Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Σάντσες: «Θέλω Παναθηναϊκό»

Πολύ κοντά στον Σέρχιο Σάντσες ο Παναθηναϊκός για τη θέση του αντι-Σίλντενφελντ. «Θέλω, γι’ αυτό και συζητάω», δήλωσε ο 29χρονος αμυντικός. Πάει και για άλλον στόπερ το «τριφύλλι».

Σάντσες: «Θέλω Παναθηναϊκό»

Ο 29χρονος αμυντικός έχει στα χέρια του πρόταση και από την Μπεσίκτας, ωστόσο δείχνει να κλίνει προς το «τριφύλλι», καθώς αυτό του προσφέρει τριετές συμβόλαιο με αποδοχές που μαζί με τα μπόνους ξεπερνούν τις 800.000 ευρώ το χρόνο. Ο Λεωνίδας Βόκολος είναι σε ανοιχτή γραμμή με τον ατζέντη του παίκτη, ο οποίος θα ενημερώσει τον πελάτη του για τις τελικές προτάσεις των ενδιαφερόμενων πιθανότατα σήμερα και θα ακολουθήσει η απάντησή του.

Ο πρώην άσος της Μάλαγα με δηλώσεις του στην «Πράσινη» επιβεβαίωσε τις επαφές με τον Παναθηναϊκό και την επιθυμία του να παίξει σε αυτόν. «Είναι αλήθεια πως έχω πρόταση από τον Παναθηναϊκό, μου το έχει πει ο ατζέντης μου εδώ και μερικές μέρες, όπως και για τις υπόλοιπες προτάσεις που υπάρχουν και τις οποίες συζητά με τους συλλόγους», τόνισε.

Ερωτηθείς αν θα φορέσει τα πράσινα, ήταν επιφυλακτικός. «Δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτό ακόμη, βρίσκομαι σε διακοπές με τη σύζυγό μου και προσπαθώ να τις απολαύσω. Την Πέμπτη επιστρέφω και θα μιλήσω με τον ατζέντη μου, θα εξετάσουμε όλες τις πιθανότητες και τις λεπτομέρειες και θα αποφασίσουμε. Ο Παναθηναϊκός είναι μέσα στις επιλογές, αλλά ακόμη δεν υπάρχει καμία απόφαση. Θα αποφασίσω μέσα στις επόμενες μέρες. Θέλω να έχει ξεκαθαρίσει το μέλλον μου μέχρι το τέλος του μήνα και να ξέρω σε ποια ομάδα θα συνεχίσω την καριέρα μου. Το αργότερο μέσα στις επόμενες πέντε μέρες θα έχω πάρει τις αποφάσεις μου», απάντησε.

Πάντως η επιθυμία του να έρθει είναι δεδομένη. «Φυσικά και θέλω να παίξω στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό. Γι’ αυτό άλλωστε συζητάω και την πρόταση που μου έχει γίνει. Πρόκειται για μια μεγάλη ομάδα, γνωστή στην Ευρώπη, κι ένα δυνατό πρωτάθλημα».

Δεν τελειώνει…

Η επικείμενη μεταγραφή στόπερ δεν ολοκληρώνει τις κινήσεις του Παναθηναϊκού. Εκκρεμεί η απόκτηση και δεύτερου στόπερ, που θα είναι νεαρός κι εξελίξιμος, ενώ θα υπάρξει προσθήκη κι ενός νέου σε ηλικία επιθετικού. Παράλληλα πριν την αναχώρησή του για το βασικό στάδιο προετοιμασίας, ο Λουκ Στιλ θα υπογράψει επέκταση συμβολαίου. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: