τη Rihanna δεν είναι ψέμα.

inner

Οι δυο τους έχουν θεαθεί πολλάκις τις τελευταίες εβδομάδες και αμερικανικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως είναι πλέον αχώριστοι. Μάλιστα αναφέρεται πως ο Γάλλος επιθετικός της Ρεάλ έχει ήδη προλάβει να γνωρίσει από κοντά την οικογένεια και πολλούς φίλους της ποπ σταρ από τα Μπαρμπέιντος.

Κάποια περιοδικά στις ΗΠΑ γράφουν πως η Rihanna είναι ξετρελαμένη με τον συνομήλικό της (27) άσο, σε βαθμό που κάνουν ακόμη και σχέδια για γάμο. *Πηγή: sport-fm.gr*

Χάνεται για ΑΕΚ ο Ορλάντο Σα!!

Ο Ορλάντο Σα, που απασχόλησε έντονα την ΑΕΚ για τη θέση του σέντερ φορ, μετακομίζει στη Ρέντινγκ.

Χάνεται για ΑΕΚ ο Ορλάντο Σα
Να διαγράψει το όνομα του Ορλάντο Σα από τη λίστα της για την απόκτηση επιθετικού καλείται η ΑΕΚ. Ο Πορτογάλος επιθετικός θα συνεχίσει, όπως όλα δείχνουν, την καριέρα του στη Ρέντινγκ.

Η αγγλική ομάδα φέρεται να συμφώνησε με τη Λέγκια για τον 27χρονο παίκτη σε ένα ποσό της τάξεως του 1,5 εκατ. ευρώ κι ο τελευταίος αναμένεται στο Νησί για να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψεις. *Πηγή: sport-fm.gr*

Ψάχνει τον αντί-Ράμος η Ρεάλ!

Ο Σέρχιο Ράμος ζήτησε να φύγει από την Ρεάλ Μαδρίτης, η Μάντσεστερ Γιουν. ήδη κατέθεσε πρόταση και η διοίκηση της «βασίλισσας» ξεκίνησε το ψάξιμο για τον αντικαταστάτη του. Ποιοι είναι οι υποψήφιοι…

Ψάχνει τον αντί-Ράμος η Ρεάλ

Η πρώτη προσφορά των «κόκκινων διαβόλων» αγγίζει τα 50 εκατ. ευρώ, αλλά απέχει πολύ από τα 200 εκατ. ευρώ, που είναι το ποσό της ρήτρας. Ωστόσο, στον αγγλικό σύλλογο ποντάρουν στο γεγονός ότι οι Μαδριλένοι επιθυμούν διακαώς την απόκτηση του Νταβίδ Ντε Χέα και εκτιμούν ότι ο Ισπανός τερματοφύλακας μπορεί να αποτελέσει μέρος μιας πιθανής συμφωνίας για τον συμπατριώτη του κεντρικό αμυντικό.

Οι διοικούντες την «βασίλισσα» δεν έχουν αποφασίσει αν θα παραχωρήσουν τον εκ των αρχηγών της ομάδας, αλλά, όπως φαίνεται, προετοιμάζονται για παν ενδεχόμενο και ήδη ξεκίνησαν να εξετάζουν περιπτώσεις παικτών για να καλύψουν το κενό που θα δημιουργηθεί στο κέντρο της άμυνας.

Σύμφωνα τον Τύπο στην Ισπανία, πρώτη επιλογή είναι ο Νίκολας Οταμέντι της Βαλένθια. Ο 27χρονος άσος, που αγωνίζεται με την εθνική Αργεντινής στο Κόπα Αμέρικα, αποκτήθηκε πέρυσι από τις «νυχτερίδες», με τις οποίες έχει συμβόλαιο μέχρι το 2019 και η ρήτρα αποδέσμευσης 50 εκατ. ευρώ. Από την άλλη, σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο, βασικός υποψήφιος είναι ο Λορέν Κοσιελνί της Άρσεναλ και μάλιστα αναφέρεται ότι η ισπανική ομάδα ετοιμάζει πρόταση 30 εκατ. ευρώ. Ο Γάλλος σέντερ μπακ αγωνίζεται στους «κανονιέρηδες» από το 2010 και πρόσφατα υπέγραψε νέο συμβόλαιο μέχρι το 2017.

Πάντως, όπως όλα δείχνουν, το καλοκαίρι αναμένεται να είναι «καυτό» και αναφορικά με το μέλλον του Σέρχιο Ράμος, αλλά και για τον διάδοχό του, εφόσον αποφασίσει να αποχωρήσει από την Ρεάλ Μαδρίτης, την οποία «υπηρετεί» εδώ και μια δεκαετία. *Πηγή: sport-fm.gr*

Σαμπαόλι: «Ιστορική νίκη» (video)

Ενθουσιασμένος με την πρόκριση της Χιλής στα ημιτελικά του Kόπα Αμέρικα εμφανίστηκε ο Χόρχε Σαμπαόλι, μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου μετά τη νίκη της ομάδας του επί της Ουρουγουάης.

Σαμπαόλι: «Ιστορική νίκη» (video)
Σπουδαία χαρακτήρισε ο Χόρχε Σαμπαόλι τη νίκη επί της Ουρουγουάης και την πρόκριση της Χιλής στα ημιτελικά του Kόπα Αμέρικα, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της χθεσινοβραδινής αναμέτρησης.

«Η νίκη εναντίον της Ουρουγουάης είναι μία σημαντική νίκη. Κερδίσαμε μία ομάδα που προσπάθησε να πάει το παιχνίδι στην ισοπαλία. Έχουμε παίξει καλό ποδόσφαιρο στο τουρνουά και έχουμε κερδίσει καλές ομάδες. Έχουμε δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες που δεν τις έχουμε μετατρέψει σε γκολ», ανέφερε αρχικά ο Χιλιανός προπονητής και πρόσθεσε:

«Το παιχνίδι πήγε όπως το περιμέναμε. Ξέραμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι όσο παρέμενε χωρίς σκορ. Προσπαθήσαμε να βρούμε την σωστή φόρμουλα. Θέλαμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες».

Δείτε και το σχετικό βίντεο


*Πηγή: sport-fm.gr*

Τα γιγαντιαία χέρια του Οκαφόρ!! (pics)

Ο Τζαλίλ Οκαφόρ είναι υποψήφιος ακόμη και για την κορυφαία θέση στο ντραφτ που θα γίνει τα ξημερώματα της Παρασκευής. Και τα πελώρια άκρα του με τις τεράστιες παλάμες είναι ένας από τους λόγους.

Τα γιγαντιαία χέρια του Οκαφόρ (pics)
Όπως ένας κοινός θνητός πιάνει το μπαλάκι του τένις, έτσι «σκεπάζει» την μπάλα του μπάσκετ με τα τεράστια χέρια του ο Τζαλίλ Οκαφόρ.

Ο 19χρονος σέντερ από το Ντιούκ (2,11μ.), που είναι από τα φαβορί για τις κορυφαίες θέσεις του ντραφτ που θα γίνει τα ξημερώματα της Παρασκευής στο Μπρούκλιν, έχει πελώριες παλάμες, με αποτέλεσμα στα χέρια του να μοιάζουν με παιδικά παιχνίδια διάφορα αντικείμενα.

Πάντως ο Οκαφόρ δεν είναι μόνο… άκρα. Στη ρούκι του σεζόν στο NCAA είχε 17,3 πόντους, 8,5 ριμπάουντ, 1,4 τάπες και 1,3 ασίστ κατά μέσο όρο. Μοναδικό του «ψεγάδι» το 51% στις βολές, όμως… για δοκιμάστε να ελέγξετε την μπάλα σε μια τέτοια παλάμη!

inner

inner

inner

inner

inner

*Πηγή: sport-fm.gr*

Και ο Λούτσο Γκονσάλες στη Ρίβερ!!


Μετά τους Πάμπλο Αϊμάρ και Χαβιέρ Σαβιόλα, η Ρίβερ Πλέιτ ετοιμάζεται να αποκτήσει ακόμη έναν ποδοσφαιριστή που ανέδειξε στο παρελθόν. Ο λόγος για τον Λούτσο Γκονσάλες.

Και ο Λούτσο Γκονσάλες στη Ρίβερ!

Ο λόγος για τον Λούτσο Γκονσάλες, ο οποίος σύμφωνα με τις δηλώσεις του Μαρσέλο Γκαγιάρδο (προπονητής της ομάδας) βρίσκονται κοντά στον αργεντίνικο σύλλογο.

Μετά την Πόρτο ο 34χρονος μεσοεπιθετικός αγωνίστηκε στο Κατάρ με τη φανέλα της Αλ Ραγιάν και η Ρίβερ του δίνει τη δυνατότητα να κλείσει την καριέρα του με την κατάκτηση ενός τίτλου. *Πηγή: sport-fm.gr*

Αισιοδοξία στον Αστέρα για Λανθαρότε!!

Πολύ κοντά στον παίκτη που θα ενισχύσει την επιθετική γραμμή της ομάδας βρίσκεται ο Αστέρας Τρίπολης, αφού οι Αρκάδες εμφανίζονται σίγουροι για την απόκτηση του Μανού Λανθαρότε.

Αισιοδοξία στον Αστέρα για Λανθαρότε
Ακόμα μία μεταγραφή, την έκτη του το φετινό καλοκαίρι, είναι έτοιμος να ολοκληρώσει ο Αστέρας Τρίπολης, καθώς πολύ κοντά στην ομάδα της Αρκαδίας είναι ο Μανού Λανθαρότε.

Όπως αναφέρει η «SportDay», η διοίκηση εμφανίζεται σίγουρη για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή μόλις εκείνος οριστικοποιηθεί ότι θα μείνει ελεύθερος από την Εσπανιόλ.

Από εκεί και πέρα το βάρος θα πέσει στην απόκτηση ενός επιτελικού μέσου που θα καλύψει το κενό του Μάρτιν Ρόλε, με τον Φακούντο Μπερτόλιο να είναι ο διακαής πόθος των Αρκάδων, αν και πρόκειται για μια δύσκολη και αρκετά ακριβή περίπτωση.

Παράλληλα, αναμένονται εξελίξεις με τις πιθανές πωλήσεις των Χερόνιμο Μπαράλες και Μπάιαν Λούι. *Πηγή: sport-fm.gr*

Τουρκία καλεί Μπουμάλ!

Κρούση από ομάδα της Τουρκίας φέρεται να έχει δεχθεί ο Πανιώνιος για την παραχώρηση του Ολιβιέ Μπουμάλ, στον οποίο έχει καταθέσει πρόταση για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Τουρκία καλεί Μπουμάλ
Πρόταση από τουρκική ομάδα φέρεται να έχει δεχθεί ο Πανιώνιος για την παραχώρηση του Ολιβιέ Μπουμάλ.

Σύμφωνα με τη SportDay, η προσφορά των Τούρκων δεν καλύπτει τους Νεοσμυρνιώτες, οι οποίοι ποντάρουν πολλά στην παρουσία του Καμερουνέζου μέσου.

Παράλληλα, το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει πως οι «κυανέρυθροι» έχουν καταθέσει στον Αφρικανό χαφ πρόταση για ανανέωση της συνεργασίας τους, που λήγει του χρόνου το καλοκαίρι.

Εκείνο που προκύπτει όμως είναι πως υπάρχει διαφορά ανάμεσα στις δύο πλευρές στις πρώτες τους συζητήσεις. *Πηγή: sport-fm.gr*

Διέψευσε Φύσσα ο Σα Πίντο!!

Αρνήθηκε στην απολογία στον ανακριτή ο Ρικάρντο Σα Πίντο ότι είπε στον Τάκη Φύσσα πως δέχτηκε διοικητική παρέμβαση πριν τον αγώνα Ολυμπιακός-Ατρόμητος.Τα επόμενα βήματα για την «εγκληματική οργάνωση».

Διέψευσε Φύσσα ο Σα Πίντο
Με την αιφνιδιαστική χθεσινή απολογία του Ρικάρντο Σα Πίντο, του 34ου και λογικά τελευταίου κατηγορούμενου, φαίνεται πως ολοκληρώθηκε ο κύκλος των απολογιών για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης.

Ο Πορτογάλος πρώην προπονητής του Ατρομήτου επρόκειτο να παρουσιαστεί στην Ευελπίδων το Σεπτέμβριο, αλλά προκειμένου να μην διακόψει τις υποχρεώσεις του με την Μπελενένσες τότε, πήγε αυτοβούλως νωρίτερα και απολογήθηκε στον ανακριτή διαφθοράς. Ο Σα Πίντο ενημερώθηκε πως αντιμετωπίζει τις κατηγορίες δωροδοκίας-δωροληψίας και αλλοίωσης αποτελέσματος στον φετινό αγώνα μεταξύ Ολυμπιακού και Ατρομήτου (2-1).

Ο ίδιος, πάντως, αρνήθηκε ότι είπε στον Τάκη Φύσσα πως δέχτηκε παρέμβαση από τον Γιώργο Σπανό και τον Γιάννη Αγγελόπουλο για να μην χρησιμοποιήσει τους Κιβρακίδη, Ναπολεόνι, Πίτου Γκαρσία και Κατσουράνη. Ουσιαστικά επιβεβαίωσε τον πρόεδρο και τον τεχνικό διευθυντή του Ατρομήτου, οι οποίοι είχαν απολογηθεί με την ίδια κατηγορία και είχαν αφεθεί ελεύθεροι χωρίς περιοριστικούς όρους, όπως συνέβη και με τον Σα Πίντο.

Αν από τις απολογίες δεν έχει προκύψει κάποιο νέο στοιχείο που απαιτεί περαιτέρω διερεύνηση και νέες κλήσεις σε απολογία, ο Γιώργος Ανδρεάδης πλέον έχει ολοκληρώσει το ανακριτικό του έργο μέσα σε χρόνο-ρεκόρ, τριών μηνών. Πλέον ο φάκελος της πολύκροτης υπόθεσης θα φύγει από τα χέρια του και θα ανατεθεί σε εισαγγελέα Εφετών, ο οποίος μετά τη μελέτη των στοιχείων θα εισηγηθεί στο Δικαστικό Συμβούλιο Εφετών ποια πρόσωπα πρέπει να παραπεμφθούν σε δίκη. Αυτή αναμένεται να αρχίσει είτε στα τέλη του 2015, είτε στις αρχές του 2016. *Πηγή: sport-fm.gr*

Κλείνει προπονητή, κράτησε Γκιστ!!

Μέχρι την Παρασκευή αναμένονται οι ανακοινώσεις του Παναθηναϊκού για το νέο προπονητή της ομάδας. Έλληνας και ξένος οι δύο που δίνουν μάχη για τη θέση. Μένει οριστικά ο Γκιστ.

Κλείνει προπονητή, κράτησε Γκιστ

Με την πρόσληψη προπονητή θα μπουν σε μια σειρά και τα μεταγραφικά. Δεδομένη είναι πλέον η παραμονή του Τζέιμς Γκιστ, ο οποίος φέρεται να ενημερώθηκε σχετικά και αναχωρεί για τις ΗΠΑ μετά από περίπου δύο μήνες ατομικών προπονήσεων στην Αθήνα. Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ, πάντως, θα είναι τιμωρημένος μέχρι τις αρχές Δεκεμβρίου.

Σε ό,τι αφορά στις άλλες υποθέσεις, ανοιχτό παραμένει το ζήτημα της επιστροφής του Νικ Καλάθη (θα περιμένει προτάσεις από το ΝΒΑ μέχρι τα μέσα Ιουλίου κι αν δεν βρει κάτι εξαιρετικό, ο Παναθηναϊκός έχει τον πρώτο λόγο από την Ευρώπη) και του Στεφάν Λάσμε (η Εφές δεν ενεργοποίησε την οψιόν στο δεύτερο χρόνο συμβολαίου του, αλλά σκοπεύει να του κάνει πρόταση με χαμηλότερες αποδοχές για να παραμείνει), ενώ αντίθετα ο Κώστας Σλούκας καταλήγει κατά τα φαινόμενα στη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ του Ομπράντοβιτς. Σύντομα θα γίνουν οι συζητήσεις για την ανανέωση συμβολαίου του Δημήτρη Διαμαντίδη (τυπική διαδικασία) και του Λουκά Μαυροκεφαλίδη (θα εξαρτηθεί από το οικονομικό). *Πηγή: sport-fm.gr*

Υπογράφει στη Χαρτς ο Χουάνμα!!

Έτοιμος να υπογράψει στη Χαρτς παρουσιάζεται ο Χουάνμα, ο οποίος ανακοίνωσε μέσω Twitter τη μεταγραφή του και πλέον περιμένει να λύσει το συμβόλαιό του με την Καλλονή.

Υπογράφει στη Χαρτς ο Χουάνμα

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η Χαρτς κατέθεσε πρόταση στον 24χρονο φορ, ο οποίος την αποδέχθηκε και μάλιστα ανέβασε μία φωτογραφία στο Twitter, ανακοινώνοντας ουσιαστικά τη μεταγραφή του.

Πλέον εκείνο που περιμένει είναι να λύσει το συμβόλαιό του με τον σύλλογο της Μυτιλήνης προτού μεταγραφεί στη σκοτσέζικη ομάδα.

Δείτε το tweet του





*Πηγή: sport-fm.gr*

Στους Χόρνετς ο Μπατούμ!!

Οι Χόρνετς απέκτησαν από τους Μπλέιζερς τον Νικολά Μπατούμ δίνοντας σαν αντάλλαγμα τους Χέντερσον και Φόνλε.

Στους Χόρνετς ο Μπατούμ!

Ο Γάλλος γκαρντ/φόργουορντ έπαιξε για επτά σεζόν και συνολικά 515 ματς στο Πόρτλαντ έχοντας 11,2 πόντους, 5,1 ριμπάουντ και 3 ασίστ σε 30,8 λεπτά κατά μέσο όρο. Ο 26χρονος άσος είχε έναν ακόμη χρόνο συμβολαίου και με την κίνηση αυτή οι Μπλέιζερς εξοικονόμησαν 3 εκατ. δολάρια σε «χώρο» στο salary cap.

Ο 27χρονος γκαρντ Χέντερσον είχε 12 πόντους, 3,4 ριμπάουντ και 2,1 ασίστ ανά αγώνα σε έξι σεζόν στη Σάρλοτ, ενώ ο 19χρονος φόργουορντ Φόνλε, νούμερο 9 στο περσινό ντραφτ, είχε 3,3 πόντους και 3,4 ριμπάουντ κατά μέσο όρο τη φετινή περίοδο. *Πηγή: sport-fm.gr*

Ούτε... διαγωνισμός καρφωμάτων να 'ταν!! (video)

Δεν είχε μόνο τρεις παρατάσεις(!) το Σάσαρι-Ρέτζιο Εμίλια. Είχε και πολύ θέαμα! Ενδεικτικό το κάρφωμα του Ντάισον που έστειλε το ματς στο πρώτο έξτρα πεντάλεπτο κι αυτό του Λόγκαν που... απογειώθηκε.

Ούτε... διαγωνισμός καρφωμάτων να 'ταν (video)

Πέραν όμως της συγκίνησης που προκαλεί ένας αγώνας μπάσκετ ο οποίος διαρκεί... 55' αντί για 40', υπήρξε και μπόλικο θέαμα στη Σαρδηνία! Αρχικά με τον Ντάισον, των μετέπειτα νικητών, να ισοφαρίζει με εντυπωσιακό κάρφωμα και να στέλνει το ματς για πρώτη φορά σε έξτρα χρόνο και στη συνέχεια τον άλλοτε άσο του Παναθηναϊκού, Λόγκαν να... απογειώνεται και να ξεσηκώνει -δικαιολογημένα- το πλήθος!

Το πρώτο του Ντάισον






Το δεύτερο του Λόγκαν





*Πηγή: sport-fm.gr*

Πήρε Κουκ το Ρέθυμνο!!

Ο Αμερικανός φόργουορντ Ντέρεκ Κουκ Τζούνιορ ανακοίνωσε πως συμφώνησε με το Ρέθυμνο.

Πήρε Κουκ το Ρέθυμνο
Τη συμφωνία του με το Ρέθυμνο (πλέον Cretan Kings) ανακοίνωσε ο Ντέρεκ Κουκ Τζούνιορς. Ο 24χρονος Αμερικανός φόργουορντ (2,06μ.), που έχει σπουδαία αθλητικά προσόντα, αποφοίτησε από το κολέγιο του Γουαϊόμινγκ έχοντας 8,1 πόντους και 5,8 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.








«Με περηφάνια ανακοινώνω πως υπέγραψα με το Ρέθυμνο. Ανυπομονώ για τη μεγάλη αυτή ευκαιρία. Γεια σου Ρέθυμνο, γεια σου Κρήτη», έγραψε στο Twitter και πρόσθεσε: «Η μετακίνηση στην Κρήτη θα είναι ένα πολύ καλό σημείο εκκίνησης για την επαγγελματική καριέρα μου. Μεγάλος μου στόχος είναι να παίξω στο ΝΒΑ, αλλά όλα χρειάζονται μια διαδικασία για να γίνουν κι ελπίζω με τη βοήθεια του Θεού να έρθει εκείνη η ώρα».













*Πηγή: sport-fm.gr*

Νέοι μπελάδες για Βιδάλ!!

Μετά τη σύλληψή του για οδήγηση σε κατάσταση μέθης, ο Αρτούρο Βιδάλ κατηγορείται και γιατί φέρεται να απείλησε αστυνομικό.

Νέοι μπελάδες για Βιδάλ
Βαραίνει το κατηγορητήριο για τον Αρτούρο Βιδάλ. Ο Χιλιανός μέσος είχε συλληφθεί την περασμένη εβδομάδα μετά από ατύχημα που είχε με τη Ferrari του οδηγώντας σε κατάσταση μέθης, ενώ τώρα προκύπτει πως αντιμετωπίζει και νέα κατηγορία.

Σύμφωνα με το Associated Press, ο άσος της Γιουβέντους φέρεται να απείλησε τον αστυνομικό που τον συνέλαβε και θα κληθεί να λογοδοτήσει και για αυτό στις 8 Ιουλίου, όταν θα βρεθεί ενώπιον δικαστηρίου.

Μάλιστα υπάρχει και βίντεο που παρουσιάζει τον ποδοσφαιριστή να βρίζει τον αστυνομικό. «Εμπρός, λοιπόν, να με συλλάβεις. Θα χ..ς όλη τη Χιλή», ακούγεται να λέει στο όργανο της τάξης ο Βιδάλ.

Ο διεθνής άσος αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση για να ενισχύσει την εθνική ομάδα της Χιλής στο Κόπα Αμέρικα που φιλοξενείται στη χώρα.

Εφόσον καταδικαστεί, κινδυνεύει να του αφαιρεθεί το δίπλωμα για δύο χρόνια, ενώ για την απειλή κατά αστυνομικού κινδυνεύει με φυλάκιση 61 ημερών με αναστολή.






*Πηγή: sport-fm.gr*

Χέρι-χέρι… εκτός!!

Η Ιταλία νίκησε 3-1 την Αγγλία, αλλά η ισοφάριση της Σουηδίας στις καθυστερήσεις απέναντι στην Πορτογαλία άφησε ΚΑΙ τις δύο πρώτες εκτός ημιτελικών του Euro U21.

Χέρι-χέρι… εκτός
Δύο υπερδυνάμεις του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου θα δουν από τον καναπέ τα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ελπίδων, που διεξάγεται στην Τσεχία.

Η Ιταλία επικράτησε 3-1 της Αγγλίας, αλλά αυτό δεν της ήταν αρκετό για να φτάσει στα ημιτελικά, καθώς η Σουηδία στο 89ο λεπτό ισοφάρισε την Πορτογαλία στο τελικό 1-1, υπερτέρησε των «ατζουρίνι» στην ισοβαθμία (καθώς τους είχε νικήσει με 2-1) και πέρασαν χέρι-χέρι με τους Ίβηρες στα ημιτελικά.

Στα ημιτελικά που θα γίνουν το Σάββατο αναμετρώνται Πορτογαλία-Γερμανία και Δανία-Σουηδία. *Πηγή: sport-fm.gr*

Αυτό δεν λέγεται απονομή, αλλά… πολιτισμός!! (video)

Η Ρεάλ πήρε το πρωτάθλημα στην έδρα της Μπαρτσελόνα. Οι παίκτες της όχι μόνο έφυγαν όρθιοι και… αρτιμελείς από το γήπεδο, αλλά παρέλαβαν τα μετάλλιά τους και σήκωσαν κανονικά την κούπα στο «Παλάου»!

Αυτό δεν λέγεται απονομή, αλλά… πολιτισμός! (video)

Στα τελευταία δευτερόλεπτα, ο Γιουλ δεν εκδήλωσε επίθεση αφού το ματς είχε κριθεί (90-85). Κι όμως, ούτε ένα αντικείμενο δεν πετάχτηκε στο παρκέ από τους οπαδούς των Καταλανών.

Στη συνέχεια, οι παίκτες της «βασίλισσας» φόρεσαν τα μπλουζάκια τους και ένας ένας παρελάμβαναν τα μετάλλιά τους. Ούτε και εκεί τίποτα.

Και έρχεται το… αποκορύφωμα. Το βάθρο στήθηκε κανονικά στο κέντρο του γηπέδου και οι Μαδριλένοι σήκωσαν την κούπα στον ουρανό του «Παλάου Μπλαουγκράνα» και μάλιστα υπό τους ήχους του «We are the champions». Ούτε πλαστικό… ποτήρι στο παρκέ.

Αυτό, δεν είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας, αλλά μία επίδειξη πολιτισμού από τους Ισπανούς, γι’ αυτό υπάρχει και το σχετικό βίντεο. Να το ‘χουμε και να το βλέπουμε εμείς, γιατί να παραδειγματιστούμε είναι λίγο δύσκολο…





*Πηγή: sport-fm.gr*

Θ' απασχολήσει τον ΠΑΟ, ένα συμπλήρωμα του Μπεργκ!!

Ο Κώστας Μιαούλης, γράφει στο sport-fm.gr για την αναγκαιότητα, μιας επιθετικής λύσης, που θα μπορεί να συμπληρώνει τον Μπεργκ και για το αγωνιστικό προφίλ, που θα έχει αυτός ο φορ.
Θ' απασχολήσει τον ΠΑΟ, ένα συμπλήρωμα του Μπεργκ Ο Παναθηναϊκός, λίγο πριν μπει στην αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της προετοιμασίας, αν όλα πάνε καλά, είναι πολύ κοντά στο να βρει τον αντί-Σίλντεφελντ (Σάντσεθ). Μια μεταγραφή, που αν ολοκληρωθεί θα τον έχει φέρει έτοιμο, σε μεγάλο ποσοστό, με βάση τις κινήσεις που χρειαζόταν να κάνει, για να ενισχύσει το ρόστερ του. Όπως λέει το ρεπορτάζ, οι «πράσινοι» θα κινηθούν και για έναν ακόμα αμυντικό, που θα έχει ρόλο εφεδρικού. Αυτός που θα απομένει να βρει, είναι ένας ακόμα επιθετικός.

Αν τελειώσει με την υπόθεση και του Σάντσεθ, που κατά τις πληροφορίες, βρίσκεται κοντά στο «τριφύλλι», ο Παναθηναϊκός θα επικεντρωθεί στην αναζήτηση ενός επιθετικού. Αυτόματα το ερώτημα που μπορεί να προκύπτει από αυτή την στόχευση του «τριφυλλιού», είναι τι είδους επιθετικό, θα αναζητήσουν οι «πράσινοι». Εκείνο που θ’ αναζητήσουν ο Αναστασίου και οι συνεργάτες του, είναι ένας στράικερ που θα συμπληρώσει τον Μπεργκ και που θα δώσει ακόμα μεγαλύτερη δύναμη πυρός στην επίθεση του Παναθηναϊκού.

Οι «πράσινοι» χρειάζονται έναν τέτοιον παίκτη. Έχω γράψει και πει σε πολλές περιπτώσεις πως ο Μπεργκ με τον Καρέλη, συνθέτουν ένα πολύ όμορφο δίδυμο και αν βρουν ανοικτές άμυνες, μπορούν να τις σμπαραλιάσουν. Ο Καρέλης είναι αλήθεια, πως από ένα σημείο και μετά, βελτιώθηκε και στα τελειώματα του, ωστόσο νομίζω πως οι «πράσινοι» ψάχνουν για κάτι πιο κλασσικό για μέσα στην περιοχή. Αυτός ο παίκτης που αναζητούν, θα είναι εκείνος ο ποδοσφαιριστής που θα δίνει ακόμα μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων στον Μπεργκ, για να κινείται και περιφερειακά. Θα είναι ένας ποδοσφαιριστής που φαντάζομαι πως θα είναι ικανός στο ψηλό παιχνίδι, για να μπορέσει να έχει ένα επιπλέον όπλο ο Παναθηναϊκός, απέναντι σε κλειστές άμυνες. Και τέτοιες δεν συναντά πλέον, μόνο στην Λεωφόρο, αλλά και σε πολλά εκτός έδρας ματς.

Το «τριφύλλι» αναζητά έναν επιπλέον επιθετικό, για έναν ακόμα λόγο. Θυμάστε πως ο απροσδόκητος τραυματισμός του Σουηδού, τον έβαλε από νωρίς σε θέση διώκτη στη βαθμολογία. Παρά τις «γκέλες» του Ολυμπιακού στον πρώτο γύρο της περασμένης σεζόν, οι «πράσινοι» σε κρίσιμα ματς, δεν μπορούσαν να σκοράρουν εύκολα, να πάρουν βαθμούς και να πλησιάσουν. Αναγκαστικά έμειναν πίσω, το γκολ δεν ερχόταν εύκολα. Ο φετινός Παναθηναϊκός, οφείλει να βρεθεί σε ικανότερη θέση, στη διαχείριση απρόοπτων προβλημάτων που μπορούν να προκύψουν. Εκείνο που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την έκβαση του τίτλου, είναι η επίθεση και οι «πράσινοι» θέλουν να βάλουν ένα ακόμα όπλο στο ρόστερ τους. Πιθανότατα, η αναζήτηση αυτή, θα ενταθεί μάλλον, μετά την έναρξη της προετοιμασίας.

*Πηγή: sport-fm.gr*

«Επιτυχία να αποκτήσει τον Σάντσες ο ΠΑΟ»

Το αγωνιστικό προφίλ του Σέρχιο Σάντσες, που δείχνει να είναι κοντά στον Παναθηναϊκό, ανέλυσε ο Βαγγέλης Κρύος, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6. «Μεγάλη επιτυχία αν καταφέρει και τον αποκτήσει», τόνισε.

«Επιτυχία να αποκτήσει τον Σάντσες ο ΠΑΟ»
Μόνο καλά λόγια είχε να πει ο Βαγγέλης Κρύος στον ΣΠΟΡ FM 94,6 για τον Σέρχιο Σάντσες, που δείχνει να είναι κοντά στον Παναθηναϊκό.

Ο παλαίμαχος Έλληνας ποδοσφαιριστής, που εδώ και πολλά χρόνια ζει και εργάζεται ως τεχνικός πλέον στην πόλη Θέουτα (βρίσκεται στη Βόρεια Ακτή της Αφρικής, αλλά ανήκει στην Ισπανία), ανέλυσε τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του 29χρονου στόπερ και τόνισε πως αν οι «πράσινοι» καταφέρουν να τον αποκτήσουν, τότε θα είναι πολύ μεγάλη επιτυχία για την ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο κ. Κρύος στην εκπομπή «Αντεπίθεση» με τον Βασίλη Βέργη και τον Σάββα Λιβάνιο

«Και τον βλέπω και τον ξέρω. Είναι μία καλή λύση για τον Παναθηναϊκό. Δεν είναι αργός, είναι δυνατός, έχει παίξει στην Εθνική Ελπίδων της Ισπανίας. Έχει χαρακτήρα, είναι σε γενικές γραμμές ένας καλός ποδοσφαιριστής. Έχει καλή τεχνική κατάρτιση για κεντρικός αμυντικός. Ξεκίνησε από δεξί μπακ, και για παίξεις στα πλάγια πρέπει να έχεις τεχνική και να κάνεις σέντρες, και πολλά άλλα. Είναι καλός με τη μπάλα στα πόδια.

Επειδή ξέρω καλά την ιστορία του Σάντσεθ είμαι σίγουρος ότι θα έχει προτάσεις και από άλλες ομάδες. Από ό,τι ξέρω υπάρχει ενδιαφέρον από Γερμανία και Αγγλία, ενώ έχει ακουστεί πως έχει πρόταση από την Μπεσίκτας από την Τουρκία.

Μπορεί να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό και είναι μία από τις λίγες ενδιαφέρουσες περιπτώσεις από το ισπανικό πρωτάθλημα. Δεν ξέρω αν μπορεί να ταιριάξει με τον Ταυλαρίδη. Πιστεύω ότι είναι καλύτερος με την μπάλα στα πόδια από τον Ταυλαρίδη. Αν κοιτάξουμε τα χαρακτηριστικά του ενός και του άλλου, μπορεί να ταιριάξουν, αλλά θα φανεί στην πορεία.

Όσον αφορά τα μειονεκτήματα, δεν είναι πάρα πολύ γρήγορος, αλλά δεν είναι και αργός. Δεν είναι άσχημος στο ψηλό παιχνίδι, και έχει καλό τάιμινγκ όταν πηγαίνει σε μονομαχία στον αέρα. Το πρόβλημα για εμένα είναι στο οικονομικό, αφού πιστεύω ότι ο μισθός του μπορεί να είναι πιο ψηλά. Αν τα καταφέρει ο Παναθηναϊκός (που μαζί με τα μπόνους θα φτάσει τα 850.000 ευρώ), θα είναι μεγάλη επιτυχία
».

Επανήλθε για Κλάιν η Λίβερπουλ!!

Βελτιωμένη πρόταση στη Σαουθάμπτον για την απόκτηση του Ναθάνιελ Κλάιν κατέθεσε η Λίβερπουλ.

Επανήλθε για Κλάιν η Λίβερπουλ

Ο ταλαντούχος οπισθοφύλακας, που ήδη μετρά πέντε εμφανίσεις με την εθνική Αγγλίας, έχει έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο. *Πηγή: sport-fm.gr*

Αλλάζει η ΚΕΔ!!

«Στα σκαριά» είναι η νέα σύνθεση της ΚΕΔ, με τον Φραγκίσκο Σωμαρακάκη να είναι εκείνος που θα διαδεχθεί τον Χριστόφορο Ζωγράφο στους ορισμούς των διαιτητών της Σούπερ Λίγκας.

Αλλάζει η ΚΕΔ
Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο ακόμη και εντός της ημέρας να ανακοινωθεί η νέα σύνθεση της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, όπως αποκαλύπτει η SportDay.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, προ των πυλών της ΚΕΔ βρίσκονται οι Φραγκίσκος Σωμαρακάκης (πρώην διαιτητής και νυν παρατηρητής), Χρήστος Γενναίος (πρώην βοηθός διαιτητή και νυν παρατηρητής), Γιάννης Τσαχειλίδης (πρώην διαιτητής και νυν παρατηρητής), ενώ μία θέση διεκδικεί και ο Μανώλης Γιανναδάκης (πρώην διαιτητής και νυν παρατηρητής).

Παράλληλα, το δημοσίευμα αναφέρει πως πιθανότερος διάδοχος του Χριστόφορου Ζωγράφου αναμένεται να είναι ο κ. Σωμαρακάκης, ο οποίος είχε περάσει ξανά πριν από λίγα χρόνια από την ΚΕΔ ως μέλος.

Εν τω μεταξύ, εκτός από τον Ζωγράφο και τον Μπριάκο που αποχώρησε πριν από μερικούς μήνες, όλα δείχνουν πως θα φύγουν και οι Μπέγκος και Αμυγδαλής. Ωστόσο, παραμένει άγνωστο τι θα συμβεί με τον Χιού Ντάλας, με τον Κύρο Βασσάρα να παραμένει σε ρόλο του υπεύθυνου ανάπτυξης. *Πηγή: sport-fm.gr*

Τελευταία ελπίδα για Σλούκα!!

Στην επικείμενη συνάντηση του Κώστα Σλούκα με τη διοίκηση του Ολυμπιακού εναποτίθενται οι ελπίδες των «ερυθρολεύκων» για την παραμονή του, την ώρα που βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ στη Φενέρ.

Τελευταία ελπίδα για Σλούκα

Ο διεθνής άσος δεν πρόκειται να αποχωρήσει προτού μιλήσει με τα αφεντικά της ΚΑΕ. Θεωρεί πως τους το χρωστά, αφού εκείνοι πόνταραν στο ταλέντο του κι επέμεναν να πάρει ευκαιρίες, όταν ο Ντούσαν Ίβκοβιτς ήθελε να τον δώσει δανεικό. Και αν βρεθούν πρόσωπο με πρόσωπο, κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο παραμονής. Κάποιοι εκτιμούν πως με μια πρόταση της τάξεως των 800.000 ευρώ το χρόνο και διετές συμβόλαιο (ο Ολυμπιακός προσφέρει τώρα τριετές με 2 εκατ. ευρώ συνολικά και η Φενέρ 2+1 χρόνια με 1 εκατ. ευρώ ετησίως) ο Σλούκας θα μείνει.

Σε περίπτωση που τελικά ο Κώστας Σλούκας αποτελέσει παρελθόν, βασικός υποψήφιος για να πάρει τη θέση του είναι ο Νίκος Ζήσης. Ο 32χρονος γκαρντ διαθέτει και ποιότητα, αλλά και πλούσια εμπειρία, είναι Έλληνας (συνεπώς δεν θα αλλάξει ο σχεδιασμός για τις θέσεις των ξένων) και… κοινής αποδοχής, ενώ και ο ίδιος θέλει να συνεργαστεί με τον κολλητό και κουμπάρο του, Βασίλη Σπανούλη, επιστρέφοντας στην Ελλάδα μετά από δέκα χρόνια στην ξενιτιά.

Στα υπόλοιπα μεταγραφικά, στην έξοδο βρίσκονται μετά τον Ντάρντεν και οι Πέτγουεϊ-Λαφαγέτ, καθώς αναζητείται κάτι καλύτερο για τις θέσεις τους. Ο Πάτρικ Γιανγκ παραμένει ο μεγάλος στόχος για τη θέση «5», αλλά δεν είναι απλή περίπτωση γιατί έχει ως προτεραιότητα το ΝΒΑ και το κασέ του έχει εκτοξευτεί. *Πηγή: sport-fm.gr*

Ανοίγει τα χαρτιά του!!

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η πρώτη συνέντευξη Τύπου του Φρανκ Άρνεσεν, ο οποίος θα παρουσιαστεί επίσημα από τη διοίκηση του ΠΑΟΚ.

Ανοίγει τα χαρτιά του
Λίγο μετά τις 12:30 το μεσημέρι αναμένεται να μιλήσει για πρώτη φορά επίσημα στους εκπροσώπους του Τύπου ο Φρανκ Άρνεσεν, ο οποίος θα παρουσιαστεί επίσημα από τη διοίκηση του ΠΑΟΚ.

Ο αθλητικός διευθυντής της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ θα αναλύσει το πλάνο δράσης του στην ομάδα και γενικότερα στο ποδοσφαιρικό τμήμα τόσο για την νέα αγωνιστική περίοδο όσο και για τα επόμενα δύο χρόνια της συμφωνημένης συνεργασίας του με τον σύλλογο, ενώ θα απαντήσει στις ερωτήσεις των εκπροσώπων του Τύπου.

Ένα από τα θέματα που θα ερωτηθεί ο Δανός είναι σίγουρα η ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ, με τα ονόματα που παίζουν αυτή τη στιγμή είναι του Ρόμπιν Όλσεν για τη θέση του τερματοφύλακα και του Σλόμπονταν Ραΐκοβιτς για εκείνη του κεντρικού αμυντικού.

Από εκεί και πέρα, ο Άρνεσεν φαίνεται πως επιθυμεί να λειτουργήσει ακόμα καλύτερα το τμήμα σκάουτινγκ, αφού χθες είχε για περισσότερες από 2,5 ώρες συνάντηση με τον Γιώργο Κωστίκο και τον Μάκη Κοσμίδη. Επίσης, ο Δανός προσανατολίζεται σε αλλαγές και στο ιατρικό τιμ του συλλόγου, με τον Γιάννη Ράλλη να παραμένει επικεφαλής.

Εν τω μεταξύ, η Κλουμπ Αμέρικα δείχνει διατεθειμένη να επιστρέψει για τον Κριστιάν Νομπόα, ο οποίος έχει ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του στο Κόπα Αμέρικα και θα καθυστερήσει μερικές μέρες (για να ξεκουραστεί) για να ενσωματωθεί στην ομάδα εν όψει της νέας σεζόν. *Πηγή: sport-fm.gr*

Ελαμπντελαουί: «Δεν μπορώ να μιλήσω»


Το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Μπενφίκα για την απόκτηση του αρνήθηκε να σχολιάσει ο Ομάρ Ελαμπντελαουί, μιλώντας στον πορτογαλικό Τύπο.

Ελαμπντελαουί: «Δεν μπορώ να μιλήσω»
Μεταξύ των υποψήφιων στόχων της Μπενφίκα για την ενίσχυση του δεξιού άκρου της άμυνάς της είναι ο Ομάρ Ελαμπντελαουί.

Ο Νορβηγός μπακ-χαφ του Ολυμπιακού βρίσκεται ψηλά στη σχετική λίστα των «αετών» μετά την πιθανή αποχώρηση του Μάξι Περέιρα, μαζί με τους Μάικε (Κρουζέιρο), Μάριο Φερνάντες (ΤΣΣΚΑ Μόσχας) και Μανκίγιο (Λίβερπουλ).

Οι Πορτογάλοι επικοινώνησαν με τον διεθνή άσο, όμως εκείνος απέφυγε να πει το παραμικρό για το ενδιαφέρον της Μπενφίκα για εκείνον. «Γνωρίζω καλά την ομάδα, αλλά για αυτό το θέμα δεν μπορώ να μιλήσω», τόνισε ο 23χρονος παίκτης. *Πηγή: sport-fm.gr*

Σάντσες: «Θέλω Παναθηναϊκό»

Πολύ κοντά στον Σέρχιο Σάντσες ο Παναθηναϊκός για τη θέση του αντι-Σίλντενφελντ. «Θέλω, γι’ αυτό και συζητάω», δήλωσε ο 29χρονος αμυντικός. Πάει και για άλλον στόπερ το «τριφύλλι».

Σάντσες: «Θέλω Παναθηναϊκό»

Ο 29χρονος αμυντικός έχει στα χέρια του πρόταση και από την Μπεσίκτας, ωστόσο δείχνει να κλίνει προς το «τριφύλλι», καθώς αυτό του προσφέρει τριετές συμβόλαιο με αποδοχές που μαζί με τα μπόνους ξεπερνούν τις 800.000 ευρώ το χρόνο. Ο Λεωνίδας Βόκολος είναι σε ανοιχτή γραμμή με τον ατζέντη του παίκτη, ο οποίος θα ενημερώσει τον πελάτη του για τις τελικές προτάσεις των ενδιαφερόμενων πιθανότατα σήμερα και θα ακολουθήσει η απάντησή του.

Ο πρώην άσος της Μάλαγα με δηλώσεις του στην «Πράσινη» επιβεβαίωσε τις επαφές με τον Παναθηναϊκό και την επιθυμία του να παίξει σε αυτόν. «Είναι αλήθεια πως έχω πρόταση από τον Παναθηναϊκό, μου το έχει πει ο ατζέντης μου εδώ και μερικές μέρες, όπως και για τις υπόλοιπες προτάσεις που υπάρχουν και τις οποίες συζητά με τους συλλόγους», τόνισε.

Ερωτηθείς αν θα φορέσει τα πράσινα, ήταν επιφυλακτικός. «Δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτό ακόμη, βρίσκομαι σε διακοπές με τη σύζυγό μου και προσπαθώ να τις απολαύσω. Την Πέμπτη επιστρέφω και θα μιλήσω με τον ατζέντη μου, θα εξετάσουμε όλες τις πιθανότητες και τις λεπτομέρειες και θα αποφασίσουμε. Ο Παναθηναϊκός είναι μέσα στις επιλογές, αλλά ακόμη δεν υπάρχει καμία απόφαση. Θα αποφασίσω μέσα στις επόμενες μέρες. Θέλω να έχει ξεκαθαρίσει το μέλλον μου μέχρι το τέλος του μήνα και να ξέρω σε ποια ομάδα θα συνεχίσω την καριέρα μου. Το αργότερο μέσα στις επόμενες πέντε μέρες θα έχω πάρει τις αποφάσεις μου», απάντησε.

Πάντως η επιθυμία του να έρθει είναι δεδομένη. «Φυσικά και θέλω να παίξω στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό. Γι’ αυτό άλλωστε συζητάω και την πρόταση που μου έχει γίνει. Πρόκειται για μια μεγάλη ομάδα, γνωστή στην Ευρώπη, κι ένα δυνατό πρωτάθλημα».

Δεν τελειώνει…

Η επικείμενη μεταγραφή στόπερ δεν ολοκληρώνει τις κινήσεις του Παναθηναϊκού. Εκκρεμεί η απόκτηση και δεύτερου στόπερ, που θα είναι νεαρός κι εξελίξιμος, ενώ θα υπάρξει προσθήκη κι ενός νέου σε ηλικία επιθετικού. Παράλληλα πριν την αναχώρησή του για το βασικό στάδιο προετοιμασίας, ο Λουκ Στιλ θα υπογράψει επέκταση συμβολαίου. *Πηγή: sport-fm.gr*

Εκείνοι που θα τη φορέσουν!!

Η νέα φανέλα του Ολυμπιακού παρουσιάστηκε με κάθε επισημότητα και πλέον η διοίκηση του συλλόγου κινείται για την απόκτηση των παικτών που θα τις «εγκαινιάσουν» και θα ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα.

Εκείνοι που θα τη φορέσουν

Σε πρώτο πλάνο για τους «ερυθρόλευκους» φαίνεται πως είναι το θέμα του κεντρικού αμυντικού, με τον Φιλίπ Μεξές να είναι στην κορυφή της σχετικής λίστας. Οι νταμπλούχοι Ελλάδας έχουν καταθέσει ήδη επίσημη πρόταση στον Γάλλο αμυντικό και περιμένουν την απάντησή του, την ώρα που επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία για την έκβαση της υπόθεσης. Οι Πειραιώτες προσφέρουν διετές συμβόλαιο συνεργασίας στον 32χρονο άσο, με τις συνολικές αποδοχές να αγγίζουν ένα ποσό κοντά στα 3 εκατ. ευρώ.

Ως εναλλακτική λύση για τον Μεξές αποτελεί εκείνη του Εμίρ Σπάχιτς, με τον μάνατζέρ του να έχει έρθει στην Ελλάδα και να έχει συζητήσει ήδη με τους ιθύνοντες του συλλόγου το ενδεχόμενο συνεργασίας. Πάντως, δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να προκριθεί κάποιος άλλος κεντρικός αμυντικός για να ενισχυθεί η ομάδα στα μετόπισθεν.

Σε ό,τι αφορά την επίθεση, δύο φαίνεται πως είναι οι ποδοσφαιριστές που ξεχωρίζουν αυτή τη στιγμή: ο Ζόνατας και ο Ζαπάτα. Ο Βραζιλιάνος φορ που μένει ελεύθερος από την Έλτσε δείχνει να έχει το προβάδισμα, αλλά και ο Κολομβιανός άσος της Νάπολι αποτελεί μία εξαιρετική περίπτωση και μόνο απαρατήρητος δεν περνάει από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού.

Εν τω μεταξύ, η εφημερίδα «Γαύρος» υποστηρίζει πως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν συμφωνήσει ήδη με τον Νενέ που έμεινε ελεύθερος από τη Γουέστ Χαμ. Πλέον εκείνο που περιμένει ο 34χρονος Βραζιλιάνος εξτρέμ είναι μία ειδοποίηση από τη διοίκηση για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του. *Πηγή: sport-fm.gr*

Ελεύθερος ο Λοβ!!

Ο Κέβιν Λοβ έκανε χρήση του όρου στο συμβόλαιό του με τους Καβαλίερς και έμεινε ελεύθερος. Νέα πρόταση θα του κάνει το Κλίβελαντ, αλλά υπάρχουν και άλλοι μνηστήρες.

Ελεύθερος ο Λοβ!

Η ομάδα του Κλίβελαντ αναμένεται να διαπραγματευτεί από το σημείο μηδέν μαζί του, ωστόσο πλέον υπάρχει και ανταγωνισμός, καθώς Σέλτικς, Λέικερς και Μπλέιζερς (εφόσον χάσουν τον ΛαΜάρκους Όλντριτζ) θα κινηθούν για την απόκτησή του.

Ο Λοβ είχε 16,4 πόντους και 9,7 ριμπάουντ κατά μέσο όρο φέτος με τους Καβαλίερς, ωστόσο έχασε το μεγαλύτερο μέρος των play offs λόγω τραυματισμού στον ώμο. *Πηγή: sport-fm.gr*

Ξανά χωρίς μηχανική υποστήριξη Καββαδάς, Αλεξιάδης!

Ευχάριστα ήταν τα νέα και την Τετάρτη για τους Στράτο Καββαδά και Αλέξανδρο Αλεξιάδη.

Ξανά χωρίς μηχανική υποστήριξη Καββαδάς, Αλεξιάδης
Οι δύο αθλητές του μπιτς βόλεϊ συμπλήρωσαν μια ολόκληρη μέρα χωρίς μηχανική υποστήριξη, γεγονός που κάνει αισιόδοξους τους γιατρούς που παρακολουθούν την κατάστασή τους.

Πάντως, οι δύο αθλητές παραμένουν ακόμα σε καταστολή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του «Γιώργος Παπανικολάου».

Τις επόμενες μέρες, οι γιατροί θα αποφασίσουν αν θα χρειαστεί χειρουργική επέμβαση, ώστε να αποκατασταθούν τα τραύματά τους. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν έφυγαν από το γήπεδο οι «οργανωμένοι» της Μπάρτσα!! (video)

Αιώνια… πιστοί στην Μπαρτσελόνα δήλωναν οι «οργανωμένοι» οπαδοί της μετά το τέλος του χαμένου τελικού από τη Ρεάλ Μαδρίτης και γι’ αυτό δεν έφευγαν από το «Παλάου Μπλαουγκράνα»!

Δεν έφυγαν από το γήπεδο οι «οργανωμένοι» της Μπάρτσα! (video)
Ο πόνος για την απώλεια ενός τίτλου είναι πάντα μεγάλος. Και ακόμη περισσότερος, όταν έρχεται με εντός έδρας ήττα από την «αιώνια» αντίπαλο!

Όμως, οι «οργανωμένοι» οπαδοί της Μπαρτσελόνα, αρκετά λεπτά μετά το τέλος του χαμένου τελικού από τη Ρεάλ Μαδρίτης, δεν έφυγαν από το «Παλάου Μπλαουγκράνα», αλλά συνέχισαν να τραγουδούν για την ομάδα τους!







*Πηγή: sport-fm.gr*

Έστειλε φανέλα στη μητέρα του Ντράζεν ο Κάρι!!

Ο Στεφ Κάρι έστειλε μια φανέλα του από τους τελικούς στη μητέρα του αδικοχαμένου Ντράζεν Πέτροβιτς. Τι «δένει» τον MVP του ΝΒΑ με τον Ευρωπαίο θρύλο.

Έστειλε φανέλα στη μητέρα του Ντράζεν ο Κάρι

Ο MVP της σεζόν στο ΝΒΑ αποφάσισε να στείλει στην Κροατία και τη μητέρα του Ντράζεν Πέτροβιτς μια φανέλα του από τους τελικούς, ανάμεσα στους Γουόριορς και τους Καβαλίερς.

Η χειρονομία του δεν είναι τυχαία. Ο Κάρι το 1992 ήταν πιτσιρικάς όταν ο πατέρας του, Ντελ, συμμετείχε στον διαγωνισμό τριπόντων του All Star Game στο Ορλάντο. Την ώρα που διαγωνιζόταν, η μητέρα του αδικοχαμένου Ντράζεν, που ήταν εκεί για να καμαρώσει τον δικό της γιο, πρόσεχε τον μικρό Στεφ.

Ο Κάρι δεν το ξέχασε και ανταπέδωσε με αυτή τη συμβολική κίνηση. Έτσι η φανέλα του θα βρίσκεται σύντομα στο μουσείο που έχει δημιουργηθεί στη μνήμη του Ντράζεν Πέτροβιτς στο Ζάγκρεμπ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ο Νοτσιόνι έδειξε την… κλάση του!!


Ο Αντρές Νοτσιόνι μετά από ένα σημαντικό τρίποντο στον τρίτο τελικό της Ρεάλ με την Μπαρτσελόνα πανηγύρισε με… χαρακτηριστικό τρόπο.

Ο Νοτσιόνι έδειξε την… κλάση του (video)
*Πηγή: sport-fm.gr*

Αγόρασε Ναϊνγκολάν η Ρόμα!

Παίκτης της Ρόμα εξ ολοκλήρου είναι πλέον ο Ράτζα Ναϊνγκολάν, καθώς αποκτήθηκε και το υπόλοιπο μισό των δικαιωμάτων του από την Κάλιαρι.

Αγόρασε Ναϊνγκολάν η Ρόμα
Στη Ρόμα εξ ολοκλήρου ανήκει πλέον ο Ράτζα Ναϊνγκολάν, καθώς ολοκληρώθηκε η αγορά του υπόλοιπου 50% των δικαιωμάτων του Βέλγου μεσοαμυντικού, που ανήκαν στην Κάλιαρι.

Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, οι Ρωμαίοι έδωσαν 14 εκατ. ευρώ συν μπόνους στην ομάδα της Σαρδηνίας, ενώ της πρόσφεραν και 6 εκατ. ευρώ για το δανεισμό του Κολομβιανού επιθετικού Βίκτορ Ιμπάρμπο.

«Είναι μια φανταστική μέρα, πλέον είμαι 100% τζιαλορόσο. Είναι κάτι που το θέλαμε τόσο εγώ όσο και η ομάδα. Ευχαριστώ τη διοίκηση για την προσπάθειά της και υπόσχομαι να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Forza Roma!», έγραψε στο Twitter ο 27χρονος άσος. *Πηγή: sport-fm.gr*