Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

"Ο Χόι είμαι, όχι ο Φόι!"

Με χιούμορ αντιμετώπισε ο Βρετανός χρυσός Ολυμπιονίκης της ποδηλασίας, Σερ Κρις Χόι, τα υβριστικά μηνύματα των οπαδών της Τότεναμ στον λογαριασμό του στοTwitter! Οι εξαγριωμένοι οπαδοί των «spurs» μπέρδεψαν τον Χόι με τον... διαιτητή Κρις Φόι που τα έκανε μαντάρα στην ήττα της Τότεναμ από την Στόουκ με 2-1 την Κυριακή!
"Ο Χόι είμαι, όχι ο Φόι!"
Ο Αγγλος ρεφέρι ακύρωσε κανονικό γκολ του Αντεμπαγιόρ, δεν έδωσε τρία καθαρά πέναλτι στην Τότεναμ ενώ απέβαλε άδικα τον Καμπούλ στο 82'.
Ο Χάρι Ρέντναπ δήλωσε μετά το ματς πως ο Φόι «δεν σφύριζε τίποτα υπέρ μας», άποψη την οποία ενστερνίστηκαν αρκετοί οπαδοί της λονδρέζικης ομάδας οι οποίοι «στόλισαν» με διάφορους χαρακτηρισμούς και…ευχές τον ποδηλάτη!
Πάντως ο Χόι απάντησε με χιούμορ στο Twitter: «Για την ιστορία 1) Δεν χρειάζομαι γυαλιά 2) δεν κάνω διπλή ζωή ως Αγγλος διαιτητής της Premier League. Aυτός είναι ο Κρις Φόι.
Ακόμα μου έρχονται ορισμένα μάλλον διασκεδαστικά μηνύματα από τους οπαδούς των spurs. To καλό της υπόθεσης είναι πως έμαθα μερικές καινούργιες λέξεις με τέσσερα γράμματα σήμερα. FoynotHoy»!
Πηγή: sentra-goal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: