Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Ιδού η νέα φανέλα του Ολυμπιακού!!

Αποκαλυπτήρια στη νέα του φανέλα έκανε ο Ολυμπιακός εγκαινιάζοντας και τη συνεργασία του με την Adidas. Παρουσία Βαγγέλη Μαρινάκη η εκδήλωση. Δείτε φωτογραφίες και βίντεο.

Ιδού η νέα φανέλα του Ολυμπιακού

Η καινούρια φανέλα, που εμφανίστηκε σε... γιγαντιαία μορφή πάνω σε ένα ιστιοφόρο, δεν θα μπορούσε παρά να είναι ερυθρόλευκη με ρίγες, πιστή στην παράδοση και την ιστορία της ομάδας, ωστόσο υπάρχουν αρκετές καινοτομίες στο σχεδιασμό της.

inner

Το σήμα της Unicef θα παραμείνει κανονικά στη φανέλα της ομάδας και απλώς δεν υπήρχε στην εμφάνιση για την παρουσίαση.

Παρών στην εκδήλωση ήταν ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης, αλλά και οι Πέτρος Κόκκαλης, Γιάννης Μώραλης, Πιέρ Ισά, Τάκης Αγραφιώτης, Γιάννης Βρέντζος, όπως και ποδοσφαιριστές της ομάδας (Γιαννιώτας, Αυλωνίτης, Μπουχαλάκης).



inner

Νέες λεπτομέρειες στη φανέλα είναι κάποια στοιχεία στο μανίκι που δίνουν ένα ρετρό τόνο, το επετειακό χρυσό σήμα των «90 Χρόνων» στο μπράτσο, το τύπωμα “We keep on dreaming” στο εσωτερικό του γιακά, το κεντητό σήμα του Ολυμπιακού στο στήθος και οι τρεις κλασικές ρίγες της adidas στους ώμους. Η Adidas χρησιμοποιεί στις νέες εμφανίσεις του Ολυμπιακού την τεχνολογία ClimaCool™, η οποία, σε συνδυασμό με ειδικά 3D υφάσματα που βρίσκονται τοποθετημένα σε καίρια σημεία εφίδρωσης του σώματος, εξασφαλίζει την καλύτερη δυνατή ροή αέρα και επιτρέπει στον αθλητή να παραμένει στεγνός και άνετος, μεγιστοποιώντας το επίπεδο της απόδοσης του.

Ο Γιάννης Βρέντζος δήλωσε: «Είναι μία σημαντική στιγμή για εμάς. Τη χρονιά κατά την οποία ο Ολυμπιακός συμπληρώνει 90 χρόνια ένδοξης ιστορίας, είμαστε χαρούμενη για τη συνεργασία μας με τη σημαντικότερη εταιρεία αθλητικής ένδυσης στον κόσμο, την adidas. Ο Ολυμπιακός, ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Ελλάδα, πλέον έχει κάνει βήματα μπροστά στην Ευρώπη και πλέον ανήκει στην παγκόσμια ποδοσφαιρική ελίτ. Είμαστε όλοι υπερήφανοι γιατί η έναρξη της σεζόν 2015-16 μας βρίσει στην 22η θέση της κατάταξης της UEFA, μαζί με όλες τις μεγάλες ομάδες της Ευρώπης! Έτσι η συνεργασία μας με την adidas, η οποία ξεπερνάει τα όρια της Ελλάδας, συμβάλλει περαιτέρω στο να πετύχουμε τους στόχους μας. καλώ τον κόσμο του Ολυμπιακού, που τόσο περίμενε τη συγκεκριμένη συνεργασία να αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια. Θέλουμε το Καραϊσκάκη να είναι γεμάτο ερυθρόλευκα φέτος. Θέλουμε οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού σε όλο τον κόσμο να φοράνε την επίσημη φανέλα του Ολυμπιακού. Δύο θρύλοι συναντήθηκαν και πλέον γράφουν ιστορία μαζί»!

Ο Τάσος Αυλωνίτης, αρχικά, επεσήμανε: «Ο Ολυμπιακός μας η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα συνεργάζεται πλέον με τη μεγαλύτερη εταιρεία αθλητικών ειδών, την adidas και ευελπιστούμε να είναι αυτή η αρχή για ακόμη μεγαλύτερους τίτλους για την ομάδα μας».

Από την πλευρά του, ο Ανδρέας Μπουχαλάκης τόνισε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η ομάδα μας, ο Ολυμπιακός μας συνεργάζεται με την adidas. Είναι πολύ σημαντικό που αυτό συνδυάζεται με τα 90 χρόνια ιστορίας του Ολυμπικού μας. Ευελπιστώ και εύχομαι τη νέα χρονιά να έχουμε ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες, στην Ελλάδα και την Ευρώπη, με την καινούρια φανέλα». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: