Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Τα… λένε Λυκογιάννης και Κολοσσός!!

Την προσεχή Παρασκευή (26/6) αναμένεται στη Ρόδο ο Άρης Λυκογιάννης, προκειμένου να συζητήσει με ανθρώπους του Κολοσσού για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Τα… λένε Λυκογιάννης και Κολοσσός
Ξεκινούν οι… συζητήσεις! Μπορεί η έναρξη της νέας σεζόν να αργεί ακόμα, ωστόσο στον Κολοσσό έχει αρχίσει ήδη ο σχεδιασμός και προτεραιότητα των ανθρώπων της ομάδας είναι ο προπονητής.

Όπως είναι φυσικό, οι Ροδίτες ύστερα από την πολύ πετυχημένη περσινή σεζόν θέλουν να συνεχίσουν με τον Άρη Λυκογιάννη στην άκρη του πάγκου τους. Έτσι, ο Έλληνας κόουτς αναμένεται την Παρασκευή (26/6) στο νησί για τις τελικές συζητήσεις.

Πάντως, εκτός από τους «θαλασσί» και ο Άρης Λυκογιάννης έχει εκφράσει την επιθυμία να συνεχίσει στον πάγκο του Κολοσσού και έτσι δεν αποκλείεται μέσα στο προσεχές διάστημα να υπάρξει και η επισημοποίηση της συμφωνίας.

Προς Ιταλία ο Σμιθ

Στη δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας θα συνεχίσει την καριέρα του ο Τέιλορ Σμιθ. Ο Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ τα έχει βρει σχεδόν σε όλα με τη Ραβένα, αφήνοντας ύστερα από δύο χρόνια τον Κολοσσό Ρόδου. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: