Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Ο καλύτερος προπονητής της Superleague!!

Αν πατούσαμε το pause στην 13η αγωνιστική και έπρεπε να ψηφίσουμε τον προπονητή της Superleague τους περισσότερους πόντους θα έπρεπε να μαζέψει ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Γράφει ο Βασίλης Σαμπράκος.

Ο καλύτερος προπονητής της Superleague
Όχι μόνο επειδή παρουσιάζει την καλύτερη Ξάνθη που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια, αλλά και διότι το κάνει με πιτσιρικάδες Ελληνες, δηλαδή με μια συνταγή χαμηλού κόστους και μεγάλης προοπτικής.
Αυτό που κάνει, ως στιγμής, ο Ουζουνίδης είναι βαρύτερο από αυτό που κάνουν οι πέντε συνάδελφοί του που έχουν τις ομάδες τους ψηλότερα από την Ξάνθη στον βαθμολογικό πίνακα. Διότι όλες οι άλλες ομάδες έχουν μεγαλύτερο κόστος λειτουργίας από την Ξάνθη, αλλά και μικρότερο αριθμό Ελλήνων πιτσιρικάδων, δηλαδή μικρότερο βαθμό στο team building για τα επόμενα χρόνια.
Αυτό που κάνει ο Ουζουνίδης παίρνει μεγαλύτερο βαθμό από αυτό που κάνει ο Νίκος Αναστόπουλος στον ΟΦΗ, κυρίως επειδή το ποδόσφαιρο της Ξάνθης είναι πιο δημιουργικό και ελκυστικό, αλλά και πιο ελπιδοφόρο, για τους λόγους που εξήγησα παραπάνω.
Στην ελληνική πραγματικότητα όμως μιας χώρας που κρίνει μόνο από τα αποτελέσματα και θαμπώνεται μόνο από τα μεγάλα ονόματα, ο Ουζουνίδης δεν θα κέρδιζε την ψηφοφορία. Και αυτό θα συνέβαινε για ακόμη έναν λόγο: Στα 43 του, δεν σκοπεύει να αλλάξει και να φροντίσει παραπάνω τις δημόσιες σχέσεις του. Δεν θα εξελιχθεί ποτέ λοιπόν σε προπονητή των δημοσιογράφων και των media.
Πηγή: theinsiders.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: