Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Στο χέρι της ο Άρθο!!


Σε κατ’ αρχήν συμφωνία με τον Θέσαρ Άρθο για τη θέση του στόπερ έχει έρθει η ΑΕΚ. Αποφασίζουν για τον 29χρονο άσο ή… άλλον σε σύσκεψη κορυφής. Αναμονή για Βάρας. Αργούν οι αποφάσεις για δανεικούς.

Στο χέρι της ο Άρθο

«Επειδή πρόκειται για θέμα που ακόμη δεν έχει κλείσει, όπως καταλαβαίνετε δεν μπορώ να πω πολλά. Το μόνο που μπορώ να επιβεβαιώσω είναι ότι έχουμε πρόταση από την ΑΕΚ», δήλωσε στη SportDay ο μάνατζερ του παίκτη, Χόρχε Σαντόμε.

Στο μεταξύ, η ΑΕΚ δεν έχει καταθέσει τα όπλα για την περίπτωση του Χάβι Βάρας. Ο 32χρονος γκολκίπερ αποτελεί τον πρώτο στόχο, αλλά έχει ζητήσει ολιγοήμερη προθεσμία για να εξετάσεις τις προτάσεις που έχει. Μεγαλύτερος ανταγωνιστής για την υπογραφή του είναι η Μάλαγα, μιας και είναι Ανδαλουσιάνος, ωστόσο εκεί παρουσία του Κάρλος Καμενί δεν θα είναι βασικός. Στη λίστα της «Ένωσης» υπάρχουν και 2-3 ακόμη περιπτώσεις τερματοφυλάκων.

Στην αναμονή έχει μπει η υπόθεση του αριστερού μπακ, ωστόσο όπως κι αυτές των στόπερ και τερματοφύλακα θα έχει «κλείσει» πριν αναχωρήσει η ομάδα για το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Δεν βιάζεται για τους δανεικούς

Στο βασικό στάδιο προετοιμασίας, που θα γίνει στην Πολωνία, θα ληφθούν οι αποφάσεις για τους παίκτες που θα δοθούν δανεικοί. Υποψήφιοι για να πάνε σε άλλες ομάδες, προκειμένου να «ψηθούν», είναι οι Φαγέ, Ζόριτς, Πεταυράκης και Π. Ντούνης. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: