Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Αλώβητη και στο "Ολίμπικο"

Αήττητη για ακόμη ένα παιχνίδι έμεινε η Γιουβέντους, η οποία απέσπασε ισοπαλία 1-1 μέσα στην έδρα της Ρόμα και σκαρφάλωσε ξανά στην κορυφή.
Αλώβητη και στο "Ολίμπικο"
Η Ρόμα αιφνιδίασε τη Γιουβέντους και κατάφερε να ανοίξει το σκορ μόλις στο 5ο λεπτό. Ο Τότι έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Ντε Ρόσι έκανε κάτι σαν πλασέ, ο Βιδάλ έπιασε αέρα προσπαθώντας να διώξει τη μπάλα κι έτσι έγινε το 1-0.
Το πρώτο τέταρτο του δευτέρου μέρους τα είχε όλα. Η Γιουβέντους είχε την υπεροχή και κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια στο 61' ο Βιδάλ έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Εστιγκαρίμπια γύρισε τη μπάλα στην μικρή περιοχή και ο Κιελίνι με κεφαλιά νίκησε τον Στεκέλενμπουργκ.
Η Ρόμα με τη σέντρα βγήκε μπροστά και ο Λαμέλα κέρδισε πέναλτι από τον Βιδάλ, μετά και από τραγικό λάθος της άμυνας των «μπιανκονέρι». Ο Τότι ανέλαβε να το εκτελέσει, αλλά ο Μπουφόν έδειξε τη μεγάλη του κλάση και απέκρουσε εντυπωσιακά στη δεξιά του γωνία.
Από εκεί και πέρα το ματς απέκτησε πολύ καλό ρυθμό με τις δύο ομάδες να έχουν καλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Σημαντικότερη φάση το πλασέ του Βιδάλ στο 81' μέσα από την περιοχή, με τη μπάλα να καταλήγει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων, όπως και το σουτ του Τζιακερίνι τρία λεπτά αργότερα, το οποίο μπλόκαρε ο Στεκέλενμπουργκ.
Στο 88ο λεπτό ο Ολλανδός απέκρουσε εντυπωσιακά με τα πόδια το κοντινό πλασέ του Κουαλιαρέλα.
Πηγή: aek365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: