Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Έγινε ρεζίλι για δύο πίτσες...!!

Παρόλο που ο Νίκλας Μπέντνερ κερδίζει κάθε χρόνο αρκετά εκατομμύρια ευρώ, το περασμένο σαββατοκύριακο αναγκάστηκε να κάνει… έρανο ώστε να πληρώσει μια πίτσα!
Έγινε ρεζίλι για δύο πίτσες...
Ο Δανός φορ της Σάντερλαντ σύμφωνα με την «ekstrabladet.dk» ενώ επέστρεφε σπίτι του μαζί με την κοπέλα του μετά από βραδινή έξοδο, πείνασε και αποφάσισε να κάνει μια στάση και να παραγγείλει δύο πίτσες.
Αφησε το ταξί που επέβαινε και έκανε την παραγγελία του σε κατάστημα γνωστής πιτσαρίας. Ωστόσο για κακή του τύχη η πιστωτική του κάρτα είχε πρόβλημα με αποτέλεσμα να μην μπορεί να πληρώσει! Ο Μπέντνερ μάλλον... ελαφρώς μεθυσμένος άρχισε να απειλεί το προσωπικό της πιτσαρίας, λέγοντας τους «Ξέρετε ποιος είμαι εγώ; Μπορώ να αγοράσω ολόκληρη την πιτσαρία σας!».
«Ηταν αλαζόνας και συμπεριφερόταν σαν να του ανήκει όλος ο πλανήτης. Ολοι οι πελάτες στο εστιατόριο κοιταζόντουσαν σοκαρισμένοι και κουνούσαν τα κεφαλιά τους με τα καμώματα του. Εμείς του είπαμε πως δεν μας ενδιαφέρει ποιος είναι, εάν δεν έχει λεφτά δεν μπορεί να πάρει τις πίτσες», δήλωσε ένας υπάλληλος του μαγαζιού.
Τελικά και αφού ο Μπέντνερ άρχισε να παρακαλά τους πελάτες να του δώσουν τα λεφτά για τις πίτσες, δύο 23χρόνες κοπέλες τον λυπήθηκαν και πλήρωσαν τα 16 ευρώ που στοίχιζαν οι πίτσες. Ο Δανός άσος εκνευρισμένος αποχώρησε με το ταξί που τον περίμενε…
Πηγή: sentra-goal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: