Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Ανοικτοί σε επενδυτικά κεφάλαια!!



Με τρεις εταιρείες συζήτησε στη Μαδρίτη ο πρόεδρος του Άρη, Θανάσης Αθανασιάδης. Συγκρατημένη αισιοδοξία από τους ανθρώπους της διοίκησης για τις επαφές που έκαναν στην Ισπανία.

Με δεδομένη την δύσκολη οικονομική κατάσταση και το μεγάλο πρόβλημα ρευστότητας που αντιμετωπίζουν όλες οι ΠΑΕ, η διοίκηση του Αρη έχει επιδοθεί το τελευταίο δίμηνο σε μια προσπάθεια να προσελκύσει κάθε είδους επενδυτικό ενδιαφέρον από το εξωτερικό. Το τριήμερο που μας πέρασε, ο Πρόεδρος του Αρη Θανάσης Αθανασιάδης συνοδευόμενος από το μέλος της διοίκησης Τάσο Ορφανίδη και τον διευθυντή της ΠΑΕ Γιώργο Ελευθερούδη, βρέθηκε στη Μαδρίτη για να πάρει μέρος σε προγραμματισμένα ραντεβού που είχαν κλειστεί με τρεις διαφορετικές εταιρίες (μια αμερικάνικων, και δυο αραβικών συμφερόντων) προκειμένου να διερευνήσουν τις προθέσεις τους να επενδύσουν στην κιτρινόμαυρη ΠΑΕ. Είτε με τη μορφή σπόνσορινγκ είτε ακόμη με τη μορφή επενδυτή.
Οι άνθρωποι των κιτρίνων ενημέρωσαν τους υπεύθυνους των εταιριών για την οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ, το καθεστώς που υπάρχει με τη Λέσχη Φίλων Αρη και περιμένουν απαντήσεις το προσεχές διάστημα, στο οποίο δεν αποκλείεται να χρειαστεί να ταξιδέψουν εκ νέου στο εξωτερικό.
πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: