Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015

Συνελήφθη ο Κονστάντ στην Τουρκία!!

Μπλεξίματα με την αστυνομία της Τουρκίας είχε ο Κέβιν Κονστάντ που σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα ευρωπαϊκά ΜΜΕ συνελήφθη από τις Αρχές για εξύβριση υπαλλήλων στο αεροδρόμιο.

Συνελήφθη ο Κονστάντ στην Τουρκία!
Στην αστυνομία οδηγήθηκε ο πρώην άσος της Μίλαν, Κέβιν Κονστάντ, καθώς οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψή του λόγω εξύβρισης προς υπαλλήλους του αεροδρομίου της Κωνσταντινούπολης.

Ο μπακ της Τράμπζονσπορ μετέβη στο αεροδρόμιο το πρωί του Σαββάτου, ώστε να πετάξει στη Νις της Γαλλίας για να συναντήσει τον αδερφό του Μπράιαν. Τη στιγμή της επιβίβασής του στο αεροπλάνο, επιχείρησε να καθίσει στις θέσεις της business class, αν και το εισιτήριό του έδινε πρόσβαση μόνο σε αυτές της οικονομικής.

Όταν του απαγορεύτηκε να καθίσει στο συγκεκριμένο σημείο, τότε άρχισε να βρίζει τους υπαλλήλους και τα αστυνομικά όργανα με συνέπεια να του περάσουν χειροπέδες και να οδηγηθεί στο τμήμα που βρίσκεται στο χώρο του αεροδρομίου.

Μετά από όλα αυτά αποκαλύφθηκε ότι δεν είχε πληρώσει ούτε το ταξί που τον μετέφερε μέχρι το αεροδρόμιο, όπως ισχυρίστηκε ο ίδιος ο οδηγός.

Τελικά, ο Κονστάντ αφέθηκε ελεύθερος όταν ο εισαγγελέας επιβεβαίωσε τα στοιχεία του και ταξίδεψε στη Γαλλία. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: