Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Πάει Νιόν, δίνει και συνέντευξη...!!

Σε δηλώσεις του στο PAOK Web TV ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος αναφέρθηκε και στο επίμαχο θέμα με τις συνεντεύξεις Τύπου.
Πάει Νιόν, δίνει και συνέντευξη...
Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίστηκε ο κ. Κυριάκος, ο Θοδωρής Ζαγοράκης θα μιλήσει οριστικά την Τρίτη 20 του μηνός, στη συνέντευξη Τύπου που όλοι περιμένουν από τα τέλη Σεπτέμβρη. Από τα όσα ειπώθηκαν, για τους λόγους δηλαδή που ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ μετέφερε την συνέντευξη στη συγκεκριμένη ημερομηνία, προέκυψε και η δεύτερη είδηση.
Αρχικά, η σκέψη ήταν να γίνει αυτή τη Παρασκευή, όμως ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ αποφάσισε να εκπροσωπήσει την ομάδα στη κλήρωση για τους 32 του Γιουρόπα λιγκ που θα γίνει στη Νιόν τη συγκεκριμένη μέρα.
Είναι η πρώτη φορά μάλιστα, που ο Θοδωρής Ζαγοράκης θα εκπροσωπήσει τον ΠΑΟΚ σε τέτοια εκδήλωση και ο λόγος είναι προφανής, αφού στους κύκλους της ΟΥΕΦΑ χαίρει ιδιαίτερης εκτίμησης.
Τέλος, η συνέντευξη του Ζήση Βρύζα και του Παντελή Κωνσταντινίδη, θα γίνει 22 ή 23 του μηνός, δύο με τρεις μέρες πιο μετά από αυτή του προέδρου και αφού έχει ολοκληρωθεί ο αγώνας κυπέλλου εναντίον του Εθνικού Αστέρα.
Πηγή: paok24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: