Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

Σε αναμμένα κάρβουνα ο Αναστασίου!

Τα κέρδη από τη νίκη επί του Λεβαδειακού ήταν πολλά για τον Παναθηναϊκό, αλλά πλέον η προσοχή στρέφεται στην ΑΕΚ. Αγωνιά για τρεις παίκτες ο Γιάννης Αναστασίου.

Σε αναμμένα κάρβουνα ο Αναστασίου

Από σήμερα, ωστόσο, όλοι στρέφονται στο ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ στη Λεωφόρο. Ο Γιάννης Αναστασίου αγωνιά για τρεις παίκτες… Ο Ράσμους Τελάντερ και ο Σέρχιο Σάντσεθ ταλαιπωρήθηκαν από τραυματισμούς και είναι αμφίβολη η συμμετοχή τους, με τον Δανό στόπερ να συγκεντρώνει πάντως περισσότερες πιθανότητες από τον Ισπανό. Επίσης ο Νίκος Μαρινάκης αποχώρησε με ενοχλήσεις στη γάμπα και παρότι δεν δείχνει να είναι κάτι σοβαρό, υπάρχει ανησυχία για την ετοιμότητά του. Ο Γενς Βέμερ είναι σε… εγρήγορση, μήπως και χρειαστεί να πάρει τη θέση του στο δεξί άκρο της άμυνας.

Σε ό,τι αφορά στα πλάνα για την ενδεκάδα, είναι ακόμη νωρίς… Ο Σωτήρης Νίνης, πάντως, με την παρουσία του χθες κέρδισε πόντους ακόμη και για να είναι βασικός. Το ίδιο θα ίσχυε και για τον Βίκτωρα Κλωναρίδη, ωστόσο αποχώρησε με τράβηγμα στον δεξιό προσαγωγό και αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για 7-10 μέρες. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: