Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Κολλημένη με Τέβες η Μίλαν!!

Δεν παρατάει τη μάχη για τον Κάρλος Τέβες η Μίλαν όπως επιβεβαίωσε ο Αντριάνο Γκαλιάνι. Μέχρι το τελευταίο λεπτό θα περιμένουν οι Ροσονέρι τον Απάτσι, δεν πάει πουθενά ο Πάτο, «παίζεται» του Ταϊβό.

Κολλημένη με Τέβες η Μίλαν
«Ξέρω ότι υπήρχε συνάντηση ανάμεσα στον μάνατζερ του παίκτη και την Μάντσεστερ Σίτι το πρωί, όμως δεν γνωρίζω το αποτέλεσμα. Θα περιμένουμε τον Τέβες μέχρι την την τελευταία στιγμή της μεταγραφικής εκτός αν υπογράψει σε άλλο σύλλογο μέχρι τότε. Ο Τέβες είναι η πρώτη επιλογή μας και γνωρίζετε ποια είναι η θέση της Μίλαν, του παίκτη και της Μάντσεστερ Σίτι. Ξέρουμε ότι θέλει να έρθει, ελπίζουμε να μην τα βρει με άλλη ομάδα. Θα περιμένουμε μέχρι τις 19.59 της 31ης Ιανουαρίου για να κλείσουμε τη συμφωνία» είπε στο Sky Italia o Γκαλιάνι.

Επίσης διέψευσε το ενδεχόμενο ο Αλεσάντρε Πάτο να παίξει ρόλο ανταλλάγματος για το deal. «Δεν υπάρχει περίπτωση να φύγει ο Πάτο. Αν ο Τέβες υπογράψει θα είναι γιατί ο Κασάνο είχε το πρόβλημα που όλοι ξέρουμε. Ο Πάτο, ο Ρομπίνιο και ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς δεν το κουνάνε από εδώ. Δεν περνάει την καλύτερη περίοδο της καριέρα του, όμως ο Πάτο είναι ο Πάτο. Βάζει τουλάχιστον ένα γκολ κάθε δύο ματς. Δεν υπάρχει πρόβλημα μαζί του».

Ο πρώην πρόεδρος της λίγκας μίλησε και για την περίπτωση του Νιγηριανού αριστερού μπακ, Ταγιέ Ταϊβό, ο οποίος έχει εκφράσει δυσαρέσκεια για το ότι δεν παίζει. «Δεν έχω διαβάσει τη συνέντευξη του Ταϊβό, όμως θα το κάνω. Αν ο παίκτης θέλει να πουληθεί, θα κοιτάξω να βρω μία λύση που να ευχαριστεί όλες τις πλευρές».

πηγή: sportdog.gr

Τετ-α-τετ διοίκησης με Καστίγιο!!


Ο Μεξικανός υποσχέθηκε να ανεβάσει την απόδοσή του στη συνέχεια και να βοηθήσει τον ΑΡΗ σύμφωνα με τις πραγματικές του δυνατότητες.

Η διοίκηση αποφάσισε να αναλάβει δράση μετά την ήττα και την εμφάνιση της ομάδας στην Τρίπολη, με σκοπό να «σφίξει τα λουριά» στα αποδυτήρια.
Στο πλαίσιο αυτό, εγκαινίασε από σήμερα κύκλο επαφών με τους παίκτες, ξεκινώντας από τους «πρωτοκλασάτους», από τους οποίους θα ζητήσει εξηγήσεις για τους λόγους που ο ΑΡΗΣ παρουσιάζει αυτά τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του και προβληματίζει. Η αρχή έγινε με τον Νέρι Καστίγιο. Ο Μεξικανός άσος βρέθηκε πριν λίγη ώρα στα γραφεία της Αλκμήνης όπου συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, κ. Αθανασιάδη, και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης. Εγινε μία ανοικτή κουβέντα μεταξύ των δύο πλευρών.
Η διοίκηση ζήτησε και άκουσε από τα χείλη του Νέρι τις εξηγήσεις που έδωσε για την εικόνα που εμφανίζει η ομάδα ως τώρα και τι κατά τη γνώμη του πρέπει να αλλάξει. Όπως ήταν επόμενο, στη κουβέντα «έπεσε» και το πρόσφατο θέμα που προέκυψε με το ενδιαφέρον της Πουέμπλα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του AllAboutARIS.com, ο Καστίγιο διαμήνυσε στα μέλη της διοίκησης ότι «δεν ανταποκρίνεται στην αλήθεια το ενδιαφέρον, δεν έχω επίσημη πρόταση, ούτε τα ποσά που ακούγονται είναι αληθή». Ο παίκτης όχι μόνο διέψευσε το ζήτημα, αλλά διαβεβαίωσε τη διοίκηση ότι «στο μυαλό μου υπάρχει να τηρήσω το συμβόλαιο που έχω με τον Αρη» και υποσχέθηκε να ανεβάσει την απόδοσή του από εδώ και μπρος.
Εξυπακούεται ότι η σημερινή συνάντηση της διοίκησης με τον Καστίγιο ήταν μόνο η αρχή. Στα γραφεία της Αλκμήνης θα περάσουν τις επόμενες μέρες και οι υπόλοιπες παίκτες, στους οποίους το μήνυμα της ΠΑΕ θα είναι να αναλάβουν τις ευθύνες τους απέναντι στον ΑΡΗ και να τον οδηγήσουν εκεί που του αρμόζει…
Πηγή: allaboutaris.com