Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Θ' απασχολήσει τον ΠΑΟ, ένα συμπλήρωμα του Μπεργκ!!

Ο Κώστας Μιαούλης, γράφει στο sport-fm.gr για την αναγκαιότητα, μιας επιθετικής λύσης, που θα μπορεί να συμπληρώνει τον Μπεργκ και για το αγωνιστικό προφίλ, που θα έχει αυτός ο φορ.
Θ' απασχολήσει τον ΠΑΟ, ένα συμπλήρωμα του Μπεργκ Ο Παναθηναϊκός, λίγο πριν μπει στην αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της προετοιμασίας, αν όλα πάνε καλά, είναι πολύ κοντά στο να βρει τον αντί-Σίλντεφελντ (Σάντσεθ). Μια μεταγραφή, που αν ολοκληρωθεί θα τον έχει φέρει έτοιμο, σε μεγάλο ποσοστό, με βάση τις κινήσεις που χρειαζόταν να κάνει, για να ενισχύσει το ρόστερ του. Όπως λέει το ρεπορτάζ, οι «πράσινοι» θα κινηθούν και για έναν ακόμα αμυντικό, που θα έχει ρόλο εφεδρικού. Αυτός που θα απομένει να βρει, είναι ένας ακόμα επιθετικός.

Αν τελειώσει με την υπόθεση και του Σάντσεθ, που κατά τις πληροφορίες, βρίσκεται κοντά στο «τριφύλλι», ο Παναθηναϊκός θα επικεντρωθεί στην αναζήτηση ενός επιθετικού. Αυτόματα το ερώτημα που μπορεί να προκύπτει από αυτή την στόχευση του «τριφυλλιού», είναι τι είδους επιθετικό, θα αναζητήσουν οι «πράσινοι». Εκείνο που θ’ αναζητήσουν ο Αναστασίου και οι συνεργάτες του, είναι ένας στράικερ που θα συμπληρώσει τον Μπεργκ και που θα δώσει ακόμα μεγαλύτερη δύναμη πυρός στην επίθεση του Παναθηναϊκού.

Οι «πράσινοι» χρειάζονται έναν τέτοιον παίκτη. Έχω γράψει και πει σε πολλές περιπτώσεις πως ο Μπεργκ με τον Καρέλη, συνθέτουν ένα πολύ όμορφο δίδυμο και αν βρουν ανοικτές άμυνες, μπορούν να τις σμπαραλιάσουν. Ο Καρέλης είναι αλήθεια, πως από ένα σημείο και μετά, βελτιώθηκε και στα τελειώματα του, ωστόσο νομίζω πως οι «πράσινοι» ψάχνουν για κάτι πιο κλασσικό για μέσα στην περιοχή. Αυτός ο παίκτης που αναζητούν, θα είναι εκείνος ο ποδοσφαιριστής που θα δίνει ακόμα μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων στον Μπεργκ, για να κινείται και περιφερειακά. Θα είναι ένας ποδοσφαιριστής που φαντάζομαι πως θα είναι ικανός στο ψηλό παιχνίδι, για να μπορέσει να έχει ένα επιπλέον όπλο ο Παναθηναϊκός, απέναντι σε κλειστές άμυνες. Και τέτοιες δεν συναντά πλέον, μόνο στην Λεωφόρο, αλλά και σε πολλά εκτός έδρας ματς.

Το «τριφύλλι» αναζητά έναν επιπλέον επιθετικό, για έναν ακόμα λόγο. Θυμάστε πως ο απροσδόκητος τραυματισμός του Σουηδού, τον έβαλε από νωρίς σε θέση διώκτη στη βαθμολογία. Παρά τις «γκέλες» του Ολυμπιακού στον πρώτο γύρο της περασμένης σεζόν, οι «πράσινοι» σε κρίσιμα ματς, δεν μπορούσαν να σκοράρουν εύκολα, να πάρουν βαθμούς και να πλησιάσουν. Αναγκαστικά έμειναν πίσω, το γκολ δεν ερχόταν εύκολα. Ο φετινός Παναθηναϊκός, οφείλει να βρεθεί σε ικανότερη θέση, στη διαχείριση απρόοπτων προβλημάτων που μπορούν να προκύψουν. Εκείνο που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την έκβαση του τίτλου, είναι η επίθεση και οι «πράσινοι» θέλουν να βάλουν ένα ακόμα όπλο στο ρόστερ τους. Πιθανότατα, η αναζήτηση αυτή, θα ενταθεί μάλλον, μετά την έναρξη της προετοιμασίας.

*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: