Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

Αναστασίου: «Τον σεβόμαστε και θα μας βοηθήσει»

Ο Γιάννης Αναστασίου παρουσίασε ως… βοηθό του τον μέχρι πρότινος συμπαίκτη τους, Μέντες, στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού. «Έχει το σεβασμό όλων και πιστεύουμε πως θα βοηθήσει», είπε.

Αναστασίου: «Τον σεβόμαστε και θα μας βοηθήσει»

«Από σήμερα θα έχουμε μαζί μας ένα νέο μέλος στο προπονητικό τιμ. Ένα πρόσωπο που το ξέρετε όλοι καλά. Ο Μέντες αποφάσισε να σταματήσει το ποδόσφαιρο, να τελειώσει την καριέρα του και να ασχοληθεί με την προπονητική. Από δω και πέρα θα είναι μαζί μας από άλλο πόστο. Έχουμε καταλάβει ότι έχει τον σεβασμό από όλους σας και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Πιστεύουμε ότι θα μας βοηθήσει και του ευχόμαστε καλή επιτυχία», είπε ο Γιάννης Αναστασίου στους παίκτες του παρουσιάζοντας το νέο του συνεργάτη.

Ο προπονητής του «τριφυλλιού» μίλησε στους παίκτες του και για το παιχνίδι Κυπέλλου, αλλά και το ντέρμπι που έρχεται. «Είναι σημαντικό που νικήσαμε τον Λεβαδειακό. Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα. Τώρα κοιτάμε την ΑΕΚ, είναι ένα ματς που θέλει προσοχή γιατί είναι καλή ομάδα. Από αύριο θα πούμε περισσότερα για αυτό το παιχνίδι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: