Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

Ξεχνάει ΑΕΚ, κοιτάει Παναιτωλικό!!


Αύριο θα εκτιμηθεί η κατάσταση των Βασιλακάκη και Καρυπίδη, αφού οι δύο ποδοσφαιριστές της Ξάνθης τραυματίστηκαν στο χθεσινό παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Ξεχνάει ΑΕΚ, κοιτάει Παναιτωλικό
Το πρώτο παιχνίδι για τον θεσμό του Κυπέλλου 2015-16 ανήκει στο παρελθόν για τη Skoda Ξανθή, η οποία από σήμερα ξεκίνησε την προετοιμασία της για την επόμενη αναμέτρηση πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Παναιτωλικό.

Στο σημερινό πρόγραμμα της ομάδας, οι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν σε δύο γκρουπ με τους παίκτες που αγωνίστηκαν στο μεγαλύυτερο μέρος του χθεσινού αγώνα με την ΑΕΚ να ακολουθούν πρόγραμμα αποκατάστασης και τους υπόλοιπους ασκήσεις τακτικής.

Η κατάσταση των παικτών που αποχώρησαν από το χθεσινό παιχνίδι τραυματίες (Βασιλακάκης - Καρυπίδης) θα εκτιμηθεί αύριο μετά τα αποτελέσματα των εξετάσεων.

Ξεχωριστή η σημερινή μέρα για τον Γουάλας που είχε τα γενέθλιά του και δέχθηκε τις ευχές συμπαικτών και προπονητικού team.

Εθνικές κλήσεις

Ευχάριστα νέα για τον Νικολάι Ντιμιτρόφ και την SKODA ΞΑΝΘΗ καθώς ο Βούλγαρος ποδοσφαιριστής κλήθηκε στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του και στο προπονητικό camp που θα γίνει από τις 9 έως τις 13 Νοεμβρίου στο Pravets.

Εθνική κλήση και για τον ποδοσφαιριστή της Κ-20 Ραφαήλ Μελισσόπουλο στα πλαίσια της προετοιμασίας του αντιπροσωπευτικό μας συγκροτήματος και της συμμετοχής του στους προκριματικούς γύρους του 15ου Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-19. Ο νεαρός επιθετικός θα βρίσκεται στην Αθήνα στις 6 Νοεμβρίου για τις προπονήσεις και από τις 9 έως τις 16 του μήνα η Εθνική ομάδα θα μεταβεί στην Πορτογαλία για τους αγώνες.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: