Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Κάποτε θα `χανε...!!

Η Μάντσεστερ Σίτι γνώρισε την πρώτη της φετινή ήττα μέσα στο «Στάμφορντ Μπριτζ» με 2-1 από την Τσέλσι κι έτσι η συμπολίτισσα Γιουνάιτεντ την πλησίασε στους 2 βαθμούς
Κάποτε θα `χανε...
Μόλις στο 2`ο Αγκουέρο με καταπληκτική κάθετη μπαλιά βρήκε τον Μπαλοτέλι, ο οποίο απέφυγε τον Τέρι και στη συνέχεια τον Τσεχ και πλάσαρε προ κενής εστίας, κάνοντας το 1-0.
Σταδιακά η Τσέλσι ανέβασε την απόδοσή της και κατάφερε να ισοφαρίσει το σκορ στο 34ο λεπτό. Ο Στάριντζ μπήκε από δεξιά και γύρισε τη μπάλα στη μικρή περιοχή, απ' όπου ο Μεϊρέλες έκανε το 1-1 με κοντινό πλασέ.
Η Τσέλσι μπήκε καλύτερα στο δεύτερο μέρος, αλλά γενικά το ματς ήταν πολύ σκληρό και χωρίς ρυθμό. Στο 57ο λεπτό μάλιστα η Σίτι έμεινε με 10 παίκτες, καθώς ο Κλισί ανέτρεψε τον Ντρογκμπά και αντίκρισε τη 2η κίτρινη κάρτα.
Από εκεί και πέρα η Τσέλσι πίεσε, χωρίς όμως να έχει τη μεγάλη φάση. Την άμυνα όμως της Σίτι ξεκλείδωσε ο Λέσκοτ, ο οποίος στο 81' έκοψε με το χέρι τη σέντρα του Στάριντζ και ο Λάμπαρντ από τα 11μέτρα έκανε το 2-1 κι έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.
Πηγή: aek365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: