Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

"Πάντα με συγκίνηση στο Βικελίδης"

Άρης και Παναιτωλικός συνδέονται μέσω αρκετών προσώπων που βρίσκονται στην ομάδα του Αγρινίου και κατά το παρελθόν πέρασαν από τον Άρη. Ένα από αυτά είναι ο προπονητής του Παναιτωλικού, Μπάμπης Τεννές.

"Πάντα με συγκίνηση στο Βικελίδης"
Ο πολύπειρος Έλληνας προπονητής θα επισκεφτεί ξανά το "Κλεάνθης Βικελίδης". Δεν θα είναι η πρώτη του φορά βέβαια από τότε που κάθισε στον πάγκο του Άρη, ωστόσο, όπως δήλωσε ο ίδιος μιλώντας στο "AllAboutAris.com" πάντα τα συναισθήματα είναι έντονα:
"Πάντα υπάρχει μία ιδιαίτερη συγκίνηση και μία ευχαρίστηση όταν έρχομαι σ’ αυτό το γήπεδο. Θεωρώ ότι είναι μία από τις πιο καλές έδρες του ελληνικού πρωταθλήματος", είπε χαρακτηριστικά.
Η πιο μεγάλη επιστροφή βέβαια στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα είναι αυτή του Άγγελου Χαριστέα. «Ακόμα δεν έχουμε συζητήσει κάτι με τον Άγγελο. Πράγματι είναι η πρώτη φορά γι’ αυτόν που θα αγωνιστεί αντίπαλος του ΑΡΗ και σίγουρα θα είναι κάτι ιδιαίτερο για τον ίδιο», σχολίασε ο Τεννές.

Αναφερόμενος σε πιο αγωνιστικά θέματα και το παιχνίδι των δύο ομάδων στην προσεχή αγωνιστική, τόνισε: «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο ΑΡΗΣ είναι μία μεγάλη ομάδα. Βέβαια φέτος δεν έχει την πορεία που ήλπιζαν οι φίλοι του αλλά δεν παύει να είναι μία ομάδα που έχει και πολύ καλό ρόστερ και πολύ ποιοτικούς παίκτες. Θα είναι σίγουρα ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι».

Ερωτηθείς για το ρόλο που μπορεί να παίξει στην εξέλιξη του παιχνιδιού η πίεση που υπάρχει στον ΑΡΗ μετά την ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης, ο Τεννές δήλωσε: «Μπορεί να αποβεί καλό για εμάς, μπορεί και όχι. Το άγχος και η πίεση μπορεί να κάνεις τους παίκτες του ΑΡΗ να παίξουν καλύτερα και πιο συγκεντρωμένα».

Όσο για τα στοιχεία που θα πρέπει να έχει ο Παναιτωλικός, για να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα, ο προπονητής του είπε: «Ο Παναιτωλικός θα πρέπει να παίξει με θράσος και με πάθος, γιατί θα είναι ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Η ομάδα έχει τις δυνατότητες και το έχει δείξει. Έχει και την ψυχολογία, γιατί προερχόμαστε από νίκη αλλά δεν είναι αρκετή από μόνη της».
πηγή:allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: