Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015

Ρότζερς: «Δε νιώθω πίεση, η ομάδα θέλει χρόνο»

Την ώρα που ο βρετανικός Τύπος τον θέλει να κινδυνεύει με απόλυση, ο Μπρένταν Ρότζερς δηλώνει πως δεν νιώθει πίεση, ακόμη και μετά το 1-1 της Λίβερπουλ με την Έβερτον.

Ρότζερς: «Δε νιώθω πίεση, η ομάδα θέλει χρόνο»
Η Λίβερπουλ έμεινε για μια ακόμη φορά μακριά από τη νίκη, αλλά ο Μπρένταν Ρότζερς δεν φαίνεται να φοβάται για τη δουλειά του. Ή τουλάχιστον έτσι δήλωσε μετά το 1-1 με την Έβερτον στο «Γκούντισον Παρκ».

«Αυτή η ομάδα, είτε είμαι εγώ προπονητής είτε κάποιος άλλος, θα χρειαστεί χρόνο. Πολλοί μιλούν για πίεση, αλλά εγώ δε νιώθω καμία πίεση. Αυτό είναι περισσότερο για να πουλάνε ιστορίες τα ΜΜΕ. Η μόνη πίεση που με απασχολεί είναι των παικτών. Βλέπω με χαρά πως θέλουν να βελτιώνονται συνεχώς», τόνισε ο Βορειοϊρλανδός τεχνικός.

«Πιστεύω πως κάναμε καλή εμφάνιση, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Προηγηθήκαμε δίκαια, αλλά δεχτήκαμε ατυχώς την ισοφάριση από ένα λάθος. Ο βαθμός που πήραμε ήταν το ελάχιστο που δικαιούμασταν. Είμαι απογοητευμένοι που δεν νικήσαμε σήμερα, αλλά ελπίζω μετά τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες να είμαστε καλύτεροι», πρόσθεσε. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: