Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Περιμένοντας τον Σλούκα!!

Εν αναμονή της ειδοποίησης του Κώστα Σλούκα για τη συνάντηση που μένει να γίνει στην Αθήνα βρίσκονται στον Ολυμπιακό. Τα σενάρια περί συνάντησης με Ομπράντοβιτς και ερυθρόλευκης δυσαρέσκειας.

Περιμένοντας τον Σλούκα

Η ουσία είναι πως με τα υπάρχοντα δεδομένα ο 25χρονος γκαρντ βρίσκεται πιο κοντά στην έξοδο, παρά στην παραμονή. Κι αυτό γιατί η διαφορά που υπάρχει στην προσφορά του Ολυμπιακού (2 εκατ. ευρώ για τρία χρόνια) σε σχέση με αυτή που του έκανε η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ (2+1 χρόνια με 1 εκατ. ευρώ το χρόνο) είναι μεγάλη. Ο Σλούκας έχει στα χέρια του πρόταση και από τον Παναθηναϊκό, αλλά φαίνεται πως για συναισθηματικούς λόγους δεν θα την κάνει δεκτή.

Φήμες θέλουν τον Σλούκα να συναντήθηκε με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς στην Αθήνα (γίνεται λόγος για ραντεβού κοντά στο αεροδρόμιο), αλλά δεν έχουν επιβεβαιωθεί. Από πλευράς Ολυμπιακού δεν εκφράζουν δυσαρέσκεια για τις συζητήσεις του παίκτη με τη «Φενέρ», αφού ως ελεύθερος παίκτης έχει κάθε δικαίωμα να το κάνει. Αν, ωστόσο, ισχύει πως συναντήθηκε με τον Σέρβο τεχνικό στην Αθήνα και προχθές είχε αρνηθεί να κατέβει στην πρωτεύουσα από τη Θεσσαλονίκη ζητώντας χρόνο να σκεφτεί, τότε η δυσαρέσκεια στο πρόσωπο του παίκτη είναι δεδομένη.

Στα υπόλοιπα μεταγραφικά δεν υπάρχουν εξελίξεις. Ερευνώνται όλες οι λύσεις για τη θέση «5», με προτεραιότητα σε παίκτες που έχουν εμπειρία στην Ευρώπη, ενώ για την περιφέρεια όλα θα εξαρτηθούν από την παραμονή ή όχι του Σλούκα. Όσο για τη θέση «3», το ενδιαφέρον για τον Περπέρογλου είναι δεδομένο, αλλά δεν μπορεί να μετουσιωθεί σε πρόταση παρά μόνο αν ο παίκτης σπάσει το κλειστό διετές συμβόλαιο που έχει με την Αναντολού Εφές. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: