Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Ανοίγει τα χαρτιά του!!

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η πρώτη συνέντευξη Τύπου του Φρανκ Άρνεσεν, ο οποίος θα παρουσιαστεί επίσημα από τη διοίκηση του ΠΑΟΚ.

Ανοίγει τα χαρτιά του
Λίγο μετά τις 12:30 το μεσημέρι αναμένεται να μιλήσει για πρώτη φορά επίσημα στους εκπροσώπους του Τύπου ο Φρανκ Άρνεσεν, ο οποίος θα παρουσιαστεί επίσημα από τη διοίκηση του ΠΑΟΚ.

Ο αθλητικός διευθυντής της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ θα αναλύσει το πλάνο δράσης του στην ομάδα και γενικότερα στο ποδοσφαιρικό τμήμα τόσο για την νέα αγωνιστική περίοδο όσο και για τα επόμενα δύο χρόνια της συμφωνημένης συνεργασίας του με τον σύλλογο, ενώ θα απαντήσει στις ερωτήσεις των εκπροσώπων του Τύπου.

Ένα από τα θέματα που θα ερωτηθεί ο Δανός είναι σίγουρα η ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ, με τα ονόματα που παίζουν αυτή τη στιγμή είναι του Ρόμπιν Όλσεν για τη θέση του τερματοφύλακα και του Σλόμπονταν Ραΐκοβιτς για εκείνη του κεντρικού αμυντικού.

Από εκεί και πέρα, ο Άρνεσεν φαίνεται πως επιθυμεί να λειτουργήσει ακόμα καλύτερα το τμήμα σκάουτινγκ, αφού χθες είχε για περισσότερες από 2,5 ώρες συνάντηση με τον Γιώργο Κωστίκο και τον Μάκη Κοσμίδη. Επίσης, ο Δανός προσανατολίζεται σε αλλαγές και στο ιατρικό τιμ του συλλόγου, με τον Γιάννη Ράλλη να παραμένει επικεφαλής.

Εν τω μεταξύ, η Κλουμπ Αμέρικα δείχνει διατεθειμένη να επιστρέψει για τον Κριστιάν Νομπόα, ο οποίος έχει ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του στο Κόπα Αμέρικα και θα καθυστερήσει μερικές μέρες (για να ξεκουραστεί) για να ενσωματωθεί στην ομάδα εν όψει της νέας σεζόν. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: