Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Έχει… ζήτηση ο Εμπάκουε!!

Περιζήτητος στην Ευρώπη έχει γίνει ο Τρέβορ Εμπάκουε της Μπάμπεργκ, ο οποίος βρίσκεται στα υπόψη και του Ολυμπιακού για τη φροντ λάιν του.

Έχει… ζήτηση ο Εμπάκουε
Πολύ δύσκολα φαίνεται πως θα παραμείνει στη Γερμανία ο Τρέβορ Εμπάκουε. Η Μπάμπεργκ αναμένεται να του προτείνει νέο συμβόλαιο, ωστόσο ο 26χρονος σέντερ έχει μεγάλη… ζήτηση στην Ευρώπη, σύμφωνα με την ιστοσελίδα «solobasket.com» και γι' αυτό πρόκειται να αποχαιρετήσει τους πρωταθλητές.

Το όνομα του Εμπάκουε έχει ακουστεί ακόμα και για τον Ολυμπιακό, προκειμένου να καλύψει το κενό του Μπράιαντ Ντάνστον στη φροντ λάιν. Όμως, εφόσον οι «ερυθρόλευκοι» κινηθούν για να τον αποκτήσουν, σίγουρα δεν θα είναι… μόνοι τους.

Αυτό γιατί, ο Αμερικανός σέντερ φέρεται να έχει ήδη προτάσεις στα χέρια του από την Αρμάνι Μιλάνο, αλλά και από τις τοπ ομάδες του ισπανικού πρωταθλήματος, χωρίς ωστόσο να έχει αποκαλυφθεί για το ποια πρόκειται.

Φέτος, ο Εμπάκουε έχει πραγματοποιήσει μία εξαιρετική σεζόν με την Μπάμπεργκ, όπου κατέκτησε και το πρωτάθλημα Γερμανίας, έχοντας κατά μέσο όρο 10,3 πόντους και 7,2 ριμπάουντ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: