Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Ένας μήνας… μια χρονιά!!

Επτά ματς φωτιά και ελάχιστα περιθώρια απωλειών για τον ΑΡΗ τις επόμενες 30 μέρες.

Ένας μήνας… μια χρονιά
Για τους λόγους της φετινής αγωνιστικής μετριότητας έχουμε ως AllAboutaris αναφερθεί ουκ ολίγες φορές. Η ουσία πλέον για τον ΑΡΗ είναι ότι έχει μείνει εννιά βαθμούς πίσω από την προνομιούχο 5η θέση που οδηγεί στα πλει-οφ και άρα στην Ευρώπη, που είναι και ο μίνιμουμ φετινός στόχος, καθιστώντας απαγορευτική την οποιαδήποτε απώλεια βαθμών από εδώ και πέρα.
Για την ομάδα του Μίχαλ Πρόμπιερζ ξεκινά από την Κυριακή ένας μήνας με επτά παιχνίδια στα οποία οι κίτρινοι θα παίξουν σχεδόν όλη τη χρονιά αφού την άλλη εβδομάδα ξεκινούν και οι υποχρεώσεις στο Κύπελλο με τον αγώνα στην Κομοτηνή. Ο ΑΡΗΣ από την Κυριακή αρχίζει να ανεβαίνει ένα αγωνιστικό Γολγοθά κόντρα στον Παναιτωλικό στο Βικελίδης. Την Πέμπτη (22/12) θα παίξει με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή σε νοκ άουτ παιχνίδι για το κύπελλο, στις 28/12 θα υποδεχθεί την Δόξα στην πρώτη εμβόλιμη αγωνιστική και θα κάνει… ποδαρικό στο 2012 στην Κέρκυρα στις 4/1. Τέσσερις ημέρες αργότερα (8/1) θα υποδεχθεί τα Γιάννινα, στις 15/1 θα παίξει στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο και μόλις τρεις μέρες μετά θα δώσει το δεύτερο εξ αναβολής παιχνίδι του με τον Λεβαδειακό εκτός (18/1).
Σε διάστημα δηλαδή ενός μήνας ο ΑΡΗΣ θα δώσει επτά παιχνίδια που θα καθορίσουν την τύχη του φέτος και ή θα τον φέρουν ξανά κοντά στην 5άδα ή θα τον αναγκάσει να αναπροσαρμόσει τους στόχους του.
  πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: