Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015

Κάρτερ: «Στόχος της ΑΕΚ πάντα η πρώτη θέση»

Ψηλά έθεσε τον πήχη, σχετικά με το τι μπορεί να καταφέρει η ΑΕΚ τη νέα σεζόν, ο Μαρκ Αντόνιο Κάρτερ, μιλώντας στο sport-fm.gr. «Στόχος η πρώτη θέση» τόνισε ο Αμερικανός γκαρντ.

Κάρτερ: «Στόχος της ΑΕΚ πάντα η πρώτη θέση»
Για τους στόχους της ΑΕΚ στις εγχώριες διοργανώσεις, αλλά και το Eurocup, ενόψει της νέας σεζόν, μίλησε στο sport-fm.gr ο Μαρκ Αντόνιο Κάρτερ.

«Αρχικά να βρούμε τους ρόλους μας και παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Αμερικάνος γκαρντ, που παρουσιάστηκε αισιόδοξος εν όψει της νέας σεζόν. «Όλα είναι πιθανά. Στόχος όλων μας είναι πάντα η πρώτη θέση» ανέφερε.

Αναλυτικά, ο Μαρκ Αντόνιο Κάρτερ μίλησε στο sport-fm.gr και τον Δημήτρη Παπούλη για:

-τους στόχους της ΑΕΚ τη νέα σεζόν:
«Αρχικός στόχος μας είναι να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε. Πρέπει να «βρούμε» τον τρόπο παιχνιδιού που μας βολεύει περισσότερο για τα… πάντα. Για το ροτέισον, για τους ρόλους των παικτών. Είναι πράγματα που τα δουλέψαμε πολύ στην προετοιμασία με σκοπό όταν ξεκινήσουν τα επίσημα ματς να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε και να κερδίσουμε όσα περισσότερα παιχνίδια γίνεται».

-το σε ποια θέση μπορεί να τερματίσει η ΑΕΚ στο τέλος της σεζόν και αν μπορεί να σπάσει το «δίπολο» Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού:
«Κάθε σεζόν, φιλοδοξία και στόχος όλων μας είναι να τερματίσουμε πρώτοι. Όλα είναι πιθανά. Νιώθουμε ότι είμαστε ανταγωνιστικοί, όπως άλλωστε θα είναι και οι αντίπαλοί μας. Θέλουμε να είμαστε σε θέση να παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητες μας, να δούμε που μπορούν να μας οδηγήσουν και να «χτίσουμε» πάνω σε αυτό».

-ΤΟ αν θα είναι ανταγωνιστική η ΑΕΚ στο Eurocup:
«Ο όμιλός μας είναι αρκετά δύσκολος αλλά όταν μπαίνεις στο παρκέ, άσχετα με το ποιόν έχεις αντίπαλο, μπορείς να κερδίσεις ή να χάσεις. Δεν μας νοιάζει αν είναι δύσκολος ο όμιλος, αρκεί να νιώθουμε ικανοί να νικήσουμε. Έχει να κάνει με τον τρόπο που προσεγγίζεις το κάθε παιχνίδι, αλλά και με το κατά πόσο θα μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε ταυτόχρονα στα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος και του Eurocup. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι και σωματικά και πνευματικά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: