Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Νέοι μπελάδες για Βιδάλ!!

Μετά τη σύλληψή του για οδήγηση σε κατάσταση μέθης, ο Αρτούρο Βιδάλ κατηγορείται και γιατί φέρεται να απείλησε αστυνομικό.

Νέοι μπελάδες για Βιδάλ
Βαραίνει το κατηγορητήριο για τον Αρτούρο Βιδάλ. Ο Χιλιανός μέσος είχε συλληφθεί την περασμένη εβδομάδα μετά από ατύχημα που είχε με τη Ferrari του οδηγώντας σε κατάσταση μέθης, ενώ τώρα προκύπτει πως αντιμετωπίζει και νέα κατηγορία.

Σύμφωνα με το Associated Press, ο άσος της Γιουβέντους φέρεται να απείλησε τον αστυνομικό που τον συνέλαβε και θα κληθεί να λογοδοτήσει και για αυτό στις 8 Ιουλίου, όταν θα βρεθεί ενώπιον δικαστηρίου.

Μάλιστα υπάρχει και βίντεο που παρουσιάζει τον ποδοσφαιριστή να βρίζει τον αστυνομικό. «Εμπρός, λοιπόν, να με συλλάβεις. Θα χ..ς όλη τη Χιλή», ακούγεται να λέει στο όργανο της τάξης ο Βιδάλ.

Ο διεθνής άσος αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση για να ενισχύσει την εθνική ομάδα της Χιλής στο Κόπα Αμέρικα που φιλοξενείται στη χώρα.

Εφόσον καταδικαστεί, κινδυνεύει να του αφαιρεθεί το δίπλωμα για δύο χρόνια, ενώ για την απειλή κατά αστυνομικού κινδυνεύει με φυλάκιση 61 ημερών με αναστολή.






*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: