Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Ήρθε, κατέθεσε και κατηγορείται!!

Ο Ρικάρντο Σα Πίντο απολογήθηκε αιφνιδιαστικά στον ανακριτή διαφθοράς, του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για δωροδοκία-δωροληψία και αφέθηκε ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους.

Ήρθε, κατέθεσε και κατηγορείται!

Ο Πορτογάλος πρώην προπονητής του Ατρομήτου και νυν της Μπελενένσες κατέθεσε και στη συνέχεια του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για δωροδοκία-δωροληψία σχετικά με τον αγώνα Ολυμπιακός-Ατρόμητος 2-1, που έγινε στο φετινό πρωτάθλημα.

Μετά την απολογία του, που κλείνει τον κύκλο καταθέσεων των 34 κατηγορουμένων, ο Ρικάρντο Σα Πίντο αφέθηκε ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους.

Υπενθυμίζεται πως σε ένορκη κατάθεση ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Τάκης Φύσσας, είχε ισχυριστεί πως ο Ρικάρντο Σα Πίντο δέχτηκε παρεμβάσεις από την ομάδα του ώστε να αφήσει εκτός του εν λόγω αγώνα τους Κιβρακίδη, Ναπολεόνι, Πίτου Γκαρσία και Κατσουράνη. Για την ίδια υπόθεση αυτή είχαν καταθέσει ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος, Γιώργος Σπανός και ο τεχνικός διευθυντής, Γιάννης Αγγελόπουλος, οι οποίοι είχαν αφεθεί ελεύθεροι χωρίς περιοριστικούς όρους. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: