Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

Τέλος και επίσημα από τη Λευκάδα ο Ζιάγκος!

Το κακό ξεκίνημα της Δόξας στη φετινή Α2 «πλήρωσε» ο Βαγγέλης Ζιάγκος, με την ομάδα της Λευκάδας να ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας τους.

Τέλος και επίσημα από τη Λευκάδα ο Ζιάγκος
Παρελθόν από τον πάγκο της Δόξας αποτελεί ο Βαγγέλης Ζιάγκος, ο οποίος πλήρωσε το… μάρμαρο για το κακό ξεκίνημα της ομάδας από τη Λευκάδα στο φετινό πρωτάθλημα της Α2, όπου σε τρεις αγωνιστικές μετρά μόλις μία νίκη. Φαβορί για τον αντικαταστάτη του είναι ο Φώτης Τακιανός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση του σωματείου ανακοινώνει ότι έληξε η συνεργασία με τον προπονητή Βαγγέλη Ζιάγκο. Τον ευχαριστεί για τη συνεργασία και του εύχεται κάθε επιτυχία».

«Άγκυρα» στην Τσέλσι ο Ραμίρες!!


Νέο συμβόλαιο με την Τσέλσι υπέγραψε το «πολυεργαλείο», Ραμίρες, ο οποίος δεν έκρυψε την χαρά του γι' αυτή την εξέλιξη.

«Άγκυρα» στην Τσέλσι ο Ραμίρες!
Δεν το κουνάει απ' το Λονδίνο και την Τσέλσι ο Ραμίρες. Οι μπλε ανακοίνωσαν την επέκταση της συνεργασίας τους με τον Βραζιλιάνο αμυντικό-χαφ ως το 2019. Ο 28χρονος άσος ανήκει στην ομάδα του Μουρίνιο απ' το 2010 (όταν έφυγε από την Μπενφίκα) και φυσικά αποτελεί την... ραχοκοκαλιά στον άξονα.

Κάτι που αποδεικνύεται και απ' το γεγονός πως μέχρι σήμερα μετρά 241 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις με την Τσέλσι. «Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα νέο συμβόλαιο. Εγώ και η οικογένειά μου είμαστε μια χαρά στο Λονδίνο και τα προηγούμενα πέντε χρόνια ο σύλλογος έχει σηκώσει από τουλάχιστον μια φορά κάθε τρόπαιο που έχει διεκδικήσει. Ελπίζω να συμμετάσχω κι εγώ σε μελλοντικές επιτυχίες για τα επόμενα τέσσερα χρόνια», είπε ο Ράμιρες, εμφανώς ενθουσιασμός για την εξέλιξη της καριέρας του. *Πηγή: sport-fm.gr*

«Κάλπασε» στην Ελευσίνα!! (video)

Σαν σίφουνας πέρασε η Λάρισα από την έδρα του Πανελευσινιακού (4-1) και ισοβαθμεί με την ΑΕΚ στην πρώτη θέση του 7ου ομίλου του Κυπέλλου. Αστόχησαν σε πέναλτι οι «βυσσινί».

«Κάλπασε» στην Ελευσίνα (video)
Μια… χαψιά έκανε τον Πανελευσινιακό η Λάρισα στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του έβδομου ομίλου του Κυπέλλου, καθώς έφυγε με το υπέρ της 4-1 από την έδρα του και με τους τρεις βαθμούς που έχει συνεχίζει… αγκαζέ με την ΑΕΚ, που χθες επικράτησε 1-0 της Skoda Ξάνθης.

Βαθμολογία 7ου ομίλου
Λάρισα 3
ΑΕΚ 3
Skoda Ξάνθη 0
Πανελευσινιακός 0

Η 1η αγωνιστική του 7ου ομίλου

Skoda Ξάνθη-ΑΕΚ 0-1
(51' Κρισάντους)

Πανελευσινιακός-Λάρισα 1-4
(48', Κακαράς-22' Κρητικός, 46', 78' Καπός, 60' Σουλιώτης)

Επόμενη αγωνιστική

Λάρισα-Skoda Ξάνθη
ΑΕΚ-Πανελευσινιακός

Δύο γκολ σημείωσε ο Καπός (46’, 78’), από ένα Κρητικός (22’) ο οποίος άνοιξε το σκορ με «φωτοβολίδα» από τα 20 περίπου μέτρα και Σουλιώτης (60’), ενώ ο Κακαράς μείωσε στο 48’ σε 2-1 δίνοντας νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση, αλλά όχι για πολύ. Το 4-1 θα μπορούσε να είχε γίνει ακόμη νωρίτερα και όχι στο 78ο λεπτό, διότι δέκα λεπτά νωρίτερα ο Στεργιώτης απέκρουσε πέναλτι του Μπόγοβιτς. Το κέρδισε ο Ροβίθης, με τον Ταμπάκη να βρίσκει την μπάλα και με τα δύο χέρια (αρχικά με το δεξί και στη συνέχεια με το αριστερό).




*Πηγή: sport-fm.gr*

«Όσο καταρρέουν αγωνιστικά, τόσο ο πανικός τους θα μεγαλώνει»

Με καυστικό τρόπο σχολίασαν στον Ολυμπιακό την ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Θεωρούν πως είναι προϊόν πανικού, λόγω αγωνιστικής κατάρρευσης.

«Όσο καταρρέουν αγωνιστικά, τόσο ο πανικός τους θα μεγαλώνει»

Αφού τη χαρακτήρισαν «γελοία», στην ομάδα του Πειραιά θεωρούν πως αυτή είναι προϊόν πανικού, λόγω αγωνιστικής κατάρρευσης.

Αναλυτικά η θέση των «ερυθρόλευκων»:

«Όσο οι συκοφάντες βλέπουν τη λάσπη τους να καταλήγει στο κενό και όσο καταρρέουν αγωνιστικά, τόσο ο πανικός τους θα μεγαλώνει και θα καταφεύγουν σε γελοίες ανακοινώσεις. Δεν θα μπούμε σε διάλογο με κάποιους για τους οποίους η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά».

Έμεινε ΗΠΑ ο Θανάσης Αντετοκούνμπο!!


Δεν εγκαταλείπει την προσπάθεια και θα συνεχίσει να παλεύει από… κοντά για το όνειρο του NBA ο Θανάσης Αντετοκούνμπο. Ο Έλληνας φόργουορντ υπέγραψε συμβόλαιο με την θυγατρική των Νικς.

Έμεινε ΗΠΑ ο Θανάσης Αντετοκούνμπο!
Πεισμωμένος να παλέψει από… κοντά για το όνειρο του NBA έδειξε ο Θανάσης Αντετοκούνμπο.

Ο αδερφός του άσου των Μπακς, που προ ημερών έμεινε ελεύθερος από τους Νικς, παρέμεινε στις ΗΠΑ και θα προσπαθήσει από εκεί για μια νέα ευκαιρία στον μαγικό κόσμο.

Πώς; Υπογράφοντας συμβόλαιο με την Ουέσττσεστερ Νικς του NBDL (θυγατρική των Νικς), εκεί όπου αγωνιζόταν και πέρσι. Έτσι, θα βρίσκεται «δίπλα στα πράγματα», προκειμένου να διεκδικήσει θέση και ρόλο σε οποιαδήποτε ομάδα NBA (απ' τη στιγμή που δεν δεσμεύεται με συμβόλαιο στους Νεοϋορκέζους)

Υπενθυμίζεται πως πέρσι ο Θανάσης, σε 47 παιχνίδια, είχε κατά μέσο όρο 13,9 πόντους και 6,1 ριμπάουντ, προσφέροντας μια γερή δόση του ταλέντου του.




 *Πηγή: sport-fm.gr*

Βασική «εθνική» σύνταξη 384 ευρώ προτείνει ο Κατρούγκαλος!!

Αυτό το ποσό «εγγυάται» το κράτος - Στα 384 ευρώ θα προστίθεται το ανταποδοτικό κομμάτι των ασφαλιστικών εισφορών που έχει καταβάλει ο κάθε ασφαλισμένος.

Βασική «εθνική» σύνταξη 384 ευρώ προτείνει ο Κατρούγκαλος

Αβέβαιο είναι ακόμα εάν οι επικουρικές συντάξεις θα συγχωνευτούν στο νέο Ενιαίο Ταμείο Ασφάλισης λόγω των αντιδράσεων εντός του κόμματος ή θα παραμείνουν ως ξεχωριστό κομμάτι. Ο κ . Κατρούγκαλος πρότεινε εναλλακτικά τη διάσωση της αυτονομίας των επικουρικών ταμείων μέσω της αύξησης των εργοδοτικών εισφορών προκειμένου να μην ενσωματωθούν οι επικουρικές συντάξεις στις κύριες.

Σχετικά με την υπό επεξεργασία ασφαλιστική μεταρρύθμιση η οποία περιλαμβάνει και μειώσεις συντάξεων ( ενδεχομένως και κάτω από τα 1000 ευρώ) ο Γιώργος Κατρούγκαλος αναμένεται να επισημάνει ότι θα ισχύσουν διαφορετικοί συντελεστές και ποσοστά αναπλήρωσης για να μην αδικηθούν όσοι δούλεψαν πολλά χρόνια αλλά και για να προστατευτούν οι χαμηλές συντάξεις.
Σε περίπτωση που μειωθούν και οι μικρές συντάξεις με τον επανυπολογισμό ειδικά γι' αυτές θα μείνει ως προσωπική διαφορά αυτό το οποίο καταβάλλεται.

Πηγή: protothema.gr

«Μπήκαν» Καμπιάσο και Ντουρμάζ!!

Στη διάθεση του Μάρκο Σίλβα για το ματς του Ολυμπιακού με τη Βέροια τέθηκαν οι Εστέμπαν Καμπιάσο και Τζίμι Ντουρμάζ. Θεραπεία ξεκίνησε ο Τσόρι, ο οποίος υπέστη μία ελαφριά θλάση.

«Μπήκαν» Καμπιάσο και Ντουρμάζ!
Δύο πολύ ευχάριστα νέα είχε ο Μάρκο Σίλβα την Πέμπτη (29/10). Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε την προετοιμασία του για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι στη Βέροια και ο Πορτογάλος τεχνικός είδε τόσο τον Εστέμπαν Καμπιάσο, όσο και τον Τζίμι Ντουρμάζ να γυμνάζονται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα και να είναι διαθέσιμοι.

Όσον αφορά τώρα στο ιατρικό… δελτίο των «ερυθρόλευκων». Ο Τσόρι αποκόμισε μία ελαφριά θλάση από το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Πλατανιά και έτσι ξεκίνησε άμεσα θεραπεία, ενώ ο Δημήτρης Κολοβός πονάει ακόμη στον ώμο, ωστόσο είναι πολύ πιθανό να «μπει» ξανά σε φουλ πρόγραμμα μέσα στις επόμενες δύο με τρεις ημέρες. Τέλος, ο Νταβίντ Φουστέρ ακολούθησε ατομικό, όμως σιγά σιγά ανεβάζει στροφές.

Από ‘κει και πέρα, όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στους Κρητικούς έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι έριξαν το βάρος στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, την κατοχή, την καλή κυκλοφορία μπάλας και ολοκλήρωσαν με «τελειώματα» στην εστία.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας θα πραγματοποιήσουν την τελευταία τους προπόνηση το πρωί της Παρασκευής (30/10) και στη συνέχεια η αποστολή θα αναχωρήσει για την πρωτεύουσα της Ημαθίας. *Πηγή: sport-fm.gr*

Τέλος ο Χριστοδούλου από την Κύπρο!

Παρελθόν αποτελεί ο Πάμπος Χριστοδούλου από την Εθνική Κύπρου, καθώς δεν τα βρήκε στις συζητήσεις που είχε για ανανέωση της συνεργασίας του, ενώ πρόσφατα έγινε λόγος για ενδιαφέρον από Ελλάδα.

Τέλος ο Χριστοδούλου από την Κύπρο
Δεν θα συνεχίσει στην Εθνική Κύπρου ο τεχνικός, Πάμπος Χριστοδούλου, παρά την πολύ καλή πορεία της ομάδας στα προκριματικά του Euro 2016. Ο λόγος φυσικά δεν είναι η αγωνιστικός, αλλά οι δύο πλευρές δεν τα βρήκαν στις συζητήσεις που είχαν για ανανέωση της συνεργασίας τους και όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση: «χωρίζουν άκρως φιλικά και μέσα σε αυτό το κλίμα έγινε και η σημερινή συνάντηση».

Πρόσφατα, είχε αναφέρει το γραφείο Τύπου του 48χρονου προπονητή ότι υπάρχει ενδιαφέρον από ελληνική ομάδα που έχει μεγάλη ιστορία. Κυκλοφόρησε η φήμη για την ΑΕΚ (ανέλαβε ο Πογέτ), που έβγαλε διάψευση και τον Ηρακλή, ενώ «τρίζει» η καρέκλα του Νίκου Παπαδόπουλου.

Η ανακοίνωση

Πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση αντιπροσωπείας της ΚΟΠ αποτελούμενης από τον Πρόεδρο κ. Κωστάκη Κουτσοκούμνη, τον Αναπληρωτή Πρόεδρο κ. Γιώργο Κούμα και τον Α΄ Αντιπρόεδρο και Πρόεδρο της Επιτροπής Εθνικών Ομάδων κ. Χάρη Λοϊζιδή με τον Ομοσπονδιακό προπονητή Πάμπο Χριστοδούλου και τον εκπρόσωπο του κ. Πασχάλη Παπαδόπουλο.

Θέμα της συνάντησης ήταν η συζήτηση της ανανέωσης της συνεργασίας της ΚΟΠ με τον κ. Χριστοδούλου.

Κατά τη συνάντηση, έγινε από πλευράς ΚΟΠ οικονομική πρόταση στην πλευρά του κ. Χριστοδούλου για ανανέωση του συμβολαίου του, η οποία όμως δεν έγινε αποδεχτή.

Ως εκτούτου, η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών δεν πρόκειται να ανανεωθεί.

Οι δύο πλευρές χωρίζουν άκρως φιλικά και μέσα σε αυτό το κλίμα έγινε και η σημερινή συνάντηση.

Η ΚΟΠ επιθυμεί να ευχαριστήσει τον κ. Χριστοδούλου για τα όσα πρόσφερε στην Εθνική μας ομάδα από τον Ιανουάριο του 2014 οπό όταν και ανέλαβε τη θέση του Ομοσπονδιακού προπονητή. Επιθυμεί επίσης να του ευχηθεί καλή συνέχεια και καλές επιτυχίες στην προπονητική του καριέρα.

«Φαινόμενο» και στα 39!! (video)

Τι κι αν έχει αρκετά κιλά παραπάνω; Ο Ρονάλντο (το φαινόμενο) μπορεί ακόμη και στα 39 του να... γλεντήσει με κάθε πιθανό κι απίθανο τρόπο οποιονδήποτε βρεθεί στον διάβα του!

«Φαινόμενο» και στα 39! (video)













*Πηγή: sport-fm.gr*

Η κορυφαία ενδεκάδα του Φάμπρεγας!! (pic)

Πόσους παίκτες της Τσέλσι έχει συμπεριλάβει στην κορυφαία του ενδεκάδα (με εν ενεργεία παίκτες) ο Σεσκ Φάμπρεγας; Πόσους πρώην συμπαίκτες; Δείτε τις επιλογές του!

Η κορυφαία ενδεκάδα του Φάμπρεγας (pic)
Αν μη τι άλλο παρουσιάζει ενδιαφέρον όταν κάποιος παίκτης αποφασίζει να φτιάξει την καλύτερη ενδεκάδα. Είτε λόγω των επιλογών που κάνει, είτε αυτών που δεν κάνει...

Ο Σεσκ Φάμπρεγας είναι ο τελευταίος που κλήθηκε να περάσει αυτή τη «δοκιμασία» (με εν ενεργεία ποδοσφαιριστές) και σχημάτισε το... δικό του 4-3-3, με τον ίδιο φυσικά να 'ναι παρών!

Κάτω από την εστία τοποθέτησε τον Κουρτουά (συμπαίκτης του), δεξί μπακ έβαλε τον Αθπιλικουέτα (συμπαίκτης του εξίσου στην Τσέλσι), αριστερό τον Αλάμπα (Μπάγερν Μονάχου) και δίδυμο στο κέντρο της άμυνας τους Μαρκίνιος και Πικέ!

Στην τριάδα του άξονα -πέραν του εαυτού του- έχει επιλέξει τους Πογκμπά (Γιουβέντους) και Βεράτι (Παρί Σεν Ζερμέν), ενώ στην επίθεση πέραν του... δικού του Αζάρ, έχει τους Λιονέλ Μέσι και Σουάρες, με τον Αργεντινό να 'χει συνεργαστεί και στην Μπαρτσελόνα (όχι ότι φυσικά αν δεν είχαν, δεν θα τον είχε μέσα στην κορυφαία ενδεκάδα...).

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

«Πόρτα» σε Φαλκάο!


Όπως και η ομάδα του η Τσέλσι, έτσι και ο Ρανταμέλ Φαλκάο διανύει πολύ άσχημη περίοδο. Τελευταίο «χτύπημα» για τον Κολομβιανό επιθετικό η «πόρτα» που έριξε η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.

«Πόρτα» σε Φαλκάο
Καμία διάθεση δεν έχει να κινηθεί για την απόκτηση του Ρανταμέλ Φαλκάο η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, όπως ξεκαθάρισε ο Αντρές Βίλας-Μπόας.

Ο Πορτογάλος προπονητής διέψευσε κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να βρίσκεται σε συζητήσεις και ξεκαθάρισε την κατάσταση για τον Κολομβιανό επιθετικό που μετά το σοβαρό τραυματισμό του μοιάζει με σκιά του εαυτού του.

«Δεν έχω κάνει καμία κουβέντα με τον Μουρίνιο. Ο ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στην Τσέλσι με τη μορφή δανεισμού από τη Μονακό. Είναι αλήθεια πως ενδιαφερθήκαμε γι’ αυτόν το καλοκαίρι, αλλά πια δεν υπάρχει τέτοιο θέμα, άλλωστε οι κανονισμοί στη Ρωσία επιτρέπουν την ύπαρξη έξι ξένων το πολύ σε κάθε ομάδα», τόνισε ο Βίλας-Μπόας. *Πηγή: sport-fm.gr*

«Ξινή» η νίκη της ΑΕΚ για Σαρικόπουλο!!

Χάνει –λόγω τραυματισμού- το προσεχές ματς της ΑΕΚ με τον Κόροιβο ο Ζήσης Σαρικόπουλος.

«Ξινή» η νίκη της ΑΕΚ για Σαρικόπουλο
Δεν ήταν όλα ρόδινα για τον Ζήση Σαρικόπουλο στη χθεσινή μεγάλη νίκη της ΑΕΚ επί της Νίζνι. Ο Έλληνας σέντερ τραυματίστηκε απέναντι στους Ρώσους κι όπως έδειξαν οι εξετάσεις που υποβλήθηκε, έχει υποστεί θλάση ελαφριάς μορφής στο αριστερό πόδι.

Κάτι που πρακτικά σημαίνει πως θα λείψει από το προσεχές ματς της Ένωσης με τον ανεβασμένο Κόροιβο, στην Αμαλιάδα, με τον Ντράγκαν Σάκοτα να μην έχει μέχρι σήμερα έστω μια φορά όλο το ρόστερ στη διάθεσή του.

Υπενθυμίζεται πως χθες ο γιος του, Ντούσαν δεν έπαιξε κόντρα στη Νίζνι, λόγω της ταλαιπωρίας που πέρασε με την ίωση και λογικά θα επανεμφανιστεί το σαββατοκύριακο στην Α1. *Πηγή: sport-fm.gr*

Διπλό πλήγμα στην Άρσεναλ!!

Όλα στραβά πάνε της Άρσεναλ αυτή την εβδομάδα, καθώς μετά τον αποκλεισμό από την Σέφιλντ Γουένσντεϊ στο Λιγκ Καπ, θα στερηθεί τους Γουόλκοτ και Τσάμπερλεϊν για τις επόμενες τρεις εβδομάδες!

Διπλό πλήγμα στην Άρσεναλ!
Μαύρη… εβδομάδα διανύει η Άρσεναλ! Την Τρίτη (27/10) οι «κανονιέρηδες» αποκλείστηκαν από τη συνέχεια του Λιγκ Καπ, ύστερα από το 3-0 της Σέφιλντ Γουένσντεϊ και παράλληλα στο συγκεκριμένο ματς «έχασαν» τους Θίο Γουόλκοτ και Όξλεϊντ Τσάμπερλεϊν, καθώς αμφότεροι αποχώρησαν τραυματίες.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τις ιατρικές εξετάσεις που υποβλήθηκαν αναμένεται να μείνουν εκτός αγωνιστικής δράσης για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες.

Αυτό σημαίνει πως θα χάσουν σίγουρα τα ματς κόντρα σε Σουόνσι και Τότεναμ για την Πρέμιερ Λιγκ, αλλά και το πολύ σημαντικό παιχνίδι στο Μόναχο κόντρα στην Μπάγερν, για το Champions League! *Πηγή: sport-fm.gr*

«Οι επίδοξοι Γκέμπελς του Ολυμπιακού»

Θέση για τα όσα γράφτηκαν για τον Μάικλ Εσιέν και τον δήθεν… τραυματισμό του, πήρε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

«Οι επίδοξοι Γκέμπελς του Ολυμπιακού»
Από χθες σας είχαμε γράψει ότι τα όσα είδαν χθες το φως της δημοσιότητας για νέο τραυματισμό του Μάικλ Εσιέν, δεν ισχύουν. Καμία θλάση, καμία επίσκεψη σε νοσοκομείο, κανένας νέος τραυματισμός.

Από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός κάνουν λόγο για προπαγάνδα από… επίδοξους Γκέμπελς του Ολυμπιακού! Χαρακτηριστικά, τονίζουν:

«Όσον αφορά στην προπαγάνδα των επίδοξων Γκέμπελς του Ολυμπιακού και των μονίμως πρόθυμων παπαγάλων με τις έγκυρες πληροφορίες που… ευαγγελίζονται ότι έχουν, ας αφήσουν ήσυχους τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού και ας ασχοληθούν έστω μια φορά να πληροφορήσουν τον κόσμο τι συμβαίνει με τους πολυτραυματίες της δικής τους ομάδας». *Πηγή: sport-fm.gr*

Νέος… τιμονιέρης στον Παναιγιάλειο!!

Ο Τζαναβάρας έφυγε, ο Μαραντάς ήρθε. Η ΠΑΕ Παναιγιάλειος ανακοίνωσε την πρόσληψη του δεύτερου στην τεχνική ηγεσία.

Νέος… τιμονιέρης στον Παναιγιάλειο
Μπήκε σε νέα εποχή ο Παναιγιάλειος. Η μελανόλευκη ΠΑΕ ανακοίνωσε την πρόσληψη του Γιώργου Μαραντά στον πάγκο, ο οποίος αντικαθιστά τον Παναγιώτη Τζαναβάρα, ο οποίος δε μπόρεσε να οδηγήσει σε επιτυχίες τον σύλλογο.

Ο νέος κόουτς των Αιγιωτών έχει διαπράξει σημαντική πορεία ως παίκτης, ενώ ως προπονητής τα τελευταία χρόνια έχει βρεθεί σε αρκετές ομάδες της Γ' Εθνικής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Γιώργο Μαραντά. Ο Ξανθιώτης τεχνικός υπέγραψε σήμερα το νέο του συμβόλαιο συνεργασίας, ύστερα από συμφωνία με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Αντώνη Ρέλλα.

Ο Γιώργος Μαραντάς γεννήθηκε στις 5 Αυγούστου 1973 στα Μάγγανα της Ξάνθης και εκεί πρωτοξεκίνησε ποδόσφαιρο στους μικρούς της Σκόντα Ξάνθης. Ως ποδοσφαιριστής έκανε καριέρα επί 17 χρόνια σε επαγγελματικό επίπεδο, παίζοντας ως αμυντικός χαφ.

Το 2004 ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα στην Δόξα Ξάνθης, όπου παρέμεινε για τέσσερα χρόνια. Έπειτα συνέχισε σε Αναγέννηση Σερρών και Λαμία, ενώ έχει συνεργαστεί και με Καβάλα, Φωκικό, Πανελευσινιακό, Παναχαϊκή, Ζάκυνθο και Ηρακλή Ψαχνών. Είναι κάτοχος του διπλώματος UEFA PRO, ενώ συχνά ταξιδεύει τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό, προκειμένου να παρακολουθήσει επιμορφωτικά σεμινάρια και εκπαιδευτικά προγράμματα της UEFA.

Η «πρώτη» του «μελανόλευκου» πλέον προπονητή, πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Δημοτικό Στάδιο του Αιγίου με το βλέμμα στραμμένο στο Κυριακάτικο παιχνίδι απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης, αυτή τη φορά στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Football League».

Ύποπτο για χειραγώγηση το Εργοτέλης-Χανιά!

Πειθαρχική δίωξη σε βάρος του Εργοτέλη και των Χανίων άσκησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας αφού θεωρήθηκε ύποπτο για χειραγώγηση το μεταξύ τους παιχνίδι πριν από ένα μήνα.

Ύποπτο για χειραγώγηση το Εργοτέλης-Χανιά

Σε βάρος των δύο ομάδων ασκήθηκε πειθαρχική δίωξη αφού το σύστημα ανίχνευσης στοιχηματικής απάτης διαπίστωσε ύποπτη κίνηση για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Για την ιστορία, αναφέρουμε πως νικήτρια είχε αναδειχθεί η ομάδα των Χανίων με σκορ 1-0. *Πηγή: sport-fm.gr*

Θέλει να πάει Λεωφόρο ο Πογέτ!!

«Φτιαγμένος» ήρθε στην ΑΕΚ ο Γκουστάβο Πογέτ! Ο νέος τεχνικός της Ένωσης ζήτησε απ’ τους ανθρώπους της ομάδας να την αναλάβει με το… καλημέρα, στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Θέλει να πάει Λεωφόρο ο Πογέτ!

Ο Γκουστάβο Πογέτ, λοιπόν, ζήτησε από τους ανθρώπους της Ένωσης να την αναλάβει άμεσα και να καθίσει στον πάγκο, στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ακόμα δεν είναι σίγουρο αν η επιθυμία του θα «ευδοκιμήσει», καθώς υπάρχουν κάποια διαδικαστικά θέματα που πρέπει να ξεπεραστούν.

Υπάρχει, όμως, αισιοδοξία πως αυτό θα συμβεί αμέσως μετά τις υπογραφές των συμβολαίων (είναι προγραμματισμένο για την Παρασκευή) και ο Ουρουγουανός θα κάνει ντεμπούτο στη Λεωφόρο.

Μια επιθυμία που όπως είναι φυσικό, δείχνει ότι ο Πογέτ είναι «διαβασμένος» για τη νέα του ομάδα, δεν φοβάται το… ρίσκο (αφού αν τελικά πάει Λεωφόρο αυτό θα γίνει με… 1,5 προπόνηση) και ήδη κάνει «γκελ» στον κόσμο! *Πηγή: sport-fm.gr*

Τους ξέρανε ο Λίτα!! (video)

Δείχνοντας μεγάλη ψυχή και με μια γκολάρα του Λίτα λίγο πριν το φινάλε ο ΑΟ Χανιά επικράτησε 2-1 του Ολυμπιακού Βόλου στη Μαγνησία, κάνοντας ανατροπή στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του Κυπέλλου.

Τους ξέρανε ο Λίτα! (video)
Μεγάλο «διπλό» (2-1) έκανε ο ΑΟ Χανιά στην πρώτη αγωνιστική του 3ου ομίλου του Κυπέλλου Ελλάδος επί του Ολυμπιακού Βόλου, φθάνοντας σε ανατροπή. Το σκορ άνοιξε ο Σκοπελίτης στο 44’, ισοφάρισε ο Σάντσερσον με σουτ από μακρινή απόσταση, ενώ ο Λίτα στο 90’ «κάρφωσε» με δυνατό-πανέμορφο σουτ τον Δασκαλάκη.

Βαθμολογία 3ου ομίλου
ΠΑΟΚ 3
ΑΟ Χανιά 3
Ολυμπιακός Βόλου 0
Πανθρακικός 0

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής
ΠΑΟΚ-Πανθρακικός 2-0
(72’ Πέλκας, 86’ Μακ)
Ολυμπιακός Βόλου-ΑΟ Χανιά 2-1
(44’ Σκοπελίτης-70’ Σάντερσον, 90’ Λίτα)

Επόμενη αγωνιστική (2η)
ΑΟ Χανιά-ΠΑΟΚ
Πανθρακικός-Ολυμπιακός Βόλου


Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν ξανά 18 ημέρες μετά την αναμέτρηση τους για την Football League (στο ίδιο γήπεδο), στην οποία οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν 1-0 με γκολ του Τσιάρα στο 76ο λεπτό.

Το σκηνικό έμοιαζε να κυλάει με τον ίδιο τρόπο έως το 70’ και φαινόταν ότι η ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου θα έφθανε στη νίκη εύκολα ή δύσκολα. Ο Φίλιππος Σκοπελίτης εκμεταλλεύτηκε την εκτέλεση πλαγίου του Μοράν από τα αριστερά, μπήκε στην περιοχή και έστειλε την μπάλα στο αριστερό παραθυράκι του Μπλάζιτς. Ακολούθησε έντονη διαμαρτυρία όλων των παικτών των φιλοξενούμενων που ήταν στον αγωνιστικό χώρο και του τεχνικού τιμ, καθώς θεωρούσαν ότι το πλάγιο εκτελέστηκε πολύ πιο μπροστά από το σημείο όπου βγήκε η μπάλα εκτός.

Είκοσι λεπτά περίπου πριν το τέλος ο Σάντερσον δοκίμασε το πόδι του, η μπάλα έσκασε στο έδαφος και κατέληξε στα δίχτυα της αντίπαλης εστίας. Ωστόσο, τα Χανιά δεν έφυγαν μόνο με έναν βαθμό από τον Βόλο, αν και αυτό δεν θα ήταν κακό αποτέλεσμα. Το μεταγραφικό «μπαμ» του καλοκαιριού για τους Κρητικούς έπιασε ένα πολύ δυνατό σουτ αρκετά μακριά από το τέρμα και ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού που ήταν και λίγο έξω από την εστία του δεν μπόρεσε να κάνει κάτι.




*Πηγή: sport-fm.gr*

Η πίτσα του Ρανιέρι!! (video)

Ως Ιταλός που σέβεται τον εαυτό του, ο Κλαούντιο Ρανιέρι κατέφυγε στην παραδοσιακή κουζίνα της πατρίδας του για να περιγράψει αυτό που συμβαίνει φέτος στη Λέστερ.

Η πίτσα του Ρανιέρι (video)
Με 19 βαθμούς μετά από 10 αγωνιστικές και στην 4η θέση της βαθμολογίας στην Premier League, η Λέστερ θα μπορούσε να παρομοιαστεί με «καλοκουρδισμένη μηχανή» ή κάτι τέτοιο.

Μιλώντας για την ομάδα που έχει κερδίσει φέτος τις εντυπώσεις στην Αγγλία, ο τεχνικός της Κλαούντιο Ρανιέρι προτίμησε άλλου τύπου παρομοίωση αντλώντας έμπνευση από την παραδοσιακή κουζίνα της πατρίδας του.

Σύμφωνα με τον Ιταλό προπονητή, λοιπόν, η ομάδα του μοιάζει με… πίτσα!

«Αυτό που κάνουμε εδώ είναι κάτι σαν πίτσα. Χρειαζόμαστε τα κατάλληλα υλικά για να πετύχεις. Το βασικό συστατικό είναι το ομαδικό πνεύμα. Το δεύτερο είναι οι παίκτες να περνάνε καλά στις προπονήσεις. Να δουλεύουν σκληρά, αλλά να το διασκεδάζουν κιόλας», δήλωσε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου ο Ρανιέρι, ο οποίος πρόσθεσε πως για να πετύχει η… συνταγή χρειάζεται και τύχη, όπως κάθε φαγητό θέλει το αλάτι του.

Σε ό,τι αφορά το ρόλο των οπαδών, ο Ιταλός ήταν γλαφυρός: «Οι οπαδοί είναι η τομάτα. Χωρίς αυτούς δεν υπάρχει πίτσα».

Ευτυχώς που δεν χρειάστηκε να απαντήσει σε ανάλογη ερώτηση την περίοδο που είχε τις τύχες της Εθνικής στα χέρια του, ένας θεός ξέρει τι απαίσιο φαγητό θα… ξεφούρνιζε!




*Πηγή: sport-fm.gr*

Νοκ άουτ ο Φεσένκο για Κουμπάν!

Τις υπηρεσίες του Κιρίλο Φεσένκο θα στερηθεί η Λοκομοτίβ Κουμπάν στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ζιελόνα Γκόρα, καθώς ο Ουκρανός σέντερ έχει ενοχλήσεις στην μέση.

Νοκ άουτ ο Φεσένκο για Κουμπάν
Μία σημαντική απουσία στη φροντ λάιν της θα έχει η Λοκομοτίβ Κουμπάν στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ζιελόνα Γκόρα.

Όπως έγινε γνωστό, ο Κιρίλο Φεσένκο νιώθει κάποιες ενοχλήσεις στη μέση και έτσι ο Γιώργος Μπαρτζώκας αποφάσισε να μην τον πάρει μαζί του στην Πολωνία.

Φέτος στην VTB League, ο 28χρονος σέντερ έχει κατά μέσο όρο 5,3 πόντους και 4,5 ριμπάουντ. *Πηγή: sport-fm.gr*

«Να παρέμβει η δικαιοσύνη για τον Ολυμπιακό»!

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με ανακοίνωσή της, τονίζει ότι είναι… ανέκδοτο να διαμαρτύρεται ο Ολυμπιακός για τη διαιτησία και αναφέρεται στη μέθοδο των non paper, καλώντας τη δικαιοσύνη να παρέμβει.

«Να παρέμβει η δικαιοσύνη για τον Ολυμπιακό»!
Θέση για τα όσα έχουν γίνει από χθες, σχετικά με τη διαμαρτυρία της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τη διαιτησία Κομίνη στο ματς Κυπέλλου με τον Πλατανιά, αλλά και το περίφημο ερυθρόλευκο non paper, για τον εν λόγω ρέφερι, πήρε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, που καλεί τη δικαιοσύνη να παρέμβει!

Η ανακοίνωση

Ο Ολυμπιακός διαμαρτύρεται για τη διαιτησία! Όσες φορές και αν γραφτεί, το ίδιο ανεκδοτολογικό φαίνεται. Στη δικογραφία της εγκληματικής οργάνωσης στο ποδόσφαιρο υπάρχουν καταγεγραμμένες συνομιλίες του ιδιοκτήτη της ομάδας του Πειραιά με υπαλλήλους της ΠΑΕ όπου περιγράφεται ο τρόπος που ασκείται μέσω των ΜΜΕ η πίεση προς τους διαιτητές προκειμένου να διαιτητεύσουν όπως επιθυμεί το… μεγάλο αφεντικό.

Για πολλοστή φορά χρησιμοποιήθηκε η ίδια μέθοδος, μέσω των περίφημων non paper, προκειμένου να επιτεθούν στο διαιτητή του αγώνα Κυπέλλου με τον Πλατανιά, προσπαθώντας παράλληλα να περάσουν ως άποψη ότι έπιασε τόπο ο εκβιασμός προς τους διαιτητές. Ήρθε η ώρα να παρέμβει η ελληνική Δικαιοσύνη σε τέτοιου είδους πρακτικές.

Άλλωστε είναι καταγεγραμμένα και δημοσιευμένα όλα όσα έκανε ο ιδιοκτήτης της ομάδας του Πειραιά όταν απαιτούσε -μέσω πακιστανικού τηλεφώνου- στον πρώην πρόεδρο της ΕΠΟ (αυτός είχε κινέζικο τηλέφωνο) να οριστούν συγκεκριμένοι διαιτητές σε συγκεκριμένα παιχνίδια, αλλά και όταν ζητούσε από το νομικό σύμβουλο της ΕΠΟ να απορριφθεί η έφεση του Τυρνάβου και να ληφθεί απόφαση υπέρ του Εθνικού Γαζώρου.

Στο συγκεκριμένο πεδίο είναι o μετρ του είδους. Αποτελεί, όμως, πρόκληση και βιασμό της κοινής λογικής να γίνονται τέτοιες αναφορές από τον Ολυμπιακό. Όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός «φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης».

Με 8.000 λίρες την βδομάδα μπορείς να νοικιάσεις την βίλα του Ρούνεϊ!! (pics)

Προς 8.000 λίρες την εβδομάδα ενοικιάζει την πολυτελέστατη βίλα του στα Μπαρμπέιντος ο Γουέιν Ρούνεϊ, όπως αναφέρει η Daily Star. Δείτε εικόνες από το «φτωχικό» του Άγγλου άσου της Μάν. Γιουνάιτεντ.

Με 8.000 λίρες την βδομάδα μπορείς να νοικιάσεις την βίλα του Ρούνεϊ (pics)
inner

inner

inner

inner

inner

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Τέλος ο Πασούτιν από τη Ρωσία!

Λίγο κράτησε η συνεργασία της εθνικής ομάδας της Ρωσίας με τον Εβγκένι Πασούτιν, καθώς ο 46χρονος προπονητής αρνήθηκε να παραμείνει στον πάγκο της.

Τέλος ο Πασούτιν από τη Ρωσία
Σε αναζήτηση άλλου προπονητή βρίσκεται η εθνική ομάδα της Ρωσίας, καθώς ο Εβγκένι Πασούτιν αποφάσισε να αποχωρήσει από τον πάγκο της. Σύμφωνα με τον επικεφαλής των ανδρικών αντιπροσωπευτικών συγκροτημάτων, Στάνισλαβ Ερέμιν, η επιθυμία του 46χρονου κόουτς είναι να παραμείνει μόνο στην Ούνιξ Καζάν.

«Ο Εβγκένι Πασούτιν αρνήθηκε να συνεχίσει στην εθνική ομάδα, καθώς είπε πως δεν μπορεί να συνδυάσει τη δουλειά στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα και στον σύλλογό του», ήταν τα λόγια του Στάνισλαβ Ερέμιν στον Τύπο της Ρωσίας.

Ο Πασούτιν ήταν στον πάγκο της Ρωσίας από τον Νοέμβριο του 2013, όπου στο πρόσφατο Ευρωμπάσκετ αποκλείστηκε από τη φάση των ομίλων. *Πηγή: sport-fm.gr*

Τζαβέλλας για Σκίμπε: «Ενας Γερμανός που αγαπάει τους Έλληνες»

Ο Γιώργος Τζαβέλλας συνεργάστηκε με τον Μίκαελ Σκίμπε στην Αϊντραχτ Φρανκφούρτης και "συστήνει" τον νέο προπονητή της Εθνικής ομάδας μέσω του www.sport-fm.gr.

Τζαβέλλας για Σκίμπε: «Ενας Γερμανός που αγαπάει τους Έλληνες»

Του Θοδωρή Τσούτσου

Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ συναντήθηκε με τον νέο προπονητή της Εθνικής μας πέντε χρόνια πίσω. Την αγωνιστική περίοδο 2010-2011 στην Αϊντραχτ Φρανκφούρτης. Ο Ελληνας άσος έκανε το ξεπέταγμά του εκτός συνόρων, ο Γερμανός τεχνικός έκανε τότε την αποπειρά του να επιστρέψει στην Bundesliga, μετά το περασμά του από τον πάγκο της Γαλατασαράι. Η συνεργασία τους τότε, είναι εκείνη που τώρα είναι πολύ χρήσιμη σε όλους για να γνωρίσουμε τον νέο ομοσπονδιακό προπονητή. Και ο Γιώργος Τζαβέλλας είναι πρόθυμός να μας τον "συστήσει".

Προτού μας πει οτιδήποτε, ο διεθνής αμυντικός αποκαλύπτει κάτι που μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμο στην Εθνική μας. "Ο Σκίμπε είναι ένας άνθρωπος που αγαπά πολύ τους Ελληνες. Δεν ήταν μόνο η συνεργασία που είχε μαζί μας. Γιατί τότε στην Αϊντραχτ ήμασταν τρεις, ο Γκέκας, ο Αμανατίδης και εγώ. Είχε γενικά πολύ μεγάλη συμπάθεια στους Ελληνες", λέει ο Τζαβέλλας και πραγματικά δημιουργεί αίσθηση, από τη στιγμή που μιλάμε για Γερμανό.

Ο λόγος; "Δεν ξέρω αν είχε κάποιον συγκεκριμένο λόγο. Πάντως, τού άρεσε πολύ η Ελλάδα. Την επισκεπτόταν πολύ συχνά και είχε εξαιρετική άποψη για τους Ελληνες. Σπάνιο ξθα πει κανείς, αλλά αληθινό". Και πολύ θετικό σημάδι, συμπληρώνουμε εμείς, για τη συνεργασία του με τους Ελληνες ποδοσφαιριστές στην Εθνική μας.

Η συζήτηση περνάει σε τεχνικά χαρακτηριστικά. Ποιος είναι ο τρόπος δουλειάς του Μίκαελ Σκίμπε; "Καταρχάς είναι ένα προπονητής με νέες αντιλήψεις. Του αρέσει το σύγχρονο ποδόσφαιρο και του αρέσει πολύ η προπόνηση. Θέλει να παίζει ποδόσφαιρο κυριαρχίας, να έχει η ομάδα του την μπάλα και του αρέσει η ταχύτητα".

Αγωνίζεται με συγκεκριμένο σύστημα; "Σύστημα για τον Σκίμπε είναι να παίζει η ομάδα του ποδόσφαιρο", απαντά ο Τζαβέλλας και συνεχίζει: "Το σύστημα προσαρμόζεται ανάλογα με την ομάδα. Επαναλαμβάνω, όμως, ότι είναι ένας προπονητής που αγαπάει πολύ τη δουλειά. Κάνει πολύ ποιοτικές προπονήσεις και μεγάλες προπονήσεις. Εμένα προσωπικά με είχε βοηθήσει πάρα πολύ. Αλλωστε, μαζί του έκανα την καλή μου χρονιά στην Αϊντραχτ. Ο Σκίμπε είναι μεγάλος προπονητής, η ιδανική λύση για την Εθνική μας".

Ο Τζαβέλλας είχε συνεργαστεί και με τον προηγούμενο Γερμανό προπονητή που είχε η Εθνική μας. Τον Οτο Ρεχάγκελ. Πράγματι υπάρχει σύγκριση; "Κατά την άποψή μου κανένας προπονητής δεν μοιάζει με τον άλλον. Αλλά πράγματι έχουν την ίδια νοοτροπία. Είναι από τη γερμανική σχολή και αυτό είναι θετικό για την Εθνική, γιατί και ο Σκίμπε είναι κοντά σε αυτό που έχει μάθει η ομάδα. Είτε με τον Ρεχάγκελ είτε αργότερα και με τον Σάντος", λέει ο παίκτης του ΠΑΟΚ, που ασφαλώς κι εκείνος με την έλευση του νέου προπονητή αισιοδοξεί για την επόμενη μέρα της Εθνικής.

Ανακοίνωσε Στόουν και Τσακαλέρη το Ρέθυμνο!

Δύο προσθήκες στη ρακέτα του έκανε το Ρέθυμνο, που ανακοίνωσε την απόκτηση του Τάιλερ Στόουν και του Ευθύμη Τσακαλέρη.

Ανακοίνωσε Στόουν και Τσακαλέρη το Ρέθυμνο
Επισημοποιήθηκε από το Ρέθυμνο η ενίσχυση στη front line της ομάδας με τον Τάιλερ Στόουν και τον Ευθύμη Τσακαλέρη, όπως και η αποδέσμευση του Ντέρεκ Κουκ. Ο 24χρονος Αμερικανός πάουερ φόργουορντ/σέντερ έπαιζε πέρσι στη δεύτερη κατηγορία της Τουρκίας, ενώ ο 25χρονος Έλληνας, που παίζει κυρίως στο «4», πέρασε τους τελευταίους μήνες στο Κόσοβο.

Η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τους αθλητές, Τάιλερ Στόουν και Ευθύμη Τσακαλέρη, για ένα χρόνο. Παράλληλα, ανακοινώνεται η αποδέσμευση του καλαθοσφαιριστή, Ντέρεκ Κουκ. Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings τον ευχαριστεί και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Ο Τάιλερ Στόουν είναι 24 ετών (γεν. 08/09/1991), κατάγεται από τις Η.Π.Α, έχει ύψος 2.03μ. και αγωνίζεται ως πάουερ φόργουορντ/σέντερ. Ξεκίνησε την μπασκετική του καριέρα στο Cenral High School. Τον Απρίλιο του 2010 μετεγγράφηκε στο Southern Missouri State. Σε 31 παιχνίδια είχε 14.7 πόντους, 7.3 ριμπάουντ και 1.1 κοψίματα σε 30 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο. Στην τελευταία του χρονιά έγινε ο 23ος παίκτης που σκόραρε πάνω από 1000 πόντους. Εκείνη την σεζόν είχε 19.3 πόντους, 1.9 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1.5 κοψίματα σε 34 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο σε 30 αναμετρήσεις.

Το 2014 υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τους Ιντιάνα Πέισερς. Τον Ιούλιο της ίδιας χρονιάς συμφώνησε με την Μπεσίκτας, ενώ τον Οκτώβριο δόθηκε δανεικός στην Denizli Basket (2η κατηγορία Τουρκίας). Σε 28 παιχνίδια είχε 14.5 πόντους, 7.6 ριμπάουντ, 1.3 ασίστ και 1.3 κλεψίματα κατά μέσο όρο. Τον Ιούλιο του 2015 συμμετείχε με τους Minnesota Timberwolves για το NBA Summer League και το καλοκαίρι μετεγγράφει στην Μακάμπι Ρισόν (Α1 Ισραήλ).

Ο Τάιλερ Στόουν πραγματοποίησε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ομάδας μας, δηλώνοντας ιδιαίτερα χαρούμενος. «Γνώριζα από πριν πως το ελληνικό πρωτάθλημα είναι ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Είναι μία μεγάλη ευκαιρία για μένα να αποδείξω ότι ανήκω σε τοπ επίπεδο. Για αυτό είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και θα προσπαθήσω το καλύτερο για τη νέα μου ομάδα. Σε κάθε παιχνίδι θα παλεύω για τη νίκη».

Ο Ευθύμης Τσακαλέρης γεννήθηκε στις 22 Ιουλίου 1989 στη Θεσσαλονίκη. Διαθέτει ύψος 2,07 μέτρα και αγωνίζεται ως πάουερ φόργουορντ και σέντερ.

Ο Τσακαλέρης ξεκίνησε την καριέρα του από την Αναγέννηση Φλόγας. Το καλοκαίρι του 2009 συμμετείχε με την Εθνική Ελλάδος στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών στη Ρόδο, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο. Την επόμενη περίοδο υπέγραψε συμβόλαιο με τον Πανελλήνιο, με τον οποίο συμμετείχε στο Final-4 του EuroCup το 2010. Την σεζόν 2011/12 μετεγγράφει στον ΠΑΟΚ, για να μετακομίσει ένα χρόνο αργότερα (2012/13) στον Άρη, μένοντας μέχρι το 2014. Πέρυσι αγωνίστηκε με τα χρώματα του Πανελευσινιακού, μετρώντας 19 εμφανίσεις με 2 πόντους, (13/37διπ., 2/9τριπ., 6/15β.) και 1.7 ριμπάουντ σε 10 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο. Φέτος το καλοκαίρι έγινε ο πρώτος Έλληνας που αγωνίζεται στο Κόσσοβο για λογαριασμό της Μπασκίμι. Εκεί πρόλαβε να αγωνιστεί σε δύο παιχνίδια, έχοντας 8 πόντους, 4.5 ριμπάουντ και 1 ασίστ σε 21.5 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο.

Επίσης, ο νέος μας παίκτης, Ευθύμης Τσακαλέρης, σε δηλώσεις του στο rethymnobc.gr, τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στο Ρέθυμνο CretanKings. Είναι μία ομάδα με οργάνωση. Έχει δείξει τα τελευταία χρόνια ότι πρωταγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα και είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σε αυτή την οικογένεια. Προσωπικός μου στόχος είναι να βοηθήσω την ομάδα για να πάει όσο καλύτερα γίνεται και να πετύχει τους στόχους της
».

Η… ψυχρολουσία του Πογέτ! (video)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν πήρε ακόμη την πρώτη κρυάδα από την ΑΕΚ. Όμως πέρσι το καλοκαίρι δεν αρνήθηκε την πρόκληση του Ντιέγκο Φορλάν για ψυχρολουσία.

Η… ψυχρολουσία του Πογέτ (video)

Ο Ουρουγουανός τεχνικός είχε πετάξει το μπαλάκι ως επόμενο θύματα της ψυχρολουσίας στους άλλοτε συμπαίκτες του στην Τσέλσι, Τζιανφράνκο Τζόλα και Ρομπέρτο Ντι Ματέο.







*Πηγή: sport-fm.gr*

Ο Μάνταλος θα σφυρίξει το Παναθηναϊκός-ΑΕΚ!!

Τον Σταύρο Μάνταλο του συνδέσμου Καβάλας όρισε η ΚΕΔ στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ για την 9η αγωνιστική της Super League, ο Μήτσιος στον Ολυμπιακό. Δείτε αναλυτικά τους διαιτητές.

Ο Μάνταλος θα σφυρίξει το Παναθηναϊκός-ΑΕΚ
Ο Σταύρος Μάνταλος θα διαιτητεύσει το παιχνίδι Παναθηναϊκός-ΑΕΚ την Κυριακή (1/11, 19:30) στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Super League. Οι Τάτσης (Ηπείρου), Καραβασίλης (Καβάλας) θα είναι οι βοηθοί του. Ο Χρήστος Μήτσιος από την Ήπειρο θα είναι στο Βέροια-Ολυμπιακός.

Αναλυτικά

Σάββατο (31/10)
15.00: Λεβαδειακός - Πανιώνιος
Διαιτητής: Κιοτζένης (Ξάνθης)
Βοηθοί: Δημητριάδης (Μακεδονίας), Καλφάκης (Χανίων)
4ος: Δημητρόπουλος (Φθιώτιδας)

17.15: Πλατανιάς - Καλλονή
Διαιτητής: Σπάθας (Πειραιά)
Βοηθοί: Φαντόπουλος (Πειραιά), Ζησιμόπουλος (Πειραιά)
4ος: Τζοβάρας (Φθιώτιδας)

19.30: Βέροια - Ολυμπιακός
Διαιτητής: Μήτσιος (Ηπείρου)
Βοηθοί: Φραγκιαδάκης (Δωδεκανήσου), Κουρομπίλια (Δυτικής Αττικής)
4ος: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

Κυριακή (1/11)
15.00: Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ
Διαιτητής: Παππάς (Αθηνών)
Βοηθοί: Μαγιάννης (Άρτας), Ποντίκης (Πρέβεζας)
4ος: Βάτσιος (Δυτικής Αττικής)

17.15: Ξάνθη - Παναιτωλικός
Διαιτητής: Τζήλος (Λάρισας)
Βοηθοί: Γεωργιάδης (Κοζάνης), Τσολάκης (Αθηνών)
4ος: Τριτσώνης (Αθηνών)

17.15: ΠΑΣ Γιάννινα - Πανθρακικός
Διαιτητής: Φωτιάδης (Σερρών)
Βοηθοί: Καρσιώτης (Κορινθίας), Μπαλτάς (Αχαΐας)
4ος: Κύζας (Δράμας)

19.30: Παναθηναϊκός - ΑΕΚ
Διαιτητής: Μάνταλος (Καβάλας)
Βοηθοί: Τάτσης (Ηπείρου), Καραβασίλης (Καβάλας)
4ος: Παπαπέτρου (Αθηνών)

Δευτέρα (2/11)
19.30: Ηρακλής - Ατρόμητος
Διαιτητής: Καλογερόπουλος (Αθηνών)
Βοηθοί: Ακρίβος (Αθηνών), Δημητριάδης (Καστοριάς)
4ος: Φωτιάδης (Καστοριάς) *Πηγή: sport-fm.gr*

Λαφαγέτ: «Πολύ δυνατός ο Ολυμπιακός, κορυφαίος ο Σπανούλης»

Ο Όλιβερ Λαφαγέτ θα τεθεί αντιμέτωπος του Ολυμπιακού με τη φανέλα της Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο και γνωρίζοντας πρόσωπα και πράγματα προειδοποιεί για τον αγώνα της Παρασκευής.

Λαφαγέτ: «Πολύ δυνατός ο Ολυμπιακός, κορυφαίος ο Σπανούλης»
Έχοντας περάσει μια σεζόν στον Ολυμπιακό, ο Όλιβερ Λαφαγέτ ξέρει καλύτερα από κάθε άλλον στις τάξεις της Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο τον αντίπαλο της νέας ομάδας του στον αγώνα της Παρασκευής.

«Είναι μια πολύ δυνατή ομάδα ο Ολυμπιακός. Είναι πολύ σημαντικό για μας να ελέγξουμε τα ριμπάουντ, ενώ παρά το γεγονός πως υπήρξαν αλλαγές στην ομάδα, το επιθετικό παιχνίδι της ομάδας εξαρτάται πολύ από τον Σπανούλη, που είναι ένας από τους κορυφαίους περιφερειακούς στο πικ εν ρολ σε ολόκληρη την Ευρωλίγκα», είπε ο Αμερικανός γκαρντ.

Ο Κροάτης προπονητής της ομάδας, Γιασμίν Ρέπεσα, ανέφερε: «Είμαστε πίσω σε σχέση με άλλες ομάδες σε ό,τι αφορά στην προετοιμασία, αλλά δουλεύουμε καλά και βελτιωνόμαστε. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ δυνατή ομάδα, που δίνει μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια και θα παίξουν τα πάντα ρόλο για το τελικό αποτέλεσμα, από τις ασίστ μέχρι τα ριμπάουντ. Είναι σημαντικό για μας να έρθει πολύς κόσμος στο γήπεδο για να μας βοηθήσει να παίξουμε καλά, αλλά σε κάθε περίπτωση πρέπει να το κάνουμε αυτό».

Ο φόργουορντ της ομάδας, Τζαμέλ ΜακΛίν, είπε: «Ο πρώτος στόχος είναι να περιορίσουμε τους γκαρντ των αντιπάλων. Αυτή τη στιγμή είναι σε πολύ καλή φόρμα ο πρώην συμπαίκτης μου στην Οστάνδη, Ματ Λοτζέσκι. Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που είναι στην κορυφή εδώ και 15 χρόνια και το παιχνίδι θα είναι πολύ δύσκολο. Θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε παίκτες όπως ο Πρίντεζης και ο Γιανγκ, που είναι πολύ αθλητικοί».

Μπαρμπόσα: «Μπράβο Μάκη»

Ο Έλντερ Μπαρμπόσα απένειμε τα εύσημα στον Μακόλεϊ Κρισάντους για το γκολ νίκης της ΑΕΚ στην Ξάνθη αποκαλώντας τον μέσω Instagram, όπως όλοι στα αποδυτήρια, «Μάκη».

Μπαρμπόσα: «Μπράβο Μάκη»
*Πηγή: sport-fm.gr*

Διαρκείας για ανέργους από την ΚΑΕ ΑΕΚ!!

Αντιλαμβανόμενη τις δυσκολίες των καιρών, η ΚΑΕ ΑΕΚ αποφάσισε να διαθέσει διαρκείας σε ανέργους έναντι 50 ευρώ.

Διαρκείας για ανέργους από την ΚΑΕ ΑΕΚ
Η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

Η προσπάθεια της «Βασίλισσας» σε Ελλάδα και Ευρώπη συνεχίζεται.
Στην προσπάθειά της αυτή η «Βασίλισσα» θέλει πάντα τους οπαδούς στο πλευρό της. Και θέλει όλους τους οπαδούς στο πλευρό της.

Η διοίκηση της ΑΕΚ αφουγκράζεται τις ανάγκες των καιρών και για τον λόγο αυτό αποφάσισε να εκδώσει εισιτήρια Διαρκείας της περιόδου 2015-2016 για ΑΝΕΡΓΟΥΣ.

Η διάθεσή τους θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015 και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015. Τα εισιτήρια θα κοστίζουν 50 ευρώ και οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να τα παραλάβουν από τα Γραφεία της ΑΕΚ στο Κλειστό του ΟΑΚΑ (είσοδος VIP - αριστερά προς την Αίθουσα Τύπου - θα υπάρχει σήμανση) από τις 11:00 έως τις 17:00.

Απαραίτητα δικαιολογητικά για την παραλαβή του εισιτηρίου: Κάρτα ανέργων, που να είναι σε ισχύ , ή επίσημη βεβαίωση από τον ΟΑΕΔ. Απαραίτητα το ΑΜΚΑ και ο Αριθμός Δελτίου Ταυτότητας. Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 210-6896793. Οι κάτοχοι των παραπάνω εισιτηρίων θα καταλάβουν θέση στη Θύρα 116 του Κλειστού του ΟΑΚΑ.

Τα «βρόντηξε» από τον Απόλλωνα ο Μονεμβασιώτης!!

Τέλος εποχής στον Απόλλωνα Σμύρνης, καθώς η διοίκηση Μονεμβασιώτη αποχωρεί όπως ενημέρωσε μέσω ανακοίνωσης της, «ρίχνοντας» παράλληλα βέλη προς πολλές κατευθύνσεις.

Τα «βρόντηξε» από τον Απόλλωνα ο Μονεμβασιώτης!
Τη διάθεση της να αποχωρήσει από τον Απόλλωνα Σμύρνης εξέφρασε μέσω ανακοίνωσης της η διοίκηση Μονεμβασιώτη, τονίζοντας ότι δεν επιθυμεί την περαιτέρω εμπλοκή μετά τα τελευταία λυπηρά γεγονότα (φέρεται να χαστούκισε οπαδό ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου στο ματς με τον Παναιγιάλειο).

Η ανακοίνωση

Η ιδιοκτήτρια εταιρία των μετοχών της ΠΑΕ Απόλλων μετά και τα τελευταία λυπηρά γεγονότα δηλώνει ότι δεν επιθυμεί την περαιτέρω εμπλοκή της στα διοικητικά της ΠΑΕ Απόλλων.

Καλούμε κάθε ενδιαφερόμενο, που επιθυμεί να αποκτήσει τις μετοχές της ΠΑΕ, να αναλάβει την τύχη της ιστορικής μας ομάδας.

Ενημερώνουμε ότι η ΠΑΕ Απόλλων έχει μηδενικές οφειλές και μέχρι τις 31/10 θα είναι εξοφλημένες όλες οι τρέχουσες υποχρεώσεις της.

«Ευχαριστούμε» τον σκηνοθέτη δημοσιογράφο κ. Φώσκολο για τα συνεχιζόμενα ψευδή δημοσιεύματα του, που υποσκάπτουν τη συνοχή της ομάδας. Με τον κύριο αυτό θα τα πούμε στα ελληνικά δικαστήρια.

«Ευχαριστούμε» τους 10 «σοφούς» του forum apollonistis οι οποίοι μας έβριζαν πριν έρθουμε στην ομάδα και συνεχίζουν να μας βρίζουν μέχρι και σήμερα.

«Ευχαριστούμε» τους 10 ανεύθυνους φιλάθλους μας που απαιτούν να πληρώνει η ΠΑΕ πρόστιμα για να κάνουν την πλάκα τους στην εξέδρα.

«Ευχαριστούμε» τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή κ. Παπαγεωργίου για τις προκλητικές επιστολές του.

«Ευχαριστούμε» και όλους αυτούς τους ανώνυμους που μας παίρνουν και μας απειλούν από ανώνυμο τηλεφωνικό αριθμό.

«Ευχαριστούμε» κάποιους οργανωμένους που αν και γνωρίζουν τί πραγματικά συνέβη προχθές δεν βγήκαν να πουν την αλήθεια και να ενημερώσουν τον κόσμο, αλλά άφησαν την παραπληροφόρηση να οργιάζει εις βάρος εκείνων που χρηματοδοτούν την ομάδα μας.

Τέλος, οφείλουμε να εκφράσουμε τις πραγματικές μας ευχαριστίες σε όλους αυτούς τους φιλάθλους του Απόλλωνα οι οποίοι βρέθηκαν κοντά μας, μας έσφιξαν το χέρι και μας δήλωσαν ότι είναι δίπλα μας, με ένα καλό λόγο για την προσπάθειά μας και πάνω απ’ όλα για το συμφέρον της ομάδας.

Από την 01/11 η ΠΑΕ Απόλλων δεν θα διοικείται από εμάς.

Καλούμε όλους τους προαναφερόμενους που μας πολέμησαν μέχρι και σήμερα, με όλες τις δυνάμεις τους, να πάρουν εκείνοι την ευθύνη της ομάδας.

Εκ της διοικήσεως

Σφαιρόπουλος: «Όλα αρχίζουν από την άμυνα»


Καλή άμυνα από το πρώτο λεπτό και έλεγχο του ρυθμού ζήτησε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος από τους παίκτες του Ολυμπιακού στον αγώνα με την Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο στην Ιταλία την Παρασκευή.

Σφαιρόπουλος: «Όλα αρχίζουν από την άμυνα»
Να επιβάλει το δικό του παιχνίδι καλείται ο Ολυμπιακός αν θέλει να πάρει την πρώτη του εκτός έδρας νίκη φέτος, όπως δήλωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος εν όψει της αναμέτρησης της Παρασκευής με την Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο.

«Όπως θα είδατε, το παιχνίδι στη Βιτόρια κόντρα στη Λαμποράλ Κούτσα κρίθηκε στις λεπτομέρειες, γι’ αυτό και θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι και να μην επιτρέψουμε στους αντιπάλους μας να προηγηθούν και εμείς να κυνηγάμε στο σκορ όπως έγινε στη Βιτόρια. Θα πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας, να παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητες μας και να επιβάλουμε τον ρυθμό μας. Η Αρμάνι έχει αλλάξει φέτος, παίζουν διαφορετικά, πιο στοχευόμενο μπάσκετ, μιας και έχουν διαφορετικούς παίκτες στο ρόστερ τους. Όπως έλεγα συνέχεια και πέρσι, έτσι και φέτος, όλα για εμάς αρχίζουν από την άμυνα. Από εκεί ξεκινάμε για να έρθουν οι νίκες. Και στη Βιτόρια έτσι επιστρέψαμε στο ματς και στη διεκδίκηση της νίκης, με τον Αρκαδικό κάναμε ένα συνολικά καλό αμυντικό παιχνίδι», τόνισε ο προπονητής των «ερυθρόλευκων».

Σχετικά με τον Αλεσάντρο Τζεντίλε, που είναι το βαρόμετρο της ιταλικής ομάδας, είπε: «Δεν είναι μόνο ο Τζεντίλε που πρέπει να προσέξουμε, αλλά και ο Λαφαγέτ και ο Μάτσβαν και πολλοί ακόμη παίκτες. Πρόκειται για ένα καλό σύνολο που μπορεί να σου δημιουργήσει προβλήματα. Πρέπει να ακολουθήσουμε το πλάνο μας και αμυντικά και επιθετικά, να βρούμε τις κατάλληλες επιλογές και να κάνουμε το παιχνίδι μας».

Ο Ντάνιελ Χάκετ με τη σειρά του επισήμανε: «Θα πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας σε μια πολύ δύσκολη έδρα. Έχουν αλλάξει πολλά στην ομάδα τους από πέρσι που ήμουν εγώ εκεί, οπότε δεν μπορώ να πω πολλά. Μόνο λίγοι παίκτες παρέμειναν στο ρόστερ από την περσινή ομάδα. Περιμένω να γίνει μια μεγάλη “μάχη”. Μέρα με την ημέρα γινόμαστε και καλύτεροι, μαθαίνουμε ο ένας το παιχνίδι του άλλου, βρίσκουμε τους ρόλους μας και ελπίζω να παρουσιαστούμε βελτιωμένοι σε σχέση με το ματς στη Βιτόρια».

Απειλές, Ρώσοι και μαχαιρώματα στην υπόθεση Νoor 1!

Συνεχίστηκε στο Εφετείο Αθηνών η δίκη για το Noor 1.

Απειλές, Ρώσοι και μαχαιρώματα στην υπόθεση Νoor 1
Με νέα κατάθεση του ναυτιλιακού πράκτορα Γιώργου Μανέτα συνεχίστηκε σήμερα στο Εφετείο Αθηνών η δίκη για το Noor 1.

Και ο Μανέτας αλλά και ο κατηγορούμενος Μανουσάκης κατήγγειλαν απειλές για τη ζωή τους από τον επίσης κατηγορούμενο Γιώργο Μπουρδούβαλη ενώ ο δεύτερος αποκάλυψε ότι τέσσερις ρώσοι πήγαν να τον μαχαιρώσουν στη φυλακή.

Ο Γιώργος Μανέτας μίλησε για το ναυλοσύμφωνο, που δεν υπάρχει στη δικογραφία, ενώ προέκυψαν νέα στοιχεία από τα οποία φαίνεται ότι αυτός που ανέλαβε τα έξοδα για τη διέλευση και την πετρέλευση του πλοίου, ήταν κι αυτός που αγόρασε τα ναρκωτικά.

Ακολουθεί απόσπασμα της κατάθεσης του

-Υπάρχει όμως κι ένα άλλο θέμα που είναι η πετρέλευση του πλοίου. Ποιος την έκανε; Είναι πολλά τα έξοδα για να φύγει το πλοίο, χρειάζονται καύσιμα, χρειάζονταν περισσότερα από 100.000 δολάρια για να αποπλεύσει το Noor1.
-100.000 δολάρια; Αυτό που μας λέτε είναι καινούργιο.
-Τη γνώμη μου λέω.
-Δηλαδή κάποιος πλήρωσε 100.000 δολάρια για να αποπλεύσει το πλοίο;
-Ναι. Δώσαμε εμείς 5-10 τόνους για να μπορέσει να αποπλεύσει. Αλλά σίγουρα έγινε ανεφοδιασμός του πλοίου εν πλω. Γι' αυτό πήρε και τα μεγάλα μπαλόνια, για να μπορεί να κάνει ανεφοδιασμό εν πλω.
-Πρόεδρος: Πήρε καύσιμα κι αλλού το πλοίο;
-Δεν μπορούσε αλλιώς να φτάσει. Σίγουρα προμηθεύτηκε κι εκτός Εμιράτων, εν πλω και σίγουρα κάποιος πλήρωσε. Πολλές φορές βρίσκουν πετρέλαιο πιο φθηνό εν πλω.
Εισαγγελέας: κανείς δεν ξέρει ποιος πλήρωσε;
-Εγώ δεν γνωρίζω.
-Έχουμε ένα πρόσθετο έξοδο όμως; Γιατί όταν έφτασε το πλοίο στο Σουέζ, μας είπε εδώ ο κ.Γιαννουσάκης την προηγούμενη φορά ότι χρειάζονται περισσότερα από 120.000 δολάρια για να περάσει τη διώρυγα.
-Ναι. *Πηγή: sport-fm.gr*

Περπέρογλου: «Πάλι δυνατός ο Παναθηναϊκός»!

Μετά από μια περίοδο ύφεσης, ο Παναθηναϊκός είναι και πάλι ισχυρός, όπως δήλωσε ο Στράτος Περπέρογλου. Πώς εξήγησε την αντιπάθεια του κόσμου του «τριφυλλιού» στο πρόσωπό του.

Περπέρογλου: «Πάλι δυνατός ο Παναθηναϊκός»

«Για μας θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε έναν σπουδαίο αντίπαλο. Ο Παναθηναϊκός τα τελευταία χρόνια δεν ήταν όπως ήταν παλαιότερα, αλλά τώρα έχουν μια νέα ομάδα που είναι πολύ δυνατή. Το πιο σημαντικό για μας είναι να νικάμε στην έδρα μας και αυτό θέλουμε και σε αυτό το ματς», τόνισε και πρόσθεσε:

«Ο Παναθηναϊκός είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Έχουν αρχίσει πολύ καλά τη σεζόν και παίζουν με μεγάλη συνέπεια και αυτοπεποίθηση. Όλη η ομάδα περιστρέφεται γύρω από τον Διαμαντίδη, αλλά διαθέτουν κι άλλους καλούς παίκτες, όπως ο Νικ Καλάθης που είναι ένας παίκτης με μεγάλο μέλλον και θέλει να γίνει ο επόμενος ηγέτης του Παναθηναϊκού. Μαζί με τον Διαμαντίδη είναι οι δύο παίκτες που θα πρέπει να προσέξουμε περισσότερο για να νικήσουμε».

Για την κατάσταση της Μπαρτσελόνα είπε: «Είμαστε ακόμη στην αρχή της σεζόν και είναι δύσκολο να πούμε σε τι κατάσταση είναι οι ομάδες, αφού καμία δεν έχει πάρει την τελική της μορφή. Κι εμείς ακόμη δεν παίζουμε όπως θέλουμε. Είχαμε και κάποιους τραυματισμούς, κάτι που επηρεάζει τη χημεία μας, αλλά πιστεύω πως βελτιωνόμαστε συνέχεια».

Σχετικά με τη δική του προσαρμογή ανέφερε: «Προσωπικά αισθάνομαι άνετα εδώ. Βρίσκομαι σε ένα πολύ επαγγελματικό περιβάλλον, αλλά είμαστε ακόμη στην αρχή. Ελπίζω να προσαρμοστώ καλύτερα στα συστήματα και να βοηθήσω περισσότερο την ομάδα στη συνέχεια».

Τέλος, σχολιάζοντας γιατί δεν έχει πολλές συμπάθειες στον κόσμο του Παναθηναϊκού, είπε: «Η αλήθεια είναι ότι έπαιξα και στις δύο ομάδες αυτές ομάδες, κατέκτησα τίτλους μαζί τους, όπως αγωνίστηκα στον Ολυμπιακό πιο πρόσφατα και ίσως γι’ αυτό να μη με συμπαθούν τόσο στον Παναθηναϊκό». *Πηγή: sport-fm.gr*

Επιτέλους Τσίμιροτ, επιστροφή και για άλλους δύο!

Ευχάριστα νέα για τον Ιγκόρ Τούντορ στον ΠΑΟΚ, καθώς επέστρεψε στη δράση ο Τσίμιροτ μετά από αρκετό καιρό, ενώ τέθηκαν στη διάθεση του και ο Κίτσιου-Κωνσταντινίδης. Ατομικό ο Λεόβατς.

Επιτέλους Τσίμιροτ, επιστροφή και για άλλους δύο
Τρεις επιστροφές στον ΠΑΟΚ την επομένη της νίκης (2-0) επί του Πανθρακικού για το Κύπελλο Ελλάδος, λίγα 24ωρα πριν το ματς (1/11, 15:00) με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Ο Τσίμιροτ προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς σχεδόν μετά από δύο μήνες, χωρίς να αισθανθεί ενοχλήσεις, ενώ ο Ιγκόρ Τούντορ μπορεί να υπολογίζει ξανά και στους Κίτσιου, Κωνσταντινίδη.

Αντιθέτως, ο Μάριν Λέοβατς ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στο ματς της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό, έκανε ατομικό. Όπως και ο Μυστακίδης, ενώ οι Μπερμπάτοφ, Κάτσε έκαναν θεραπεία.

Κατά τα λοιπά, όσοι αγωνίστηκαν βασικοί στο χθεσινό ματς ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης, με ασκήσεις στο γυμναστήριο, θεραπείες και μασάζ.

Ο Έρικ Σάμπο ταξίδεψε στην Σλοβακία για την γέννηση του πρώτου του παιδιού και θα επιστρέψει στην προπόνηση του Σαββάτου. Η αυριανή προπόνηση θα διεξαχθεί στις 11:30 στη Νέα Μεσημβρία.
*Πηγή: sport-fm.gr*

«Παίζουν στον Ολυμπιακό…»

Καμία φορά δυναμικότητας ανάμεσα στους παίκτες που συνήθως παίζουν στον Ολυμπιακό και εκείνους που αγωνίστηκαν χθες κόντρα στον Πλατανιά δεν διαπίστωσε ο Άλκης Δημήτρης όπως δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

«Παίζουν στον Ολυμπιακό…»
«Το να είσαι ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, σημαίνει πως ο αντίπαλος ή ο θεατής δεν βλέπει μεγάλες διαφορές με τους βασικούς και τους υπόλοιπους παίκτες», ήταν το σχόλιο του Άλκη Δημήτρη στον ΣΠΟΡ FM 94,6 για τους ποδοσφαιριστές που χρησιμοποίησε ο Μάρκο Σίλβα στον χθεσινό αγώνα του Ολυμπιακού με τον Πλατανιά για την 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο 35χρονος αμυντικός στην εκπομπή «Με στιλ αθλητικό» με τους Γιώργο Χελάκη και Σωτήρη Κωσταβάρα

Για τα τελευταία αποτελέσματα του Πλατανιά: «Βρισκόμαστε σε πολύ κατάσταση, όμως αυτό συμβαίνει από την αρχή του πρωταθλήματος. Εμείς το βλέπουμε από μέσα και παρακολουθούμε την απόδοσή μας, τις λεπτομέρειες που πρέπει να προσέξουμε. Από την αρχή γίνεται μία καλή προσπάθεια».

Για το χθεσινό ματς με τον Ολυμπιακό: «Το μόνο που είπαμε ήταν να κάνουμε το παιχνίδι μας και να κάνουμε ό,τι μπορούμε, να χαρούμε το ματς. Τα πήγαμε πολύ καλά, είχαμε την κατοχή της μπάλας και είχαμε φάσεις. Αντιμετωπίσαμε μία πολύ μεγάλη ομάδα και στο τέλος ήρθε η ισοπαλία».

Για τη χθεσινή ενδεκάδα που χρησιμοποίησε ο Σίλβα: «Το να είσαι ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, σημαίνει πως ο αντίπαλος ή ο θεατής δεν βλέπει μεγάλες διαφορές με τους βασικούς και τους υπόλοιπους παίκτες. Ο Ολυμπιακός έχει τους παίκτες που μπορούν να ανταπεξέλθουν πολύ καλά σε όλες τις συνθήκες».

Για το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος με την Καλλονή στα Χανιά: «Προσπαθούμε σε κάθε ματς. Το Σάββατο έχουμε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι, θέλουμε να το κερδίσουμε για να έχουμε καλή ψυχολογία. Έχουμε πολύ ανάγκη τους βαθμούς και ελπίζουμε να έρθει η νίκη για την ομάδα μας».

Για το μέλλον του: «Όσο έχω υγεία και δυνατότητα να μπορώ να αγωνιστώ σε αυτό επίπεδο, ακολουθώντας το πρόγραμμα των προπονήσεων».

Για τον Δημήτρη Κασωτάκη και την εμφάνισή του: «Δεν ξέρω αν ήταν να φύγει, δεν ήξερα κάτι τέτοιο. Τον ξέρω αρκετά χρόνια, επειδή ήταν στην Κ20 του Πλατανιά. Έχει δείξει καλά στοιχεία για αυτή τη θέση. Έχει όλα τα στοιχεία να κάνει πολύ μεγάλη καριέρα».

Πήραν Καντούγκαν τα Τρίκαλα!!


Τον 25χρονο Καναδό γκαρντ Τζέι Αρ Καντούγκαν απέκτησαν τα Τρίκαλα για να καλύψουν το κενό του Βίλιαλμσον. Κάποτε στο κολέγιο είχε βάλει 72 πόντους σε ένα ματς.

Πήραν Καντούγκαν τα Τρίκαλα
H ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Τρίκαλα BC Aries ανακοινώνει την απόκτηση του 25χρονου Καναδού γκαρντ Jr Cadougan (ύψος 1.87). Ο εν ενεργεία διεθνής με την Εθνική Καναδά είναι απόφοιτος του Marquette (2013) ενώ στην συνέχεια υπέγραψε στους Milwaukee Bucks χωρίς ωστόσο να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του λόγω προβλημάτων με την βίζα του.

Την περίοδο 2013-14 αγωνίστηκε με τα χρώματα της Batumi στην Γεωργία όπου αναδείχτηκε γκαρντ της χρονιάς ενώ την περσινή σεζόν έπαιξε με τα χρώματα της Avellino στην Serie A (19 συμμετοχές, 2,2 πόντους μ.ο)

Ο Jr Cadougan που ήρθε χθες το βράδυ στα Τρίκαλα συμμετείχε στην πρωϊνή προπόνηση και αμέσως μετά μίλησε στους εκπροσώπους του τύπου: «Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Φλεβαράκη για την πρόσκληση του να έρθω στα Τρίκαλα. Θέλω να δείξω τις αρετές και το ταλέντο μου και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της σημειώνοντας όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες. Για το ελληνικό πρωτάθλημα έχω ακούσει αρκετά πράγματα, ότι είναι από τα πιο δυνατά στην Ευρώπη και πολύ ανταγωνιστική και πρέπει να παίζει καλά και έξυπνα για να επιβιώσεις»

Για το στυλ παιχνιδιού του και τις πρώτες του εντυπώσεις από τα Τρίκαλα τόνισε: «Μου αρέσει να παίζω σκληρά και δυνατά και ανάλογα με την εξέλιξη του παιχνιδιού προσαρμόζομαι για το αν θα πάω σε σκοράρισμα ή οργάνωση. Έχω λίγες ώρες στα Τρίκαλα, μίλησα με τον προπονητή που είναι εξαιρετικός, είναι μία ωραία ηλιόλουστη μέρα στα Τρίκαλα, θα γνωρίσω καλύτερα και τους συμπαίκτες μου και την πόλη στην συνέχεια»

Για το παιχνίδι με την Κηφισιά τόνισε: «Δεν ξέρω πολλά πράγματα για τον αντίπαλο, θα ενημερωθώ, προετοιμαζόμαστε κατάλληλα και εγώ από την πλευρά μου θα παίξω όσο το δυνατόν καλύτερα».


Η βραδιά που ο Καντούγκαν πέτυχε 72 πόντους





*Πηγή: sport-fm.gr*

Αναστασίου: «Τον σεβόμαστε και θα μας βοηθήσει»

Ο Γιάννης Αναστασίου παρουσίασε ως… βοηθό του τον μέχρι πρότινος συμπαίκτη τους, Μέντες, στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού. «Έχει το σεβασμό όλων και πιστεύουμε πως θα βοηθήσει», είπε.

Αναστασίου: «Τον σεβόμαστε και θα μας βοηθήσει»

«Από σήμερα θα έχουμε μαζί μας ένα νέο μέλος στο προπονητικό τιμ. Ένα πρόσωπο που το ξέρετε όλοι καλά. Ο Μέντες αποφάσισε να σταματήσει το ποδόσφαιρο, να τελειώσει την καριέρα του και να ασχοληθεί με την προπονητική. Από δω και πέρα θα είναι μαζί μας από άλλο πόστο. Έχουμε καταλάβει ότι έχει τον σεβασμό από όλους σας και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Πιστεύουμε ότι θα μας βοηθήσει και του ευχόμαστε καλή επιτυχία», είπε ο Γιάννης Αναστασίου στους παίκτες του παρουσιάζοντας το νέο του συνεργάτη.

Ο προπονητής του «τριφυλλιού» μίλησε στους παίκτες του και για το παιχνίδι Κυπέλλου, αλλά και το ντέρμπι που έρχεται. «Είναι σημαντικό που νικήσαμε τον Λεβαδειακό. Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα. Τώρα κοιτάμε την ΑΕΚ, είναι ένα ματς που θέλει προσοχή γιατί είναι καλή ομάδα. Από αύριο θα πούμε περισσότερα για αυτό το παιχνίδι».

Τελειώνει ο Μαρσελίνιο, υπό κρίση Γρηγορίου και παίκτες!!

Άδοξα φαίνεται ότι τελειώνει η θητεία του Μαρσελίνιο στον Ατρόμητο, καθώς η χθεσινή του αντιαθλητική ενέργεια και η γενικότερη παρουσία του αναγκάζει τη διοίκηση να λύσει το συμβόλαιό του.

Τελειώνει ο Μαρσελίνιο, υπό κρίση Γρηγορίου και παίκτες

Ο Βραζιλιανός αποβλήθηκε στο χθεσινό ματς κόντρα στους Ημαθιώτες, καθώς πάτησε με αντιαθλητικό τρόπο τον Μαραγγό, αντίκρισε την κόκκινη κάρτα του Βάτσιου και κάπως έτσι το ποτήρι ξεχείλισε. Φυσικά, η εν λόγω απόφαση της διοίκησης δεν πάρθηκε μόνο λόγω της χθεσινής ενέργειας του Βραζιλιάνου, αλλά υπάρχουν γενικότερα παράπονα τόσο για τη νοοτροπία του (αφού σύμφωνα με τους διοικούντες δείχνει αδιαφορία), αλλά και για την απόδοσή του, καθώς πλην των δύο ματς με την ΑΪΚ Στοκχόλμης σε όλα τα υπόλοιπα ήταν εξαφανισμένος.

Από εκεί και πέρα, τη δεδομένη στιγμή τα ενδότερα του Ατρόμητου θυμίζουν καζάνι που βράζει, αφού στο κάδρο ευθυνών δεν υπάρχει φυσικά μόνο η περίπτωση Μαρσελίνιο, αλλά και άλλοι παίκτες, όπως και ο τεχνικός της ομάδας, Μιχάλης Γρηγορίου, όπως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις.

Με την κίνηση... Μαρσελίνιο, ο πρόεδρος της ομάδας, Γιωργος Σπανός θέλει να «ξυπνήσει» τους πάντες στα αποδυτήρια και να ανεβάσουν στροφές μέχρι τον Ιανουάριο, όταν δεν αποκλείεται να υπάρξουν και άλλες λύσεις συμβολαίων. Είναι κάτι που έχει συμβεί και στο παρελθόν με πρόσφατο παράδειγμα του Βαγγέλη Μάντζιου, που είχε πιάσει... Περιστέρι τον Γενάρη και τελικά έφυγε τον Απρίλιο.

Σε ό,τι αφορά τον Μιχάλη Γρηγορίου, αποτελεί ένα κοινό μυστικό ότι το μέλλον του θα κριθεί στο ματς με τον Ηρακλή, καθώς η νέα τραγική χθεσινή εμφάνιση κόντρα στη Βέροια «βάρυνε» εκ νέου το εις βάρος του κλίμα και οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης στο Καυτανζόγλειο δεν αποκλείεται να αποτελέσει το «κύκνειο άσμα» του στον πάγκο της ομάδας. *Πηγή: sport-fm.gr*