Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Εκείνοι που θα τη φορέσουν!!

Η νέα φανέλα του Ολυμπιακού παρουσιάστηκε με κάθε επισημότητα και πλέον η διοίκηση του συλλόγου κινείται για την απόκτηση των παικτών που θα τις «εγκαινιάσουν» και θα ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα.

Εκείνοι που θα τη φορέσουν

Σε πρώτο πλάνο για τους «ερυθρόλευκους» φαίνεται πως είναι το θέμα του κεντρικού αμυντικού, με τον Φιλίπ Μεξές να είναι στην κορυφή της σχετικής λίστας. Οι νταμπλούχοι Ελλάδας έχουν καταθέσει ήδη επίσημη πρόταση στον Γάλλο αμυντικό και περιμένουν την απάντησή του, την ώρα που επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία για την έκβαση της υπόθεσης. Οι Πειραιώτες προσφέρουν διετές συμβόλαιο συνεργασίας στον 32χρονο άσο, με τις συνολικές αποδοχές να αγγίζουν ένα ποσό κοντά στα 3 εκατ. ευρώ.

Ως εναλλακτική λύση για τον Μεξές αποτελεί εκείνη του Εμίρ Σπάχιτς, με τον μάνατζέρ του να έχει έρθει στην Ελλάδα και να έχει συζητήσει ήδη με τους ιθύνοντες του συλλόγου το ενδεχόμενο συνεργασίας. Πάντως, δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να προκριθεί κάποιος άλλος κεντρικός αμυντικός για να ενισχυθεί η ομάδα στα μετόπισθεν.

Σε ό,τι αφορά την επίθεση, δύο φαίνεται πως είναι οι ποδοσφαιριστές που ξεχωρίζουν αυτή τη στιγμή: ο Ζόνατας και ο Ζαπάτα. Ο Βραζιλιάνος φορ που μένει ελεύθερος από την Έλτσε δείχνει να έχει το προβάδισμα, αλλά και ο Κολομβιανός άσος της Νάπολι αποτελεί μία εξαιρετική περίπτωση και μόνο απαρατήρητος δεν περνάει από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού.

Εν τω μεταξύ, η εφημερίδα «Γαύρος» υποστηρίζει πως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν συμφωνήσει ήδη με τον Νενέ που έμεινε ελεύθερος από τη Γουέστ Χαμ. Πλέον εκείνο που περιμένει ο 34χρονος Βραζιλιάνος εξτρέμ είναι μία ειδοποίηση από τη διοίκηση για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: