Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

"Το πέναλτι στον Λέτο θα το έδινε και ο Κόκκαλης"!

Ο Τσάκας συνεχίζει να δίνει το δικό του ...σόου! Τα "έχωσε" στον Μαρινάκη και στους ...κύκλους του και είπε ότι έχει "κλείσει" τρεις παίκτες για τον Παναθηναϊκό, αλλά όχι τον Ροναλντίνιο. Mας έφτιαξε τη μέρα πάλι...
"Το πέναλτι στον Λέτο θα το έδινε και ο Κόκκαλης"!
Αναλυτικά όσα δήλωσε στον "Sentra 103,3":
Για το deal: "Περιμένουμε να τελειώσει, αργά το απόγευμα ή το βράδυ. Είμαι απόλυτα αισιόδοξος. Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης θα πάρει μέσω δικηγόρων τον φάκελο με όλα τα στοιχεία που οφείλουμε. Ολα μετά είναι στο χέρι του".
Για όλα όσα βγήκαν από την πλευρά Βαρδινογιάννη: "Μου ήταν αδιάφορη η ανακοίνωση του Βαρδινογιάννη. Δεν με ακούμπησε ούτε θετικά, ούτε αρνητικά, ούτε με ξάφνιασε".
Για τον Πρίγκιπα: "Υπάρχουν και άλλοι Πρίγκιπες. Ο Πρίγκιπας για τον Παναθηναϊκό είναι ένας. Ο Σουλτάν Αλ Σαούντ! Ο Παναθηναϊκού είναι το πιο hot όνομα στη Σαουδική Αραβία και το οφείλει σε αυτή την κίνηση. Αν είχε προβλέψει να τυπώσει μπλουζάκια ο Παναθηναϊκός και τα είχε στείλει στην Αραβία θα είχε έσοδα. Μιλάω πολύ σοβαρά, είναι το σύγχρονο μάρκετινγκ!".
Για το πότε θα έρθει ο Πρίγκιπας: "Και αυτό είναι στο χέρι το Βαρδινογιάννη. Αν πει το ΟΚ, εντός 48 ωρών ο Πρίγκιπας θα είναι στην Αθήνα. Μπορεί και στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης".
Για την διαιτησία: "Απερίγραπτος ο Κωνσταντινέας. Κόσμημα είναι ο Λέτο. Είναι δυνατόν να μην προστατεύεται αυτός ο παίκτης. Παίζουν βρώμικο παιχνίδι. Είναι αναίδεια του Μαρινάκη να διαμαρτύρεται για την διαιτησία. Το πέναλτι αυτό με τον Πανιώνιο θα το έδινε και ο Κόκκαλης. Από την επόμενη μέρα, ο Παναθηναϊκός μπαίνει στο προσκήνιο και όχι στο παρασκήνιο. Το μόνο που ζητάμε είναι η προστασία των παικτών. Ακόμα και όταν δεν παίξαμε καλά, ο Σπάθας με τον Αρη μας έσφαξε με το βαμβάκι".

Δεν υπάρχουν σχόλια: