Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015

Ζουέλα: «Πλεονέκτημα για τον ΠΑΟΚ ο κόσμος»

Ο ΠΑΟΚ, λόγω του γεγονότος ότι δίνει το παιχνίδι στην Τούμπα, έχει τον πρώτο λόγο στο αποψινό ντέρμπι, όπως δήλωσε ο Φρανσίσκο Ζουέλα.

Ζουέλα: «Πλεονέκτημα για τον ΠΑΟΚ ο κόσμος»
Προβάδισμα στον ΠΑΟΚ, λόγω Τούμπας, για το αποψινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό έδωσε ο πρώην άσος του «Δικεφάλου του Βορρά», Φρανσίσκο Ζουέλα.

«Όταν είχα φύγει, έλεγα ότι ο ΠΑΟΚ θα είναι πάντα η ομάδα μου. Ο κόσμος μας έδινε το κίνητρο να τα δίνουμε όλα, ξεχνώντας όλα τα άλλα προβλήματα. Είδα τον ΠΑΟΚ και στον αγώνα με τον Ατρόμητο. Είναι μια καλή και οργανωμένη ομάδα και ελπίζω να τα καταφέρει κόντρα στον Ολυμπιακό», ανέφερε αρχικά ο αμυντικός από την Ανγκόλα στην εφημερίδα Live Sport και πρόσθεσε:

«Ασφαλώς και θα είναι δύσκολο το παιχνίδι, μια και ο ΠΑΟΚ αγωνίστηκε μόλις την περασμένη Πέμπτη με την Ντόρτμουντ και ίσως παρουσιαστεί κουρασμένος. Βέβαια και ο Ολυμπιακός είχε ευρωπαϊκό ματς μεσοβδόμαδα και γι' αυτόν το σημερινό παιχνίδι θα αποτελέσει μια μεγάλη δοκιμασία. Από την άλλη, ο ΠΑΟΚ θα έχει τον κόσμο στο πλευρό του κι αυτό του παρέχει σημαντικό ψυχολογικό πλεονέκτημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: