Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Ώρα απόφασης για τα ασφαλιστικά της ΕΠΣΘ!!

Το μεσημέρι της Πέμπτης αναμένεται η απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών, επί των ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε η ΕΠΣ Θεσσαλίας, ζητώντας την άρση της αποβολής της από την ΕΠΟ.

Ώρα απόφασης για τα ασφαλιστικά της ΕΠΣΘ
Επεισοδιακή ήταν η εκδίκαση στο Πρωτοδικείο των ασφαλιστικών μέτρων της ΕΠΣ Θεσσαλίας, προκειμένου να αρθεί η ποινή διαγραφής που της είχε επιβάλει η ΕΠΟ.

Υπενθυμίζεται πως η συγκεκριμένη ένωση είχε τεθεί εκτός ΕΠΟ με αφορμή την πρόσφατη προσφυγή της πρώτης στα πολιτικά δικαστήρια για να κηρυχτεί έκπτωτη η διοίκηση της ομοσπονδίας.

Η πλευρά της ομοσπονδίας αμφισβήτησε ότι η ΕΠΣΘ έχει αποσύρει την προσφυγή της, αλλά αυτό αποδείχτηκε με την κατάθεση σχετικού εγγράφου από την πλευρά της ένωσης.

Παρών στο δικαστήριο ήταν και ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, στον οποίο έχει επιβληθεί ισόβια απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο. Ο κ. Μπέος, κατηγόρησε τα μέλη της ΕΠΣ Θεσσαλίας, Αντώνη Ακτσιαλή και Χαράλαμπο Πάσχο, που ήταν εκεί ως μάρτυρες υπέρ της ΕΠΟ (αλλά δεν έγιναν δεκτοί από το δικαστήριο), επειδή έχουν στραφεί εναντίον του προέδρου της ΕΠΣΘ, Τάσου Μπατζιάκα, ο οποίος με τη σειρά του φώναζε στα μέλη της ένωσής του πως θα έπρεπε να ντρέπονται. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: