Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015

Χαλασμός και... αναβολή στο Ουνιάο-Μπενφίκα!! (pics)

Δυνατός αέρας, βροχή και ομίχλη οδήγησαν σε αναβολή το ματς της Ουνιάο Μαδέιρα με την Μπενφίκα για την έβδομη αγωνιστική του πορτογαλικού πρωταθλήματος.

Χαλασμός και... αναβολή στο Ουνιάο-Μπενφίκα (pics)
Δεν ξεκίνησε ποτέ το Ουνιάο Μαδέιρα-Μπενφίκα που είχε προγραμματιστεί για τις 18.00 για την έκτη αγωνιστική του πορτογαλικού πρωταθλήματος.

Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν την προθέρμανση όμως δυνατός αέρας, βροχή και ομίχλη δεν επέτρεψαν την διεξαγωγή του, με αποτέλεσμα να οριστεί σε διαφορετική ημερομηνία.

inner

inner

inner

Αναλυτικά, το πρόγραμμα:

Παρασκευή 2/10

Σετούμπαλ-Εστορίλ 1-0
(51’ Κλάρο)

Σάββατο 3/10
Ρίο Αβε-Μποαβίστα 1-0
(90+3’ Μπρεσάν)

Ακαντέμικα-Μαρίτιμο 1-0
(64’ πεν. Πέντρο)

Πάσος Φερέιρα-Νασιονάλ 3-1
(18’, 60’ Μορέιρα, 55’ πεν. Πελέ – 26’αυτ. Μορέιρα)

Τοντέλα-Μορεϊρένσε 1-1
(51’ Μπαλντέ – 34’ Μάρτινς)
Κυριακή 4/10

Ουνιάο Μαδέιιρα-Μπενφίκα Αναβολή

Μπράγκα-Αρούκα (20.00)

Πόρτο-Μπελενένσες (20.15)

Σπόρτινγκ-Γκιμαράες (22.30)

Η επόμενη (9η) αγωνιστική:
Παρασκευή 23/10
Νασιονάλ-Μποαβίστα (22.30)

Σάββατο 24/10
Μαρίτιμο-Πάσος Φερέιρα (18.15)
Εστορίλ-Ρίο Άβε (20.30)
Γκιμαράες-Ακαντέμικα (22.45)

Κυριακή 25/10
Αρούκα-Τοντέλα (18.00)
Μορεϊρένσε-Βιτόρια Σετούμπαλ
Μπενφίκα-Σπόρτινγκ Λισαβόνας (19.00)
Πόρτο-Μπράγκα (21.15)

Δευτέρα 26/10
Μπελενένσες-Ουνιάο Μαδέιρα (22.00) *Πηγή: sport-fm.gr*

Ο Ερνέστο τσάκισε τις «νυχτερίδες»!

Ο Παρέχο τόλμησε να δώσει στη Βαλένθια το προβάδισμα στο «Σαν Μαμές». Η Αθλέτικ Μπιλμπάο όμως του Ερνέστο Βαλβέρδε έκανε την ανατροπή και πήρε τη νίκη 3-1!

Ο Ερνέστο τσάκισε τις «νυχτερίδες»
Στο τέρμα του Παρέχο η Αθλέτικ Μπιλμπάο είχε απάντηση. Και όχι μια... αλλά τρεις! Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε πήρε τη νίκη 3-1 στην έδρα της απέναντι στην Βαλένθια η οποία... τόλμησε να προηγηθεί.

Αυτό έγινε στο 20ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Παρέχο να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα μετά από μια θαυμάσια εκτέλεση φάουλ. Οι «νυχτερίδες» όμως αν και προηγήθηκαν δεν στάθηκαν ικανές να διατηρήσουν το προβάδισμα και να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα στο «Σαν Μαμές». Ίσα-ίσα που αυτό τους... τσάκισε.

Ο Λαπόρτε στο 34ο λεπτό ισοφάρισε για την Μπιλμπάο η οποία στο δεύτερο 45λεπτό σκόραρε άλλες δύο φορές με τους παίκτες της Βαλένθια να μην μπορούν να αντισταθούν στην πίεση που τους άσκησαν οι Βάσκοι αλλά και το... γήπεδο.

Στο 60ο λεπτό ο Σουσαέτα έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους οι οποίοι εννιά λεπτά αργότερα διαμόρφωσαν το τελικό σκορ 3-1.

Το πρόγραμμα της έβδομης αγωνιστικής:

Παρασκευή, 2/10
Θέλτα-Χετάφε 0-0

Σάββατο, 3/10
Σεβίλλη-Μπαρτσελόνα 2-1
(52' Κρον Ντέλι, 58' Ιμπόρα - 74' πεν. Νεϊμάρ)

Γρανάδα-Λα Κορούνια 1-1
(65' Πίτι-25' Φάιρ)

Εσπανιόλ-Χιχόν 1-2
(62' Καϊσέδο-10' Χαλίλοβιτς, 92' Μενέντες)

Λας Πάλμας-Εϊμπάρ 0-2
(7' Μπερχόν, 62' Μπαστόν)

Μάλαγα-Σοσιεδάδ 3-1
(4', 7', 89' Τσαρλς-14' Αγκιρέτσε)

Κυριακή, 4/10
Βαγεκάνο-Μπέτις 0-2
(20’ Βέστερμαν, 61’ Κάστρο)

Μπιλμπάο-Βαλένθια 3-1
(34’ Λαπόρτε, 60’ Σουσαέτα, 69’ Αντούριθ – 20’ Παρέχο)

Λεβάντε-Βιγιαρεάλ (19:15)
Ατλέτικο Μαδρίτης-Ρεάλ Μαδρίτης (21:30)

Η επόμενη αγωνιστική (όγδοη):

Σάββατο, 17/10
Ρεάλ Μαδρίτης-Λεβάντε (17:00)
Εϊμπάρ-Σεβίλλη (19:15)
Μπαρτσελόνα-Βαγεκάνο (21:30)
Βαλένθια-Μάλαγα (23:00)
Μπέτις-Εσπανιόλ (23:05)

Κυριακή, 18/10
Βιγιαρεάλ-Θέλτα (13:00)
Σοσιεδάδ-Ατλέτικο Μαδρίτης (17:00)
Χετάφε-Λας Πάλμας (19:15)
Λα Κορούνια-Μπιλμπάο (21:30)

Δευτέρα, 19/10
Χιχόν-Γρανάδα (21:30) *Πηγή: sport-fm.gr*

Ρότζερς: «Δε νιώθω πίεση, η ομάδα θέλει χρόνο»

Την ώρα που ο βρετανικός Τύπος τον θέλει να κινδυνεύει με απόλυση, ο Μπρένταν Ρότζερς δηλώνει πως δεν νιώθει πίεση, ακόμη και μετά το 1-1 της Λίβερπουλ με την Έβερτον.

Ρότζερς: «Δε νιώθω πίεση, η ομάδα θέλει χρόνο»
Η Λίβερπουλ έμεινε για μια ακόμη φορά μακριά από τη νίκη, αλλά ο Μπρένταν Ρότζερς δεν φαίνεται να φοβάται για τη δουλειά του. Ή τουλάχιστον έτσι δήλωσε μετά το 1-1 με την Έβερτον στο «Γκούντισον Παρκ».

«Αυτή η ομάδα, είτε είμαι εγώ προπονητής είτε κάποιος άλλος, θα χρειαστεί χρόνο. Πολλοί μιλούν για πίεση, αλλά εγώ δε νιώθω καμία πίεση. Αυτό είναι περισσότερο για να πουλάνε ιστορίες τα ΜΜΕ. Η μόνη πίεση που με απασχολεί είναι των παικτών. Βλέπω με χαρά πως θέλουν να βελτιώνονται συνεχώς», τόνισε ο Βορειοϊρλανδός τεχνικός.

«Πιστεύω πως κάναμε καλή εμφάνιση, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Προηγηθήκαμε δίκαια, αλλά δεχτήκαμε ατυχώς την ισοφάριση από ένα λάθος. Ο βαθμός που πήραμε ήταν το ελάχιστο που δικαιούμασταν. Είμαι απογοητευμένοι που δεν νικήσαμε σήμερα, αλλά ελπίζω μετά τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες να είμαστε καλύτεροι», πρόσθεσε. *Πηγή: sport-fm.gr*

Χάρι, από την άλλη μεριά τα βάζουμε!! (video)

O Χάρι Κέιν σκόραρε, όχι όμως για την Τότεναμ, δίνοντας το προβάδισμα (2-1) στη Σουόνσι!

Χάρι, από την άλλη μεριά τα βάζουμε! (video)
*Πηγή: sport-fm.gr*

«Κυρία» η Ρόμα, «πέφτει» η Ίντερ!! (video)

Η Ρόμα έφυγε με ευρύ διπλό απ’ την έδρα της Παλερμο (4-2) πλησιάζοντας την κορυφή της Serie A, την ώρα που εκεί παραμένει –για την ώρα- η Ίντερ, αν και απώλεσε εκ νέου βαθμούς (1-1 με Σαμπντόρια).

«Κυρία» η Ρόμα, «πέφτει» η Ίντερ! (video)
Βίοι αντίθετοι για Ρόμα και Ίντερ την έβδομη αγωνιστική της Serie A.

Οι Ρωμαίοι απέδρασαν με ευρύ διπλό απ’ την έδρα της Παλέρμο και με 4-2 μείωσαν την απόστασή τους απ’ την κορυφή στους δύο πόντους.

Μόλις στο ημίωρο, οι τζιαλορόσι προηγούνταν ήδη με τρία γκολ (με Πιάνιτς, Φλορέντσι, Ζερβίνιο), κάτι που ουσιαστικά είχε… κλειδώσει το τρίποντο. Οι γηπεδούχοι έβγαλαν μια αντίδραση μείωσαν στις καθυστερήσεις στο γκολ (χάρη στα τέρματα των Τζιλαρντίνο στο 58’ και του Γκονζάλες στο 91’), ωστόσο οι φιλοξενούμενοι δεν έχυσαν την καρδάρα με το γάλα κι απλώς ο Ζερβίνιο με το δεύτερο τέρμα του, διαμόρφωσε το τελικό σκορ.



Την ίδια ώρα η Ίντερ συνεχίζει στην κορυφή, ωστόσο μετά την τεσσάρα που έφαγε από τη Φιορεντίνα, σήμερα υποχρεώθηκε σε νέα απώλεια βαθμών, μένοντας στο 2-2 με τη Σαμπντόρια.

Μπορεί οι γηπεδούχοι να έχαναν το ΑΠΙΘΑΝΟ, ωστόσο κατάφεραν να προηγηθούν με τον Μουριέλ. Ο Πέρισιτς στο 76’ έγραψε το 1-1 και έσωσε για τους νερατζούρι τον βαθμό, που τους διατηρεί στην πρώτη θέση με 16 βαθμούς, αλλά αν η Φιορεντίνα νικήσει, έχει την ευκαιρία να τους προσπεράσει με δύο.




Το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής

Σάββατο, 3/10

Κάρπι-Τορίνο 2-1
(54' αυτ. Παντέλι, 72' Ρ. Μάτος- 75' Μάξι Λόπες πεν.)

Κιέβο-Βερόνα 1-1
(84' Λ. Κάστρο -70' Πιζάνο)

Κυριακή, 4/10

Έμπολι-Σασουόλο 1-0
(89' Μακαρόνε)

Παλέρμο-Ρόμα 2-4
(58' Τζιλαρντίνο, 91' Γκονζάλες - 2' Πιάνιτς, 13' Φλορέντσι, 27', 92' Ζερβίνιο)

Σαμπντόρια-Ίντερ 1-1
(51' Μουριέλ - 76' Πέρισιτς)

Ουντινέζε-Τζένοα 1-1
(47' Ντι Νατάλε - 76' πεν. Περότι)

Γιουβέντους-Μπολόνια (19:00)
Λάτσιο-Φροζινόνε (19:00)
Μίλαν-Νάπολι (21:45)
Φιορεντίνα-Αταλάντα (21:45)

Η επόμενη αγωνιστική (8η)

Σάββατο (17/10)
Ρόμα-Έμπολι (19:00)
Τορίνο-Μίλαν (21:45)

Κυριακή (18/10)
Μπολόνια-Παλέρμο (13:30)
Αταλάντα-Κάρπι (16:00)
Φροζινόνε-Σαμπντόρια (16:00)
Τζένοα-Κιέβο (16:00)
Βερόνα-Ουντινέζε (16:00)
Νάπολι-Φιορεντίνα (16:00)
Σασουόλο-Λάτσιο (16:00)
Ίντερ-Γιουβέντους (21:45)
*Πηγή: sport-fm.gr*

«Μια δύσκολη ημέρα»

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση για τα θύματα των Τεμπών, μετά το μνημόσυνο το οποίο τελέστηκε σήμερα.

«Μια δύσκολη ημέρα»
Σύσσωμη η οικογένεια του ΠΑΟΚ θυμάται τα θύματα στα Τέμπη. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε και αυτή –με τη σειρά της- ανακοίνωση σχετικά με την σημερινή ημέρα.

«Είναι μία δύσκολη μέρα η σημερινή για όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ», αναφέρει αυτή –μεταξύ άλλων-.

Αναλυτικά αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ

«Είναι μία δύσκολη μέρα η σημερινή για όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ. Όση προσπάθεια κι αν γίνεται για να μην ξεχαστούν τα έξι αδικοχαμένα αετόπουλα, όσο έντονα κι αν είναι τα συναισθήματα και η συγκίνηση κάθε χρόνο, από το 1999 που έφυγαν από την ζωή οι έξι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ μέχρι και σήμερα, η απώλειά τους είναι τεράστια. Σύσσωμη η οικογένεια του ΠΑΟΚ έδωσε και φέτος το παρών, στο ετήσιο μνημόσυνο των Τεμπών, που πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι.

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ εκπροσωπήθηκε από τον σύμβουλο Άρη Καρακούση, ενώ στο μνημόσυνο για πρώτη φορά συμμετείχε και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης, μαζί με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιάκωβο Αγγελίδη, τον αντιπρόεδρο του ΑΣ ΠΑΟΚ Δημοκράτη Παπαδόπουλο και πλήθος κόσμου που δεν ξεχνά, αλλά τιμά διαρκώς και ειδικά αυτή την ημέρα τα έξι αετόπουλα».

Γρηγορίου: «Ρωτήστε τη διοίκηση»

Στη διοίκηση του Ατρομήτου «παρέπεμψε» ο Μιχάλης Γρηγορίου αναφορικά με το αν εξακολουθεί να έχει τη στήριξή της μετά την τέταρτη σερί ήττα της ομάδας.

Γρηγορίου: «Ρωτήστε τη διοίκηση»

Όσο για τον αγώνα, είπε: «Οι δύο ομάδες είχαν διαφορετική ψυχολογία. Η ΑΕΚ είχε κάνει ανατροπή και νίκη στη Βέροια, ενώ εμείς με ανάλογο τρόπο χάσαμε από τον ΠΑΟΚ. Στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΚ πατούσε καλύτερα, δημιούργησε ευκαιρίες κι αν έπρεπε να προηγηθεί, χρονικά αυτό ήταν το σημείο που θα έπρεπε να προηγηθεί. Στο δεύτερο μέρος κλείσαμε τους διαδρόμους, προσπαθήσαμε να βγούμε καλύτερα στην επίθεση και ισορροπήσαμε. Θέλαμε να διεκδικήσουμε το ματς, αλλά ήρθε μια ακόμη αδράνεια, η δεύτερη συνεχόμενη σε στημένη φάση, για να προηγηθεί η ΑΕΚ και να κλείσει το ματς με το δοκάρι μας. Η τύχη αυτή την περίοδο δεν μας ευνοεί. Δεν έχω παράπονο από την προσπάθεια των παιδιών. Όταν μια ομάδα προέρχεται από τρεις ήττες είναι δύσκολο να αντεπεξέλθει μια ομάδα. Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για τη νίκη που πέτυχε».

Βασιλική… γκέλα!! (video)

Ένα μεγαλοπρεπέστατο… στοπ στο εντός έδρας αήττητο της Σάλκε έβαλε η Κολωνία, επικρατώντας με το εμφατικό 3-0 των «βασιλικών μπλε», για την 8η αγωνιστική της Bundesliga!

Βασιλική… γκέλα! (video)
Αυτό θα πει σοκ! Τέσσερις σερί νίκες και αήττητη εντός έδρας ήταν μέχρι τώρα η Σάλκε, με την Κολωνία να της… κόβει τον αέρα με το εντυπωσιακό 3-0, για την 8η αγωνιστική της Bundesliga!

Με τον χειρότερο τρόπο για τους «βασικούς μπλε» και αντίθετα με τον καλύτερο έκλεισε για τους «τράγους» το πρώτο ημίχρονο, με τον Μοντέστ να τους βάζει μπροστά στο 45’! Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να σκοράρουν, με την Κολωνία να πετυχαίνει και δεύτερο τέρμα με τον Γκέρχαρντ στο 79’.

Από εκείνο το σημείο και έπειτα, οι παίκτες της Σάλκε παρέδωσαν… πνεύμα, με τον Ζόλερ έξι λεπτά αργότερα (85’) να διαμορφώνει το τελικό 3-0!

 
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής:

Παρασκευή 2/10

Ντάρμσταντ-Μάιντς 2-3
(27' Χέλερ, 57' Σάιλερ - 15' Μπελ, 24' Μαλί, 64' Ντε Μπλάσις)

Σάββατο 3/10
Χόφενχαϊμ-Στουτγκάρδη 2-2
(33’ πεν. 77’ Βόλαντ-64’ Κλιμέντ, 91’ Βέρνερ)

Γκλάντμπαχ-Βόλφσμπουργκ 2-0
(76’ Νορντβάιτ, 79’ Ι. Τραορέ)

Ίνγκολσταντ-Άιντραχτ Φρανκφούρτης 2-0
(78’ Γκρος, 84’ Λέξ)

Ανόβερο-Βέρντερ Βρέμης 1-0
(55’ Σ. Σανέ)

Χέρτα Βερολίνου-Αμβούργο 3-0
(17’ Καλού. 76’, 78’ Ιμπίσεβιτς)

Κυριακή 4/10
Σάλκε-Κολωνία 0-3
(45’ Μοντέστ, 79’ Γκέρχαρντ, 85’ Ζόλερ)

Λεβερκούζεν-Άουγκσμπουργκ (18:30)
Μπάγερν Μονάχου-Ντόρτμουντ (18:30)

Η επόμενη αγωνιστική (9η)

Παρασκευή 16/10
Μάιντς-Ντόρτμουντ (21.30)

Σάββατο 17/10 (16.30)
Αμβούργο-Λεβερκούζεν
Βόλφσμπουργκ-Χόφενχαϊμ
Βέρντερ Βρέμης-Μπάγερν Μονάχου
Σάλκε-Χέρτα Βερολίνου
Άουγκσμπουργκ-Ντάρμσταντ
Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Γκλάντμπαχ (19:30)

Κυριακή 18/10
Κολωνία-Ανόβερο (16.30)
Στουτγκάρδη-Ίνγκολσταντ (18:30) 

*Πηγή: sport-fm.gr*

Γρηγορίου: «Άξιοι της μοίρας μας»

Επικριτικός ο Μιχάλης Γρηγορίου προς τους παίκτες του στον Ατρόμητο για τον τρόπο που πέτυχε το νικητήριο τέρμα της η ΑΕΚ.

Γρηγορίου: «Άξιοι της μοίρας μας»
Απογοητευμένος από τον τρόπο με τον οποίο ήρθε η ήττα για τον Ατρόμητο από την ΑΕΚ ο Μιχάλης Γρηγορίου.

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα στην κάμερα της NOVA ο τεχνικός της ομάδας του Περιστερίου ανέφερε:

«Με τον τρόπο που χάνουμε παύει να είναι σύμπτωση. Όταν βρίσκεσαι να χάνεις στο 80' πάλι από στημένο, που το έχεις δουλέψει... Δεν είναι σύμπτωση. Είμαστε άξιοι της μοίρα μα», τόνισε. *Πηγή: sport-fm.gr*

Υπoτροπή ο Χάμες Ροντρίγκες!!

Άτυχος στάθηκε ο Χάμες Ροντρίγκες. Ο Κολομβιανός άσος υπέστη υποτροπή στον τραυματισμό του στον μηρό του αριστερού του ποδιού.

Υπoτροπή ο Χάμες Ροντρίγκες!
Η επιστροφή του Χάμες Ροντρίγκες στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Ρεάλ Μαδρίτης μετατίθεται... Ο Κολομβιανός άσος υπέστη υποτροπή στον τραυματισμό του μηρό στο αριστερό του γόνατο καθώς τις τελευταίες προπονήσεις είχε δοκιμάσει να ανεβάσει ένταση.

Σύμφωνα με το ιατρικό επιτελείο της «βασίλισσας» θα χρειαστεί σίγουρα άλλες δύο εβδομάδες.

Αυτό σημαίνει ότι θα απουσιάζει από τις αναμετρήσεις της Ρεάλ με Λεβάντε και Θέλτα για την Πριμέρας Ντιβισιόν αλλά και από εκείνες της εθνικής ομάδας της Κολομβίας με Περού και Ουρουγουάη για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018. *Πηγή: sport-fm.gr*

Η ΑΕΚ έχει (φαρ)Μάκη!!

Σαν «κόμπρα» χτύπησε και πάλι η ΑΕΚ! Με ήρωα τον Μακόλεϊ Κρισάντους, η «Ένωση» λυτρώθηκε ξανά στο τέλος και λυγίζοντας 1-0 τον Ατρόμητο, θα πάει στο «Καραϊσκάκη» φορτσάτη και κοντά στην κορυφή!

Η ΑΕΚ έχει (φαρ)Μάκη!

Ο Νιγηριανός ξεμπούκωσε στο καταλληλότερο σημείο για την ΑΕΚ και την οδήγησε σε τεράστια (όπως εξελίχθηκε) νίκη με 1-0 επί του Ατρομήτου.

Η αδυναμία της «Ένωσης» να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες της, το δοκάρι (σε σουτ του Μάνταλου) και η εξαιρετικά στημένη ομάδα του Γρηγορίου, γέμισαν άγχος το ΟΑΚΑ, πριν ο Δέλλας ρίξει στο ματς τον Κρισάντους κι εκείνος τον δικαιώσει τρία λεπτά αργότερα (82’).

Υποδειγματική συμπαράσταση από 20.000 φίλους των «κιτρινόμαυρων», που τους έσπρωξαν ως το τέλος στη νίκη, η οποία ίσως στείλει την ΑΕΚ στο «Καραϊσκάκη» ακόμα και ως διεκδικήτρια της κορυφής.

Πώς έπαιξε

Εκπλήξεις επεφύλαξε στην ενδεκάδα της ΑΕΚ ο Τραϊανός Δέλλας. Ο «Κολοσσός» άφησε εκτός αρχικού σχήματος τον Μπουονανότε, ενώ το ίδιο έκανε και με τον Σιμόες. Αντ’ αυτών, έδωσε φανέλα βασικού στους Μπαρμπόσα και Πλατέλλα, ενώ άλλαξε ρόλο στον Μάνταλο. Έτσι, το 4-2-3-1 διαμορφώθηκε ως εξής:

Κάτω από τα δοκάρια ο Μπαρόχα και στην άμυνα -από αριστερά προς τα δεξιά- οι Ντίντακ, Τζανετόπουλος, Λαμπρόπουλος και Γκάλο. Στα χαφ βρέθηκαν οι Γιόχανσον-Μάνταλος, στην τριάδα μπροστά τους οι Μπαρμπόσα (αριστερά), Βάργκας (επιτελικός), Πλατέλλας (δεξιά) και προωθημένος ήταν ο Αραβίδης.

Το ματς

Όσα φέρνει η ώρα, δεν τα φέρνει ο χρόνος. Κι όσα θα μπορούσε να φέρει (λιγότερο από) ένα λεπτό, δεν τα έφερε ένα ημίχρονο για την ΑΕΚ. Πριν καν ιδρώσει η πρώτη φανέλα στο ΟΑΚΑ, η «Ένωση» είχε την ευκαιρία να το σηκώσει όρθιο. Η απόκρουση του Γκορμπούνοφ, ωστόσο, στο τετ-α-τετ με τον Βάργκας αποδείχθηκε η προειδοποίηση για το τι είχε σκοπό να κάνει ο γκολκίπερ του Ατρομήτου. Γιατί όντως πέρασε ένα ήσυχο 20λεπτο μέχρι οι «κιτρινόμαυροι» να συνηθίσουν τις αλλαγές. Μετά όμως… είχε πολλή δουλειά.

Διότι η ΑΕΚ ανέβασε στροφές. Βελτίωσε την κυκλοφορία της μπάλας. Και με τον Βάργκας να μοιράζει μαεστρικά το παιχνίδι, στρίμωξε τους Περιστεριώτες. Δυστυχώς για ‘κείνη όμως, ήταν άστοχη (όπως σε κεφαλιά του Αραβίδη). Ήταν άτυχη (όπως στη σουτάρα του Μάνταλου που τράνταξε το δοκάρι και σε… παραλίγο αυτογκόλ του Λαζαρίδη). Κι όπως είπαμε, έπεσε -και- στον Γκορμπούνοφ: Με τον τελευταίο να σταματά τους Μπαρμπόσα και Πλατέλλα στις τελευταίες προσπάθειες για το προβάδισμα πριν την ανάπαυλα.

Όσο φουριόζα πήγε όμως στ’ αποδυτήρια, άλλο τόσο επέστρεψε απ’ αυτά η ΑΕΚ. Με τη βοήθεια λοιπόν και του κόσμου, οι παίκτες του Δέλλα μπήκαν με ενθουσιασμό στο β’ ημίχρονο. Όχι όμως και με ιδέες για να διασπάσουν τον καλοστημένο αντίπαλό τους. Έτσι, δεν άργησε η ώρα που ο «Κολοσσός» χρειάστηκε να βάλει σ’ εφαρμογή το plan b. Και στο γήπεδο τον Ντιέγκο Μπουονανότε. Μάταια όμως. Γιατί η ώρα περνούσε κι η υπεροχή της ΑΕΚ παρέμενε ανούσια. Κι όσο ο Ατρόμητος ροκάνιζε τον χρόνο, τόσο το σύννεφο τους άγχους μαζευόταν πάνω από το ΟΑΚΑ.

Δεν ήθελε και πολύ, δε, να έρθει και… μπόρα. Δυστυχώς για τον Ατρόμητο όμως, στις δυο κολλητές ευκαιρίες που έφτιαξε οι Πίτου Γκαρσία και Μαρσελίνιο σημάδεψαν επίσης στον ουρανό. Από ‘κει που έμελε να πέσει για την ΑΕΚ η λύση. Γιατί ο Δέλλας για δεύτερη σερί φορά ρίσκαρε. Άλλαξε ξανά το σύστημα σε 4-4-2, βάζοντας τον Κρισάντους. Κι ο Νιγηριανός επιτέλους τον δικαίωσε: Βάζοντας μια κεφαλιά αλά… Μπατίστα που λύτρωσε την ΑΕΚ. Και της επέτρεψε (αφού τα είδε όλα σε οφσάιντ κεφαλιά του Μπάλλα στο δοκάρι) να κρατήσει την επαφή της με την κορυφή.

inner


Οι συνθέσεις των ομάδων

ΑΕΚ (Τραϊανός Δέλλας): Μπαρόχα, Ντίντακ, Τζανετόπουλος, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Γιόχανσον, Μάνταλος, Μπαρμπόσα (88’ Κορδέρο), Βάργκας (79’ Κρισάντους), Πλατέλλας (60’ Πλατέλλας), Αραβίδης

Στον πάγκο έμειναν οι: Βούρας, Σοϊλέδης, Κολοβέτσιος, Σιμόες

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Κοντοές, Γοδόι (83’ Λε Ταλέκ), Ουσέρο (69’ Μπάλλας), Πίτου Γκαρσία, Ούμπιντες, Ναπολεόνι, Μαρσελίνιο (80’ Μπρίτο)

Στον πάγκο έμειναν οι: Μπάρκας, Χριστόφ, Στόιτσεφ, Μπίτολο

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κομίνης (Θεσπρωτίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Κούλα (Ξάνθης), Τσολάκης (Αθηνών)

ΓΗΠΕΔΟ: ΟΑΚΑ *Πηγή: sport-fm.gr*

Μ’ αυτόν «καλπάζει» η ΑΕΛ!!

Μεγάλος πρωταγωνιστής της Λάρισας συνεχίζει να είναι ο Μαρουκάκης, που συνέβαλλε και πάλι με δύο γκολ στο 3-1 της ΑΕΛ επί του Πανελευσινιακού. Μεγάλα διπλά για Τρίκαλα και Εργοτέλη.

Μ’ αυτόν «καλπάζει» η ΑΕΛ!
Σούπερ Λάρισα και σούπερ Μαρουκάκης στην δεύτερη αγωνιστική της Football League.

Οι βυσσινοί συνεχίζουν εντυπωσιακά την φετινή της παρουσία, επικρατώντας 3-1 του Πανελευσινιακού, με τον Μαρουκάκη να δίνει ξανά προβάδισμα στην ομάδα του με δύο τέρματα στο 13’ και το 57’.

Ο Μπλάνκο στο 65’ μείωσε για την ομάδα της Ελευσίνας ενώ ο Λαμπρόπουλος στο 67’ δημιούργησε το τελικό 3-1.
Φοβερό διπλό πανηγύρισε ο Εργοτέλης κόντρα στον Αχαρναϊκό. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 3’ με τον Ομπράντοβιτς, όμως οι Ηρακλειώτες έκαναν την επική ανατροπή σκοράροντας στο 89 και το πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, με τους Μάνο και Ινιάτς.

Εκτός έδρας νίκη πήραν και τα Τρίκαλα στην έδρα του Αγροτικού Αστέρα. Κουσκουνάς και Γκμπαλέ στο 45’ και το 66’ αντίστοιχα έδωσαν τα ηνία στους φιλοξενούμενους, με τον Τσεμπερίδη να μειώνει στο 76’ χωρίς να καταφέρει κάτι παραπάνω.

Αναλυτικά η δεύτερη αγωνιστική
Παρασκευή 2/10
Λαμία-Παναιγιάλειος 1-0
(74’ Πίντο)

Σάββατο 3/10
Ζάκυνθος-Ολυμπιακός Βόλου 1-0
(54' Κρολ)

Κυριακή 4/10
ΑΕΛ-Πανελευσινιακός 3-1
(13’, 57’ Μαρουκάκης, 67’ Λαμπρόποτυλος – 65’ Μπλάνκο)

Καλλιθέα-Αν. Καρδίτσας 1-0
(24’ Αρναρέλλης)

Αχαρναϊκός-Εργοτέλης 1-2
(3’ Ομπράντοβιτς – 89’ Μάνος, 90+1’ Ίνιατς)

Αγροτικός Αστέρας-ΑΟ Τρίκαλα 1-2
(76’ Τσεμπερίδης – 45’ Κουσκουνάς, 66’ Γκμπαλέ)

Δευτέρα 5/10
ΑΟ Χανιά-Απόλλων Σμύρνης (18.00)

***Κισσαμικός-Πανσερραϊκός (αναβολή)
***Παναχαϊκή-Κέρκυρα (αναβολή)

Η επόμενη (3η) αγωνιστική:
Πανελευσινιακός-Κέρκυρα
Παναιγιάλειος-ΑΕΛ
Αναγέννηση Καρδίτσας-Παναχαϊκή
Εργοτέλης-Λαμία
Τρίκαλα-Καλλιθέα
Απόλλων Σμύρνης-Αχαρναϊκός
Πανσερραϊκός-Αγροτικός Αστέρας
Ολυμπιακός Βόλου-Χανιά
Ζάκυνθος-Κισσαμικός
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν το… κουνάει ο Τρινκιέρι!!

Στην τεχνική ηγεσία της Μπάμπεργκ θα μείνει ως το 2017 ο Αντρέα Τρινκιέρι, με τους Γερμανούς να ανακοινώνουν την επέκταση της συνεργασίας τους με τον Ιταλό.

Δεν το… κουνάει ο Τρινκιέρι
Είναι ικανοποιημένοι και συνεχίζουν μαζί… Η Μπάμπεργκ ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον Αντρέα Τρινκιέρι ως το 2017. Το προηγούμενο, πλέον, συμβόλαιο του Ιταλού τεχνικού εξέπνεε το επόμενο καλοκαίρι, ωστόσο οι δύο πλευρές θα πορευτούν μαζί τουλάχιστον για άλλα δύο χρόνια.

Ο άλλοτε τεχνικός της Εθνικής ανέλαβε τα ηνία του γερμανικού συλλόγου πριν 14 μήνες και πέρσι κατάφερε να τους οδηγήσει στο πρωτάθλημα, κάτι που ουσιαστικά άναψε το «πράσινο φως» για νέο συμβόλαιο.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ο… λευκός Τζόρνταν!! (video)

Ο Τζόρνταν Κιλγκάνον είναι άγνωστος στον μπασκετικό… χάρτη, ωστόσο τα καρφώματα που κάνει, τον καθιστούν στους πιο εντυπωσιακούς dunker του πλανήτη!

Ο… λευκός Τζόρνταν! (video)

Ο Τζόρνταν Κιλγκάνον (έχει το όνομα όσο να πεις…) μάλλον πρέπει να έχει… ελατήρια στα πόδια, γιατί αυτά που κάνει δεν εξηγούνται αλλιώς! Δείτε το τελευταίο και πολύ εντυπωσιακό κάρφωμα που έκανε, ενώ σε μία άλλη επίδειξη της αλτικότητάς του ακουμπάει τη στεφάνη με τη μύτη!

Απολαύστε τον:


 
 

*Πηγή: sport-fm.gr*

Το φάουλ-φωτοβολίδα του Παρέχο!! (video)

«Κάρφωσε» τον Ιραϊθόθ στο ματς της Μπιλμπάο με την Βαλένθια ο μέσος των «νυχτερίδων», Ντάνιελ Παρέχο, με άψογη εκτέλεση φάουλ και άνοιξε το σκορ (0-1).

Το φάουλ-φωτοβολίδα του Παρέχο (video)










*Πηγή: sport-fm.gr*

Νίκησε η... παράδοση στο Γκούντισον!!

Και αυτό το ντέρμπι στο Γκούντισον Παρκ έληξε χωρίς νικητή. Έβερτον και Λίβερπουλ ήρθαν ισόπαλες (1-1) για τέταρτη φορά στη σειρά.

Νίκησε η... παράδοση στο Γκούντισον
Άλλο ένα ντέρμπι στο Γκούντισον το οποίο λήγει χωρίς νικητή. Έβερτον και Λίβερπουλ ήρθαν ισόπαλες για τέταρτο ματς στη σειρά στα μεταξύ τους παιχνίδια στην έδρας της πρώτης, αυτή την φορά 1-1.

Η Λίβερπουλ ήταν ανώτερη στο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα του πρώτου 45λέπτου. Με τους Στάριτζ καις Μίλνερ έχασε ευκαιρίες για να ανοίξει νωρίς στο σκορ, κάτι που –τελικά- το πέτυχε έστω και αργά, αντίθετα με την εικόνα του αγώνα, καθώς η Έβερτον πίεζε την άμυνα της Λίβερπουλ.

Στο 41ο λεπτό ο Ντάνι Ίνγκς άνοιξε το σκορ με κεφαλιά μέσα από τη μεγάλη περιοχή της ΈΒερτον μετά από εκτέλεση κόρνερ.

Ωστόσο, η... χαρά για τους παίκτες του Μπρένταν Ρότζερς, αλλά και του ίδιου του δεν κράτησε για πολύ. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Λουκακού ισοφάρισε σε 1-1, όταν με μεγάλη δόση τύχης είδε την μπάλα να στρώνεται μπροστά του μέσα στη μεγάλη περιοχή.

Λιγοστές οι ευκαιρίες στο δεύτερο 45λεπτό και αυτές μετά το 60ο λεπτό του ματς. Τότε το παιχνίδι άρχισε να έχει ρυθμό με τους παίκτες της Έβερτον να προσπαθούν να απειλήσουν αλλά ποτέ να μην "νικούν" τον Μινολέ στην τελική προσπάθεια. Η Λίβερπουλ προσπάθησε και εκείνη με τη σειρά της, αλλά ανεπιτυχώς να κάνει τη ζωή των αμυντικών της Έβερτον δύσκολη.

Η αγωνιστική (8η)

Σαββάτο, 3/10

Κρίσταλ Πάλας-Γουέστ Μπρομ 2-0
(68' Μπολάσι, 89' Καμπάιγ αυτ.)

Άστον Βίλα-Στόουκ 0-1
(55' Αρναούτοβιτς)

Μπόρνμουθ-Γουότφορντ 1-1
(28' Μάρεϊ - 45' Ιγκάλο)

Μάντσεστερ Σίτι-Νιούκαστλ 6-1
(42', 49', 51', 60', 62' Αγκουέρο, 54' Ντε Μπρούιν - 18' Μίτροβιτς)

Νόριτς-Λέστερ 1-2
(69' Μποκανί - 28' Βάρντι, 48' Σλουπ)

Σάντερλαντ-Γουέστ Χαμ 2-2
(10' Φλέτσερ, 22' Λενς - 45' Τζέκινσον, 60' Παγέ)

Τσέλσι-Σαουθάμπτον 1-3
(10' Γουίλιαν - 43' Ντέιβις, 60' Μανέ, 72' Πελέ)

Κυριακή, 4/10

Έβερτον-Λίβερπουλ 1-1
(45+1 Λουκάκου – 41’ Ίνγκς) *Πηγή: sport-fm.gr*

Αυτοανακοινώθηκε στην ΑΕΚ ο Ανοσίκε!!

Αφότου έμεινε ελεύθερος απ' την Λαμποράλ Κούτσα, ο Όου Ντι Ανοσίκε ενημέρωσε πως ταξιδεύει για Ελλάδα, προκειμένου να γίνει και τυπικά παίκτης της ΑΕΚ!

Αυτοανακοινώθηκε στην ΑΕΚ ο Ανοσίκε

Ο 24χρονος άσος (2,04μ.) αναδείχθηκε κορυφαίος ριμπάουντερ της λίγκας και τις δυο σεζόν με Σκαβολίνι και Αβελίνο, πριν υπογράψει τον περασμένο Αύγουστο στην Λαμποράλ. Την περασμένη περίοδο είχε 11,5 πόντους, 10,9 ριμπάουντ , 1 ασίστ και 1 κλέψιμο ανά αγώνα.










*Πηγή: sport-fm.gr*

Σόκαρε τον Άγιαξ η Αϊντχόφεν!! (video)

Η ιδανική παρουσία του Άγιαξ μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα σταμάτησε κόντρα στην Αϊντχόφεν, η οποία επιβλήθηκε 2-1 στο Άμστερνταμ Αρίνα και του διέλυσε το φετινό αήττητο με «σταρ» τον Περέιρο.

Σόκαρε τον Άγιαξ η Αϊντχόφεν! (video)
Το… φρέσκο αίμα καθάρισε τη νίκη της Αϊντχόφεν στο μεγάλο ντέρμπι επί του Άγιαξ στην όγδοη αγωνιστική της Eredivisie.

Ο Γκαστόν Περέιρο στην πρώτη του εμφάνισης το αρχικό σχήμα της PSV έκανε ό,τι χρειαζόταν για να πανηγυρίσει η ομάδα του το σημαντικό τρίποντο και να οδηγήσει τον Αίαντα στην πρώτη του ήττα για φέτος.

Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός άνοιξε το σκορ στο 7’, μετά από ασίστ του Λοκάντια, ενώ ο Γιούνς ισοφάρισε στο 10’ για τον Αίαντα.

Η Αϊντχόφεν είχε καλύτερη κυκλοφορία στο ματς και δύο μεγάλες φάσεις για να πάρει εκ νέου το προβάδισμα στο τέλος του ημιχρόνου. Αυτός που το κατάφερε, όμως, ήταν και πάλι ο Περέιρο στο 79’.







Αναλυτικά η όγδοη αγωνιστική:

Παρασκευή 2/10

Χέρακλες-Χέρενφεν 2-0
(36’ Μπελ Χασανί, 80’ Γουέγκχορστ)

Σάββατο 3/10

Ναϊμέγκεν-Ντεν Χάαγκ 4-1
(1’ Μάιερς αυτ., 63’, 79’ Σάντος, 76’ Λιμπόμπ – 21’ Βόρμγκουρ)

Ρόντα-Καμπούρ 1-1
(71’ Φαν Χίφτε – 30’ Ογκμπέτσε)

Βίλεμ-Τσβόλε 0-1
(43’ Μπούι)

Εξέλσιορ-Ουτρέχτη 1-0
(74’ Στανς πέν.)

Κυριακή 4/10

Ντε Γκράαφτσαπ-Φέγενορντ 1-2
(14’ αυτ. Φαν Μπικ – 50’ Κράμερ, 71’ Ελία)

Άγιαξ-Αϊντχόφεν 1-2
(10’ Γιουνγκ – 7’, 79’ Περέιρο)
Φίτεσε-Γκρόνινγκεν 5-0
(18’ Σολάνκε, 61’ Ντικς, 65’ Καζαϊσβίλι, 87’ Νάθαν, 90+2’ Ντάουτνα)
Άλκμααρ-Τβέντε (17.45)

Η επόμενη αγωνιστική:

Σάββατο 17 Οκτωβρίου

Καμπούρ – Άλκμααρ (19:30)
Γκρόνινγκεν – Βίλεμ (19:30)
Χέρακλες – Άγιαξ (20:45)
Ουτρέχτη – Ρόντα (21:45)
Αϊντχόφεν – Εξέλσιορ (21:45)

Κυριακή 18 Οκτωβρίου

Τβέντε – Ναϊμέιγκεν (13:30)
Χέρενφεν – Φέγενορντ (15:30)
Ντε Χάαγκ – Ντε Γκράαφσαπ (15:30)
Τσβόλε – Φίτεσε (17:45)
*Πηγή: sport-fm.gr*

Το μήνυμα του Μπεργκ!! (pic)

Ο Μάρκους Μπεργκ εξέφρασε την χαρά του για το μεγάλο διπλό του Παναθηναϊκού στα Πηγάδια, έκανε λόγο για επιβράβευση της σκληρής δουλειάς και υποκλίθηκε στον κόσμο.

Το μήνυμα του Μπεργκ (pic)
Δεν χρειάστηκε πολλά λόγια ο Μάρκους Μπεργκ για να εκφράσει τη χαρά του για τη χθεσινή νίκη του Παναθηναϊκού επί της Ξάνθης.

«Η σκληρή δουλειά σε ανταμείβει. Σημαντική η χθεσινή νίκη και σπουδαία στήριξη» έγραψε ο Σουηδός στο Instagram, με τα «like» και τα… πράσινα σχόλια να πέφτουν βροχή.


Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης marcusberg9 (@marcusberg.9) στις



*Πηγή: sport-fm.gr*

Κίνηση για Βαλντές από Σεβίλλη!!

Για την απόκτηση του Βίκτορ Βαλντές αναμένεται να κινηθεί τον Ιανουάριο η Σεβίλλη αφού ο έμπειρος τερματοφύλακας δεν υπολογίζεται από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Κίνηση για Βαλντές από Σεβίλλη
Έναν τερματοφύλακα φαίνεται να ψάχνει η Σεβίλλη και σύμφωνα με τη «Mundo Deportivo» σκέφτεται σοβαρά την περίπτωση του Βίκτορ Βαλντές.

Ο έμπειρος γκολκίπερ ανήκει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά δεν υπολογίζεται καθόλου κάτι που σημαίνει πως δεν πρόκειται να εμποδίσει μια τέτοια κίνηση που –αν τελικά γίνει- θα πραγματοποιηθεί τον προσεχή Ιανουάριο. *Πηγή: sport-fm.gr*

Παραμένει μακριά η Μονακό!!

Με… κιάλια εξακολουθεί να κοιτά την κορυφή της βαθμολογίας η Μονακό, μετά το 1-1 κόντρα στη Ρεν, με την ομάδα της Βρετάνης να χάνει πέναλτι στο 64’!

Παραμένει μακριά η Μονακό!
Ούτε στην πεντάδα δεν μπορεί να μπει η Μονακό! Η ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ «πέταξε» κι άλλους βαθμούς στο «Louis II», μένοντας στο 1-1 με τη Ρεν, η οποία μετρά τέσσερις σερί ισοπαλίες και μάλιστα με το ίδιο σκορ!

Η ομάδα της Βρετάνης ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο και μάλιστα κατάφερε να πάει στα αποδυτήρια προηγούμενη χάρη σε τέρμα του Ντουκουρέ στο 42’. Όμως, στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, οι γηπεδούχοι έγιναν πιο πιεστικοί, ισοφαρίζοντας με τον Ουάλας στο 51’.

Μάλιστα, στο 64’ η Ρεν είχε την πολύ μεγάλη ευκαιρία να πάρει εκ νέου το προβάδισμα, ωστόσο ο Σούμπασιτς νίκησε τον Ενρίκε σε εκτέλεση πέναλτι!

Το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής

Παρασκευή, 02/10

Λιλ-Μονπελιέ 2-0
(43’ πεν. Μπουφάλ, 64’ Σιντιμπέ)

Σάββατο, 03/10

Λιόν-Ρεμς 1-0
(45' Λακαζέτ)

Ανζέ-Μπαστιά 1-0
(41' Kετκεοφομφόν)

Τρουά-Γκινγκάμπ 0-1
(81' Σανκαρέ)

Γκαζελέκ Αζαξιό-Τουλούζ 2-2
(25' Μαγί, 44' Πουζόλ - 21' Μπρεθγουεϊτ, 49' Σιλά (αυτ.))

Νις-Ναντ 2-2 (oριστική διακοπή στην ανάπαυλα, λόγω σφοδρής βροχόπτωσης)
(21', 37' Zερμέν - 9' Ιλοκί, 40' Tόμασον)

Κυριακή, 04/10

Μονακό-Ρεν 1-1
(51’ Ουάλας-42’ Ντουκουρέ)

Καέν-Σεντ Ετιέν (18:00)
Λοριάν-Μπορντό
Παρί Σεν Ζερμέν-Μαρσέιγ (22:00)

Επόμενη αγωνιστική (10η)

Παρασκευή (16/10)
Μονακό-Λιόν (21:30)

Σάββατο (17/10)
Μπαστιά-Παρί Σεν Ζερμέν (18:00)
Σεντ Ετιέν-Γκαζελέκ Αζαξιό (21:00)
Γκινγκάμπ-Λιλ (21:00)
Ναντ-Τρουά (21:00)
Ρεμς-Καέν (21:00)
Τουλούζ-Ανζέ (21:00)

Κυριακή (18/10)
Μαρσέιγ-Λοριάν (15:00)
Μπορντό-Μονπελιέ (18:00)
Ρεν-Νις (22:00) *Πηγή: sport-fm.gr*

Πλησιάζει η Σέλτικ!! (video)

Με… γρήγορη ανατροπή (2-1) η Σέλτικ επικράτησε της Χάμιλτον και εκμεταλλεύτηκε την δεύτερη γκέλα της Αμπερντίν, πλησιάζοντας στον ένα βαθμό την κορυφή στην δέκατη αγωνιστική του πρωταθλήματος Σκωτίας.

Πλησιάζει η Σέλτικ (video)
Την γκέλα της Αμπερντίν εκμεταλλεύτηκε η Σέλτικ, η οποία επιβλήθηκε 2-1 της Χάμιλτον με ανατροπή στην δέκατη αγωνιστική της Πρέμιερσιπ Σκωτίας.

Οι Κέλτες βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο τέταρτο μόλις λεπτό με γκολ του Κουρτάι, όμως Μπογιάτα στο 26’ και Γκρίφιθς στο 31΄έφεραν το ματς τούμπα και επανέφεραν την ομάδα στις νίκες μετά το «Χ» της περασμένης αγωνιστικής.

Με αυτό το τρίποντο πλησίασαν στον πόντο την κορυφή, αφού η πρωτοπόρος Αμπερντίν έμεινε για δεύτερη αγωνιστική μακριά απ’ τη νίκη.

 
 
 
Τα αποτελέσματα της 10ης αγωνιστικής:

Σάββατο, 3/10

Αμπερντίν-Σεντ Τζόνστον 1-5
(12’ Τέιλορ-5’ Ίστον, 10’ Σόγκνεσι, 30’ Κρεγκ, 47’, 51’ Μακλίν)

Νταντί-Μάδεργουελ 2-1
(58’ Λόι, 70’ Χολτ-83’ Πίρσον)

Χαρτς-Κιλμάρνοκ 1-1
(40’ πεν. Γουόκερ-79’ Μπαλατόνι)

Πάρτικ Θιστλ-Νταντί Γιουνάιτεντ 3-0
(15’ Αμόο, 55’ Ντουμουγιά, 65’ Ντάμπιγιαν)

Ρος Κάουντι-Ινβερνές 1-2
(90+1 Μπόιτς-42’ Στόρι, 45’ Βίνσεντ)

Κυριακή, 4/10

Χάμιλτον-Σέλτικ 1-2
(4’ Κουρτάι – 26’ Μπογιάτα, 31’ Γκρίφιθς)

Η επόμενη (ενδέκατη) αγωνιστική:
Παρασκευή 16/10
Ρος Κάουντι-Αμπερντίν (21.45)

Σάββατο 17/10
Μάδεργουελ –Σέλτικ (14.00)
Χάμιλτον-Νταντί (17.00)
Κιλμάρνοκ-Ινβερνές
Σντ Τζόνστον-Πάρτικ Θιστλ

Κυριακή 18/10
Νταντί Γιουν-Χαρτς (14.15)
 
 
 

*Πηγή: sport-fm.gr*

Η προϊστορία του ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός!!

Σημαντικά στοιχεία για το αποψινό μεγάλο παιχνίδι με τον Ολυμπιακός δημοσιεύει η ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ.

Η προϊστορία του ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός
Η σέντρα του σημαντικότερου σημερινού ματς του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας πλησιάζει. Στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναρτήθηκε ένα δημοσίευμα στο οποίο παρουσιάζονται σημαντικά στοιχεία για το ματς.

Συγκεκριμένα αυτό αναφέρει:

#57 αναμετρήσεις έχουν διεξαχθεί για την Α’ Εθνική με γηπεδούχο τον ΠΑΟΚ ανάμεσα στον Δικέφαλο και τον Ολυμπιακό. Ο ΠΑΟΚ έχει 29 νίκες, τα 15 ματς έχουν τελειώσει ισόπαλα και 13 φορές οι Ερυθρόλευκοι έφυγαν με εκτός έδρας νίκη.

#9 από τις νίκες του ΠΑΟΚ με αντίπαλο τον Ολυμπιακό ως γηπεδούχος είναι με σκορ 1-0, αποτέλεσμα που είναι το δημοφιλέστερο στις μεταξύ τους αναμετρήσεις του. Ακολουθούν οι 7 ισοπαλίες με 0-0 και 1-1 και μετά οι νίκες του ΠΑΟΚ (2-0 και 2-1) που έχουν από πέντε εμφανίσεις. Ο Ολυμπιακός έχει καταφέρει να φύγει 5 φορές με σκορ 2-1 από εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.

#4 αναμετρήσεις έχουν γίνει με γηπεδούχο τον ΠΑΟΚ μήνα Οκτώβριο. Σε αυτές ο Δικέφαλος έχει 2 νίκες – 1 ισοπαλία και 1 ήττα την σεζόν 1998-99 που η αναμέτρηση τελείωσε λίγα λεπτά νωρίτερα. Η πρώτη φορά που συναντήθηκαν τον 10ο μήνα οι δύο ομάδες ήταν την σεζόν 1984-85, όταν επικράτησε με 1-0 (86? Κωστίκος), ακολούθησε το 1997-98 με νίκη 2-1 (34? Φραντζέσκος, 44? Τουρσουνίδης – 27? Οφορίκουε). Η τελευταία μεταξύ τους αναμέτρηση Οκτώβριο τελείωσε ισόπαλη 1-1 (84? Σπάσιτς – 55? Γιαννακόπουλος).

#6 γκολ έχει σημειώσει ο Γιώργος Σκαρτάδος με αντίπαλο τον Ολυμπιακό σε εντός έδρας αναμετρήσεις και βρίσκεται στην πρώτη θέση των σκόρερ του ΠΑΟΚ με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Ακολουθούν με 4 γκολ σε ματς με γηπεδούχο τον Δικέφαλο οι Κούδας, Αφεντουλίδης, Σαράφης και Γκουερίνο. Δύο γκολ έχει ήδη ο Στέφανος Αθανασιάδης , ενώ συνολικά έχει βρει δίχτυα κατά του Ολυμπιακού εντός και εκτός έδρας 4 φορές.

#58 ματς αήττητος είχε ο Ολυμπιακός στο πρωτάθλημα από την 1η Οκτωβρίου 1972 μέχρι τις 21 Απριλίου 1973, ανάμεσα δηλαδή στις δύο επισκέψεις του στην Τούμπα. Με 46 νίκες και 12 ισοπαλίες έχτισε ένα σερί ανάμεσα στα δύο εκτός έδρας ματς με τον ΠΑΟΚ που άνοιξε και έκλεισε αυτό τον κύκλο.

*Πηγή: sport-fm.gr*

Συνελήφθη ο Κονστάντ στην Τουρκία!!

Μπλεξίματα με την αστυνομία της Τουρκίας είχε ο Κέβιν Κονστάντ που σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα ευρωπαϊκά ΜΜΕ συνελήφθη από τις Αρχές για εξύβριση υπαλλήλων στο αεροδρόμιο.

Συνελήφθη ο Κονστάντ στην Τουρκία!
Στην αστυνομία οδηγήθηκε ο πρώην άσος της Μίλαν, Κέβιν Κονστάντ, καθώς οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψή του λόγω εξύβρισης προς υπαλλήλους του αεροδρομίου της Κωνσταντινούπολης.

Ο μπακ της Τράμπζονσπορ μετέβη στο αεροδρόμιο το πρωί του Σαββάτου, ώστε να πετάξει στη Νις της Γαλλίας για να συναντήσει τον αδερφό του Μπράιαν. Τη στιγμή της επιβίβασής του στο αεροπλάνο, επιχείρησε να καθίσει στις θέσεις της business class, αν και το εισιτήριό του έδινε πρόσβαση μόνο σε αυτές της οικονομικής.

Όταν του απαγορεύτηκε να καθίσει στο συγκεκριμένο σημείο, τότε άρχισε να βρίζει τους υπαλλήλους και τα αστυνομικά όργανα με συνέπεια να του περάσουν χειροπέδες και να οδηγηθεί στο τμήμα που βρίσκεται στο χώρο του αεροδρομίου.

Μετά από όλα αυτά αποκαλύφθηκε ότι δεν είχε πληρώσει ούτε το ταξί που τον μετέφερε μέχρι το αεροδρόμιο, όπως ισχυρίστηκε ο ίδιος ο οδηγός.

Τελικά, ο Κονστάντ αφέθηκε ελεύθερος όταν ο εισαγγελέας επιβεβαίωσε τα στοιχεία του και ταξίδεψε στη Γαλλία. *Πηγή: sport-fm.gr*

ΔΕΝ γίνεται να το χάσεις αυτό...!! (video)

Α-πι-στευ-τη χαμένη ευκαιρία στο Σαμπντόρια-Ίντερ! Ο Χοακίν Κορέα ήταν... άνετος στο 1 μέτρο από την εστία των νερατζούρι, χωρίς εμπόδια, χωρίς τερματοφύλακα κι όμως... αστόχησε! Epic fail...

ΔΕΝ γίνεται να το χάσεις αυτό... (video)

























 
 
*Πηγή: sport-fm.gr*

Παρουσιάζει το… μέλλον του ο Ολυμπιακός!!

Το Αναπτυξιακό της πρόγραμμα θα παρουσιάσει τη Δευτέρα (5/10) στις 13:15 η ΚΑΕ Ολυμπιακός, στην αίθουσα Συνεντεύξεων Τύπου του ΣΕΦ.

Παρουσιάζει το… μέλλον του ο Ολυμπιακός
Μιλά για το… μέλλον η ΚΑΕ Ολυμπιακός! Από φέτος, οι «ερυθρόλευκοι» αποφάσισαν να επενδύσουν περισσότερο στις ακαδημίες τους και έτσι την προσεχή Δευτέρα (5/10) και ώρα 13:15 θα πραγματοποιήσουν, στην αίθουσα Συνεντεύξεων Τύπου του ΣΕΦ, την παρουσίαση του Αναπτυξιακού τους προγράμματος.

Κεντρικοί ομιλητές θα είναι ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ, Χρήστος Σταυρόπουλος, ο προπονητής, Γιάννης Σφαιρόπουλος, με τον Ιωάννη Παπαπέτρου και φυσικά ο Υπεύθυνος των «ερυθρόλευκων» Ακαδημιών, Νίκος Κεραμεύς. *Πηγή: sport-fm.gr*

«Ενωμένοι θα καταφέρουμε πολλά»

Ο Γιάννης Αναστασίου έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του ΠΑΟ για τη νίκη στην Ξάνθη και τους ζήτησε να έχουν ομαδικό πνεύμα για να ξεπεράσουν όλα τα «εμπόδια» στη συνέχεια.

«Ενωμένοι θα καταφέρουμε πολλά»
Η χθεσινή νίκη του Παναθηναϊκού στην Ξάνθη είναι σπουδαία για πολλούς και διαφορετικούς λόγους. Οι «πράσινοι» πέρασαν από μια δύσκολη έδρα, μπήκαν με το δεξί σε μια σειρά από δύσκολα ματς, διατήρησαν την επαφή τους με την κορυφή και έκαναν ένα μικρό σερί, με τρεις συνεχείς επικρατήσεις.

Ο Γιάννης Αναστασίου, λοιπόν, είχε κάθε λόγο να είναι χαρούμενος και φυσικά ανακουφισμένος με το «διπλό». Μετά το τέλος του αγώνα, μοίρασε συγχαρητήρια στα αποδυτήρια.

«Συγχαρητήρια σε όλους για όσα καταφέρατε σήμερα. Πήραμε μια νίκη σε δύσκολη έδρα και δείξαμε ότι αν λειτουργούμε ως ομάδα και είμαστε ενωμένοι μπορούμε να καταφέρουμε πολλά. Ετσι πρέπει να συνεχίσουμε. Ενωμένοι σαν γροθιά. Μ’ αυτό το πνεύμα μπορούμε να κάνουμε πολλά και θα το δείτε. Σήμερα (σ.σ. χθες) ξεπεράσαμε πολλά εμπόδια. Κανείς δεν μας χαρίζεται και αυτό θα συμβαίνει και στο μέλλον. Ενωμένοι συνεχίζουμε και έτσι θα τα καταφέρουμε όλα», είπε ο κόουτς του «τριφυλλιού» στους ποδοσφαιριστές. *Πηγή: sport-fm.gr*

Το φοβερό ρεκόρ του χνουδωτού τερματοφύλακα!! (video)

Δεν φοράει γάντια, ούτε ανήκει σε σύλλογο και όμως είναι ο κορυφαίος τερματοφύλακας στον κόσμο. Πρόκειται για τον Πιούριν, το 9χρονο Beagle που διατηρεί το παγκόσμιο ρεκόρ αποκρούσεων.

Το φοβερό ρεκόρ του χνουδωτού τερματοφύλακα (video)
*Πηγή: sport-fm.gr*

Τέλος ο Άντβοκαατ!

Τίτλοι τέλους και τυπικά στη συνεργασία της Σάντερλαντ με τον Ντικ Άντβοκαατ.

Τέλος ο Άντβοκαατ
Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται και επίσημα η Σάντερλαντ. Όπως αναμενόταν, ο Ντικ Άντβοκαατ παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία, απόφαση που έγινε δεκτή απ’ τη διοίκηση των μαυραετών.

Ο Ολλανδός κόουτς δεν μπόρεσε να «εμπνεύσει» φέτος τον αγγλικό σύλλογο, με αποκορύφωμα το χθεσινό 2-2 με τη Γουέστ Χαμ κι ενώ οι παίκτες του προηγούνταν με δύο τέρματα.

Η φετινή φτωχή συγκομιδή του στην Πρέμιερ Λιγκ ήταν αυτή που τον ώθησε ουσιαστικά σε παραίτηση. Σε οκτώ ματς, η Σάντερλαντ μέτρησε 3 ισοπαλίες και 5 ήττες, ούσα η μόνη ομάδα μαζί με τη Νιούκαστλ χωρίς νίκη ως τώρα.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Το ντέρμπι των WAGS του Ατλέτικο-Ρεάλ!!

Καλά είναι τα ντέρμπι στο γήπεδο. Μεγάλα ντέρμπι όμως παίζονται και στις εξέδρες. Δείτε και… αποφασίστε τον νικητή του Ατλέτικο-Ρεάλ μέσα απ’ τις κούκλες συντρόφους των ποδοσφαιριστών.

Το ντέρμπι των WAGS του Ατλέτικο-Ρεάλ

Ατλέτικο Μαδρίτης


inner
Πατρίσια Ρουίζ, σύντροφος του Μιγκέλ Άνχελ Μογιά

inner
Ντάρια, σύντροφος του Στέφαν Σάβιτς

inner
Μπελέν Αντολίν, σύντροφος του Τόμας Πάρτι

inner
Σοφία Χερέρα, σύντροφος του Ντιέγκο Γκοντίν

inner
Έρικα Τσοπενέρα, σύντροφος του Αντουάν Γκρίεζμαν

inner
Μπέατρις Εσπεχιέλ, σύντροφος του Κόκε

inner
Κάρλα Περέιρα, σύντροφος του Τσόλο Σιμεόνε

Ρεάλ Μαδρίτης


inner
Πιλάρ Ρούμπιο, σύντροφος του Σέρχιο Ράμος

inner
Ντανιέλα Οσπίνα, σύζυγος του Χεσέ Ροντρίγκεζ

inner
Άνα Σοφία Μορέιρα, σύζυγος του Πέπε

inner
Άντρεα Σάλας, σύζυγος του Κέιλορ Νάβας

inner
Άννα Μαρία Ορτέγκα, σύζυγος του Κασεμίρο

inner
Καμίλ Τιτγκάτ, σύζυγος του Ράφαελ Βαράν

inner
Καρλότα Ρουίζ, σύζυγος του Αλβάρο Αρμπελόα
*Πηγή: sport-fm.gr*

Έσπασε το… καρύδι η Φέγενορντ!! (video)

Σκληρό καρύδι αποδείχτηκε για δεύτερη σερί αγωνιστική η Γκράαφστσαπ, όμως η Φέγενορντ κατάφερε να τη λυγίσει και επιβλήθηκε με σκορ 2-1 και μεγάλη ανατροπή.

Έσπασε το… καρύδι η Φέγενορντ (video)
Τις θετικές εμφανίσεις συνεχίζει η Φέγενορντ που επιβλήθηκε και της σκληροτράχηλης Γκράαφστσαπ με σκορ 2-1 στην όγδοη αγωνιστική της Eredivisie.

Η ομάδα του Ρότερνταμ βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 14ο μόλις λεπτό με αυτογκόλ του φαν Μπικ, όμως στο δεύτερο ημίχρονο «γκάζωσε».

Αρχικά ισοφάρισε με τον Κράμερ στο 50’, ενώ ο Ελία στο 70’ χάρισε το τρίποντο στην ομάδα του και κράτησε την Γκράαφστσάπ μακριά απ’ τις ελπίδες για το πρώτο της φετινό τρίποντο.







Αναλυτικά η όγδοη αγωνιστική:

Παρασκευή 2/10

Χέρακλες-Χέρενφεν 2-0
(36’ Μπελ Χασανί, 80’ Γουέγκχορστ)

Σάββατο 3/10

Ναϊμέγκεν-Ντεν Χάαγκ 4-1
(1’ Μάιερς αυτ., 63’, 79’ Σάντος, 76’ Λιμπόμπ – 21’ Βόρμγκουρ)

Ρόντα-Καμπούρ 1-1
(71’ Φαν Χίφτε – 30’ Ογκμπέτσε)

Βίλεμ-Τσβόλε 0-1
(43’ Μπούι)

Εξέλσιορ-Ουτρέχτη 1-0
(74’ Στανς πέν.)

Κυριακή 4/10

Ντε Γκράαφτσαπ-Φέγενορντ 1-2
(14’ αυτ. Φαν Μπικ – 50’ Κράμερ, 71’ Ελία) *Πηγή: sport-fm.gr*

Μακαρόνε, ο λυτρωτής!!

Με ένα γκολ του Μάσιμο Μακαρόνε στο 89’ η Έμπολι επικράτησε 1-0 της Σασουόλο, φθάνοντας στη δεύτερη της νίκη στη φετινή Serie A.

Μακαρόνε, ο λυτρωτής
Νίκη-ανάσα (1-0) για την Έμπολι στο πλαίσιο της έβδομης αγωνιστικής του ιταλικού πρωταθλήματος επί της Σασουόλο. Ο άνθρωπος που έκρινε το ματς ήταν ο Μάσιμο Μακαρόνε, ο οποίος στο 89’ σκόραρε με κεφαλιά ύστερα από κόρνερ του Ζιελίνσκι.

Μάλιστα, ο Πολωνός μέσος αποβλήθηκε λίγο μετά (91’), καθώς αντίκρισε δεύτερη κίτρινη, ενώ την πρώτη την είχε δεχθεί στο 16ο λεπτό.

Με αυτό το «τρίποντο» οι γηπεδούχοι έβαλαν στοπ στο σερί δύο ηττών που είχαν και έφθασαν τους επτά βαθμούς.

Το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής

Σάββατο, 3/10

Κάρπι-Τορίνο 2-1
(54' αυτ. Παντέλι, 72' Ρ. Μάτος- 75' Μάξι Λόπες πεν.)

Κιέβο-Βερόνα 1-1
(84' Λ. Κάστρο -70' Πιζάνο)

Κυριακή, 4/10

Έμπολι-Σασουόλο 1-0
(89' Μακαρόνε) *Πηγή: sport-fm.gr*