Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015

Λαμπρόπουλος: «Να το πάρουμε για να είμαστε ήρεμοι»

Επαφή με την κορυφή και ηρεμία θα προσφέρει στην ΑΕΚ νίκη επί του Ατρομήτου σήμερα στο ΟΑΚΑ, όπως δήλωσε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Λαμπρόπουλος: «Να το πάρουμε για να είμαστε ήρεμοι»
Θετικό πρόσημο στην ως τώρα πορεία της ΑΕΚ βάζει ο Βασίλης Λαμπρόπουλος τονίζοντας ωστόσο την ανάγκη να έρθει η νίκη επί του Ατρομήτου σήμερα.

«Σίγουρα δεν έχουμε ικανοποιήσει τον κόσμο μας με την απόδοση που είχαμε στα ματς με τον ΠΑΟΚ και τη Βέροια. Είναι μια καλή ευκαιρία να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο κόντρα σε έναν πολύ καλό αντίπαλο. Αν εξαιρέσουμε την ήττα από τον ΠΑΟΚ, θα ήμασταν πολύ καλά. Είμαστε ήδη πολύ ψηλά, πιστεύω ότι με δέκα βαθμούς είναι καλά. Κοιτάμε ξεχωριστά κάθε ματς. Θέλουμε να είμαστε όσο ψηλότερα γίνεται ώστε να πιέζουμε και να αρχίσουμε να αλλάζουμε κι εμείς τις φιλοδοξίες μας και αυτά που θέλουμε», τόνισε στη Nova ο στόπερ της «Ένωσης».

«Πρέπει να βγάλουμε το 100% όλοι μας. Αυτοί που θα παίξουν, αυτοί που θα είναι στην αποστολή, αυτοί που θα είναι εκτός, ο προπονητής, ο κόσμος πρέπει να είναι δυνατά μαζί μας. Πρέπει να το πάρουμε αυτό το ματς γιατί είναι κρίσιμη αυτή η καμπή του πρωταθλήματος, ειδικά τώρα που έχουν οι αντίπαλοί μας ντέρμπι. Πρέπει να το πάρουμε για να είμαστε ήρεμοι. Μετά θα έχουμε μια εβδομάδα ξεκούραση, για να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας και να είμαστε καλά», πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: